CELEBRITIES

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου επέστρεψε στην τηλεόραση κι έγινε Σασμός. 5 πράγματα που δεν ξέρεις για εκείνη

ALPHA

Τη γνώρισες μέσα από τη σειρά Εραστής Δυτικών Προαστίων που προβλήθηκε τις σεζόν 2004 – 2005 από το Mega. Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και μέσα από τις επαναλήψεις της σειράς έμεινε στο μυαλό του τηλεοπτικού κοινού ως η «Λίζα» που ερωτεύτηκε το λαϊκό παιδί των δυτικών προαστίων κι άλλαξε τη ζωή της. Στη σειρά εκείνη πρωταγωνιστούσε με τον Αλέξη Γεωργούλη. Φέτος η Μαριλίτα Λαμπροπούλου κάνει την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από τη σειρά του Alpha Σασμός.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου συμμετείχε επίσης στις σειρές Ο Φάρος, Ίχνη και Είναι στιγμές. Η επιστροφή της στην τηλεόραση ήρθε μετά από χρόνια απουσίας και η ίδια μίλησε γι’ αυτήν την απόφασή της να επιστρέψει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Με τον Eραστή δυτικών προαστίων, ήταν σαν να μην είχα φύγει ποτέ από την τηλεόραση. Η απόφασή μου να κάνω οικογένεια, τα δύο μου κορίτσια, και το θέατρο με έκαναν να αφήσω την τηλεόραση. Αλλά η πανδημία τα άλλαξε όλα, μεγάλη η οικονομική κρίση, και ήρθε ο Σασμός με αυτό το δελεαστικό σενάριο και τους καλούς συντελεστές. Οπότε, είπα “να μια ωραία στιγμή”», αποκάλυψε στο περιοδικό 7 μέρες TV.

Μιλώντας για οικογένεια, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, με φέρνει στο επόμενο σκέλος αυτού του κειμένου. Μπορεί για την τηλεοπτική Λίζα να ξέρεις ήδη τα πάντα. Μπορεί για την τηλεοπτική Βασιλική της σειράς Σασμός να γνωρίζεις ολοένα και περισσότερα. Πόσα όμως ξέρεις για τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου;

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Γιάννη Νταλιάνη

Μαριλίτα Λαμπροπούλου Papadakis Press / Προκόπης Οικονομόπουλος

Το 2007 η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης πρωταγωνιστούσαν στη σειρά Ίχνη. Γνωρίστηκαν εκεί, ερωτεύτηκαν και μαζί έχουν αποκτήσει δύο κόρες. Οι δυο τους κάνουν σπάνια κοινές, δημόσιες εμφανίσεις καθώς επιλέγουν να ζουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτή την τηλεοπτική σεζόν ο Γιάννης Νταλιάνης θα συνεχίσει να συμμετέχει στη σειρά Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1, ενώ η Μαριλίτα Λαμπροπούλου εμφανίζεται στη σειρά Σασμός του Alpha. Όπως είπε στην ίδια συνέντευξη στο 7 Μέρες TV, θα συνεχίσει να παρακολουθεί την τηλεοπτική δουλειά του συζύγου της. «Μόνο οι κόρες μας δεν θα μας βλέπουν και τους δύο στην τηλεόραση γιατί ακόμα είναι μικρές», είπε χαρακτηριστικά.

Μια ζωή με τις κόρες τους μακριά από τη δημοσιότητα

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης έχουν επιλέξει να ζουν μια ήρεμη οικογενειακή ζωή. Ο ηθοποιός είχε δηλώσει ότι η αναγνωρισιμότητα που του έφεραν οι Άγριες Μέλισσες ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εκείνον. Όπως είχε πει δεν μπορούσε ούτε να πάρει τα παιδιά του από το σχολείο, καθώς πλέον τον αναγνώριζαν.

Μιλώντας για τις κόρες της, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο site Δυτικές Ματιές: «Τα παιδιά ζουν τις ζωές τους κανονικά, με μας, με τους φίλους τους, με τις δραστηριότητές τους και δε νομίζω πως τα επηρεάζει η δουλειά μας αρνητικά. Άλλωστε, δεν έχουμε διάθεση να εκθέσουμε τα παιδιά σε όλο αυτό, να μας βλέπουν στις τηλεοράσεις, ή από δω και από εκεί». Όπως καταλαβαίνεις, αυτή η κοινή τους απόφαση είναι που σε κάνει να μην ξέρεις και τόσα πολλά για εκείνη μέχρι τώρα.

Η αγάπη της για τα μαθηματικά

Papadakis Press / Γιάννης Νταρίλας

Την περασμένη θεατρική σεζόν η ηθοποιός και ο σύζυγός της, είχαν συνεργαστεί στην παράσταση Η κληρονομία που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Νταλιάνης και πρωταγωνιστούσε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Με αφορμή τη συνεργασία τους στην θεατρική παράσταση Η κληρονομιά, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης, είχαν εμφανιστεί στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται. To ζευγάρι είχε αποκαλύψει τότε τι ήταν αυτό που τους έφερε πιο κοντά στο ξεκίνημα της σχέσης τους.

«Κάτι που μας εντυπωσίασε και τους δυο στις πρώτες μας επαφές, ήταν η αγάπη μας για τα μαθηματικά, λύναμε μαζί γρίφους», είχε αποκαλύψει ο Γιάννης Νταλιάνης στη συνέντευξή τους.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι μια πολύ δραστήρια σκηνοθέτης

Με τον Γιάννη Σοφολόγη με τον οποίο συνεργάστηκε στην παράσταση Η Κληρονομιά.

Μπορεί να την έχεις γνωρίσει ως ηθοποιό αλλά η παρουσία της στο θέατρο δεν ορίστηκε μόνο από το υποκριτικό της ταλέντο. Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έχει σκηνοθετήσει αρκετές παραστάσεις ξεκινώντας από το 1999 και την Ψυχολογία Συριανού Συζύγου του Εμμανουήλ Ροΐδη. Μεταξύ άλλων έχει σκηνοθετήσει έργα των Χάρολντ Πίντερ και Στέφαν Τσβάιχ.

Η ισορροπία μεταξύ σκηνής και σπιτιού

Η παράσταση Η κληρονομιά δεν είναι η μόνη στην οποία η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έχει συνεργαστεί με τον σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη. Μάλιστα οι δύο ηθοποιοί και σκηνοθέτες είχαν ιδρύσει την ομάδα Zero Gravity το 2013 μέσω της οποίας είχαν ανεβάσει διαδοχικά τις παραστάσεις «Ένα φεγγάρι για τους καταραμένους» του Ο’ Νηλ, το «Σπίτι» του Χ. Κορτάσαρ, το «Βρακί» του Κ. Στέρνχαιμ (όλα σε σκηνοθεσίες της Μαριλίτας Λαμπροπούλου) και το «Κινητό» του Σ. Μπελμπέλ σε σκηνοθεσία Γιάννη Νταλιάνη.

«Διαχωρίζουμε την πρόβα από το σπίτι», είχε πει για το πώς εξισορροπούν τη συνεργασία τους με τη ζωή τους ως ζευγάρι, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου σε συνέντευξή της. «Ε, καμιά φορά μπορεί να υπάρξουν παρατράγουδα, αλλά προσπαθούμε να τα βάζουμε αυτά τα όρια, ότι τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν και να κάνεις πρόβα στο σπίτι σου δεν είναι ό,τι καλύτερο», συμπλήρωνε τονίζοντας ωστόσο ότι η συνεργασία τους είναι πολύ δημιουργική γιατί μιλούν την ίδια γλώσσα, θεατρικά.