CELEBRITIES

Η Reese Witherspoon μάς συστήνει τη μητέρα της και είναι ολόιδιες

@2022 Charles Sykes/Invision/AP Images

Δεν αρκεί που η κόρη της Reese Witherspoon, Ava Phillippe είναι «καρμπόν» η μαμά της. Μόλις ανακαλύψαμε ότι υπάρχει και ένας ακόμα «κλώνος» της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού και παραγωγού κι αυτός δεν είναι άλλος από τη δική της μητέρα.

Η Reese Witherspoon κυκλοφορεί στον πλανήτη σε τρεις εκδοχές και υπάρχουν κι οι τρεις ταυτόχρονα. Ο 46χρονος εαυτός της, ο νεότερος εαυτός της στο πρόσωπο της κόρης της και ο πιο ώριμος εαυτός της στο πρόσωπο της μαμάς της. Αφορμή για το «βραχυκύκλωμα» που προκλήθηκε στο μυαλό μας ήταν τα γενέθλια της μητέρας της Reese Witherspoon, για τα οποία η ηθοποιός ανάρτησε μία σειρά από φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πρώτη απο αυτές τις φωτογραφίες είναι μία selfie στην οποία μητέρα και κόρη ποζάρουν η μία δίπλα στην άλλη. Και κάπου εκεί συνέβη το «βραχυκύκλωμα». Η Betty, όπως λέγεται η μητέρα της Reese Witherspoon είναι ίδια η κόρη της. Για την ακρίβεια είναι λες και χρησιμοποιεί το πρόσωπο της κόρης για ένα Face App που της δείχνει πώς θα είναι σε περίπου 30 χρόνια από τώρα.

Στην επόμενη φωτογραφία η Betty ποζάρει μόνη και στην τρίτη βρίσκεται και πάλι στο πλευρό της κόρης της. Ευτυχώς να λέμε που δεν βρέθηκε και η εγγονή της, Ava στο κάδρο και δεν τα είδαμε «τριπλά».

«Χρόνια πολλά στην πιο υπέροχη μαμά σε όλο τον κόσμο. Κάθε μέρα που σε ακούω να γελάς λέγοντας τις καλύτερες ιστορίες είναι δώρο. Σε παρακαλώ συνέχισε να φέρνεις τη λιακάδα στη ζωή μας», έγραψε δημοσιεύοντας τις τρεις φωτογραφίες η Reese Witherspoon.

Η Betty Withespoon έχει καταγωγή από μία πόλη του Tennessee. Ήταν καθηγήτρια νοσηλευτικής στο πανεπιστήμιο Vanderbilt κι έχει PhD στην παιδιατρική νοσηλευτική. Είναι επίσης η γυναίκα που με το παράδειγμά της δίδαξε στη Reese Witherspoon τη συμπόνια.

«Η μητέρα μου δούλευε νυχτερινές βάρδιες, δούλευε τα σαββατοκύριακα, οπότε έπρεπε κάπως να φροντίζω εγώ τον εαυτό μου. Εγώ και ο αδερφός μου μαγειρεύαμε, τα κάναμε όλα. Ήταν τόσο κουρασμένη, αλλά απλά αγαπούσε τους ασθενείς της. Δούλευε στη μαιευτική πτέρυγα, δούλευε στην εντατική νεογνών. Της πήγαινα ντόνατς σε εκείνη και στις άλλες νοσηλεύτριες», είχε πει η Reese Witherspoon για εκείνη στο The Drew Barrymore Show.

«Κάθε φορά που βλέπω μία νοσηλεύτρια νιώθω έτσι, γιατί νομίζω ότι το να αφιερώσεις τη ζωή σου στη φροντίδα των άλλων ανθρώπων είναι ένα από τα πιο ευγενή επαγγέλματα που υπάρχουν», πρόσθετε μιλώντας σε ένα ακροατήριο που αποτελλούνταν μόνο από νοσηλευτές στην ίδια εκπομπή.

«Έχω δει τη μαμά μου να σώζει ζωές. Είτε ένα παιδί απο πνιγμό, είτε την καλύτερη της φίλη που είχε ένα άσχημο ατύχημα όταν είμασταν μικρά και την έβλεπα να την επαναφέρει στη ζωή στην άκρη ενός αυτοκινητοδρόμου. Δεν αναδεικνύουμε αρκετά τους ανθρώπους που κάνουν τη σκληρή, δύσκολη δουλειά του να σώζουν ανθρώπους», είχε προσθέσει η Reese Witherspoon παραδεχόμενη ότι συμβαίνει το αντίθετο με τους ηθοποιούς που «παίρνουμε πολλή προσοχή».

Όπως είχε πει η «ατέλειωτη συμπόνια για τους άλλους ανθρώπους» που έχει η μαμά της, αντανακλάται στην αφοσίωση που νιώθει η ίδια για τους γονείς της. Και έπειτα για τη δική της οικογένεια και τα τρία της παιδιά, την Ava και τον Deacon από τον πρώτο της γάμο και τον Tennessee James Toth από τον γάμο της με τον Jim Toth. Δεν είναι μόνο τα γονίδια που ταξιδεύουν σε αυτή την οικογένεια από γενιά σε γενιά. Είναι και η συμπόνια.