CELEBRITIES

Η Μάγκυ Ταμπακάκη μίλησε για τον άγνωστο γάμο της και το bullying που είχε δεχτεί

Οneman.gr/ 24MEDIA Αγγελική Καλαμαρά

Τη Μάγκυ Ταμπακάκη τη γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef. Κι ήταν από τους ανθρώπους που πέρασαν από το ριάλιτι μαγειρικής του Star, και όχι απλά την γνωρίσαμε αλλά την αγαπήσαμε. Κι ενώ νομίζαμε ότι την ξέραμε τόσο καλά, μάθαμε και νέα πράγματα για εκείνη.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη, είναι παντρεμένη με τον Ιταλό Φραντζέσκο με τον οποίο έχουν αποκτήσει και ένα παιδί. Ως καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» του Alpha, η ίδια αποκάλυψε ότι αυτός δεν ήταν ο πρώτος γάμος της.

«Ήμουν παντρεμένη στη Λάρισα. Δούλευα ως γραμματέας σε ασφαλιστικό γραφείο. Έχω στο ενεργητικό μου έναν γάμο κι ένα διαζύγιο», είπε η σεφ και η Ελεονώρα Μελέτη δεν θέλησε να ζητήσει άλλες λεπτομέρειες. Εξάλλου η Μάγκυ έχει πλέον προχωρήσει αρκετά βήματα μπροστά την ζωή της από τότε.

Τα περισσότερα από αυτά, τα έκανε όταν γνώρισε τον «άνδρα της ζωής της», τον Φραντζέσκο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν τυχαία στη Θεσαλονίκη όπου η Μάγκυ Ταμπακάκη βρισκόταν για δουλειά. Ήταν έρωτας κεραυνοβόλος, όπως παραδέχτηκε. «Όταν γνώρισα τον Ιταλό ήταν πολιορκία. Μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο. Γνωριστήκαμε στη ρεσεψιόν. Με κοιτάει, τον κοιτάω και ήταν τα πάντα, όλα όσα ήθελα σε έναν άνδρα. Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι πρέπει να είμαι με αυτόν τον άνδρα», είπε χαρακτηριστικά. «Για ένα χρόνο είχαμε σχέση εξ αποστάσεως. Είπαμε κάποια στιγμή ότι έπρεπε να πάρουμε την απόφαση, είτε εγώ να πάω εκεί, είτε εκείνος να έρθει εδώ. Δεν υπήρχε περίπτωση, ήθελα να πάω», συμπλήρωσε.

Η Ιταλία, η επιστροφή και το MasterChef

Η Μάγκυ Ταμπακάκη μίλησε για τη ζωή της στην Ιταλία το πολιτισμικό σοκ που έπαθε ζώντας στην Ιταλική επαρχία αλλά και την απόφασή που πήρε με τον άνδρα της να επιστρέψουν στην Ελλάδα, όταν εκείνος διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας.

«Ήταν καλοκαίρι του 2016 που μάθαμε πως ο Φραντσέσκο πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. Είχε μηδαμινά συμπτώματα. Για ένα διάστημα βούιζε το αυτί του. Δε σου πάει ο νους. Μετά από αυτό, για καμιά εβδομάδα τον έκαιγε το πόδι του από κάτω. Μου το έλεγε και του έλεγα πως ίσως είναι το κυκλοφορικό. Χωρίς να το γνωρίζω πήγε και έκανε μαγνητική και διεγνώσθη με σκλήρυνση σε αρχικό στάδιο. Ευτυχώς σε καλό σημείο του εγκεφάλου που σημαίνει πως δεν έχει ραγδαία εξέλιξη. Πάντα το λέγαμε πως όταν μεγάλωνε ο μικρός θέλαμε να πάει σχολείο στην Ελλάδα. Το λέγαμε, αλλά ουσιαστικά εγώ δεν το ήθελα πολύ. Όταν λοιπόν ήρθε αντιμέτωπος με την αρρώστια του, μου είπε πως θέλει να φύγουμε και να γυρίσουμε στην Ελλάδα, γιατί εκεί νιώθει ευτυχισμένος. Ήρθαμε στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2017», είπε χαρακτηριστικά.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη είχε ήδη πάρει μέρος και στο Ιταλικό MasterChef. Στην Ελλάδα, μπήκε στην κουζίνα του ριάλιτι του Star. Η ίδια αποκάλυψε ότι ο λόγος που αποχώρησε από το ελληνικό MasterChef ήταν για να φροντίσει τον γιο και τον σύζυγό της.

Η απώλεια της μητέρας της και το bullying

Η Μάγκυ Ταμπακάκη μίλησε επίσης για την οικογένειά της, για την απώλεια της μαμάς της σε μικρή ηλικία, αλλά και για το bullying που δέχθηκε στα παιδικά της χρόνια λόγω των κιλών της.

«Δεν πίστευα ποτέ στον εαυτό μου και δεν ξέρω αν έφταιγε το γεγονός ότι μεγάλωσα έχοντας παραπάνω κιλά. Ήμουν πάντα το παχύ παιδί της τάξης. Θυμάμαι χαρακτηριστικά, στην τρίτη δημοτικού, τότε που είχα χάσει και τη μητέρα μου, στο πούλμαν με φώναζαν “παχύδερμο”», είπε μεταξύ άλλων η Μάγκυ Ταμπακάκη. Η ίδια σημείωσε ότι θυμάται αμυδρά τη μητέρα της που έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν παιδί. «Συνειδητοποιώ τώρα κοντά στα 40 μου ότι τόσα χρόνια έχτιζα έναν τοίχο προστασίας για άμυνα. Απέναντι σε όλους, γιατί όπως μου λένε είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα μου. Με σκλήρυνε η απώλεια», είπε.