CELEBRITIES

Η Lizzo ξεσπά σε κλάματα για τα χοντροφοβικά σχόλια που δέχεται από haters

instagram.com/lizzobeeating/

Με το τελευταίο της hit, Rumors, να έχει πάνω από δέκα εκατομμύρια προβολές, ενώ κυκλοφόρησε μόλις πριν από τρεις μέρες, όλοι θα υποθέταμε πως η Lizzo πλέει σε πελάγη ευτυχίας και γεύεται ανενόχλητη τους καρπούς της επιτυχίας της. Όμως, τελικά, να που δεν είναι «όλες οι φήμες αληθινές».

Η Lizzo έκανε ένα live στο προφίλ της στο instagram και δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, κόντρα σε όλα όσα μπορεί να πιστεύει ο κόσμος. Η τραγουδίστρια κατέρρευσε συναισθηματικά και μίλησε στην κάμερα και τους fans της για όλα όσα την οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση. Μπορεί να δείχνει ότι δεν την αγγίζει τίποτα, αλλά στην πραγματικότητα, είναι πολύ πιο ευαίσθητη – ειδικά όταν δουλεύει πολύ, όπως δήλωσε η ίδια.

Τι οδήγησε τη Lizzo στην ψυχολογική κατάρρευση;

Σύμφωνα με την ίδια, η Lizzo δεν αντέχει να βλέπει ότι «ο κόσμος δεν την αγαπά». «Αν δεν σας αρέσει η μουσική μου, μια χαρά. Αν δεν σας αρέσει το Rumors, όλα εντάξει. Αλλά σε πολλούς δεν αρέσω λόγω της εμφάνισής μου. Είναι σαν να μην έχει αξία η θετική ενέργεια που βγάζεις, αφού πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που έχουν κάτι κακό να πουν. Συνήθως δεν πληγώνομαι, ούτ εμε νοιάζει. Απλά, νομίζω, πως όταν δουλεύω τόσο σκληρά, η ανοχή μου περιορίζεται. Δεν έχω υπομονή, είμαι πιο ευαίσθητη και με αγγίζει», δήλωσε η Lizzo.

Το body shaming που δέχεται η τραγουδίστρια, δείχνει να την έχει καταβάλει – παρόλο που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αντιδράσεις. Η ίδια κατακεραυνώνει τους haters, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και τις φορές που καταφέρνουν να την «ρίξουν», η Lizzo θα σηκωθεί και θα συνεχίσει να κάνει επιτυχίες. «Παλεύω για τη δουλειά μου κάθε μέρα, αλλά στον δρόμο για την ευτυχία, υπάρχει και η θλίψη, η εξουθένωση, ο θυμός, η ενόχληση, η κούραση και η ανασφάλεια. Στο δρόμο για την χαρά , υπάρχουν όλα αυτά τα εμπόδια και αυτή τη στιγμή τα ξεπερνώ. Θα συγκεντρωθώ μόνο στα θετικά σχόλια από εδώ και μπρος. Δεν έχω χρόνο για την αρνητική σας ενέργεια, το εσωτερικευμένο μίσος που τρέφετε για τον εαυτό σας και που προβάλλετε σε μένα με ρατσιμό και χοντροφοβία. Δεν έχω χρόνο γι’ αυτό. Όπως και να ΄χει θα συνεχίσω να είμαι ο εαυτός μου», επισημαίνει η Lizzo.


 

«Αυτό που δεν θα δεχτώ είναι όλους εσάς να το κάνετε αυτό στις μαύρες γυναίκες ξανά και ξανά – ειδικά σε εμάς τις μεγαλόσωμες, μαύρες γυναίκες», συνέχισε η τραγουδίστρια. «Όταν δεν χωράμε στο κουτί που θέλετε να μας βάλετε, απλά απελευθερώνετε μίσος πάνω μας. Δεν είναι cool. Το κάνω όλο αυτό για τις μεγαλόσωμες, μαύρες γυναίκες του μέλλοντος που θέλουν απλά να ζήσουν τη ζωή τους χωρίς να τις ελέγχουν και να τις βάζουν σε καλούπια. Δεν πρόκειται να κάνω ό,τι θέλετε εσείς, γι’ αυτό πάρτε το απόφαση», καταλήγει η Lizzo.

Το μήνυμά της όταν συνέρχεται

Λίγο πριν κλείσει το video, η Lizzo παίρνει τα πάνω της και θυμάται ποια είναι στην πραγματικότητα, ενώ σκουπίζει τα δάκρυά της για να μην χαλάσει το μακιγιάζ: «Ήμουν συντετριμμένη σήμερα. Είδα πολλά πράγματα που δεν ήθελα να δω. Διάβασα πολλές λέξεις που με πόνεσαν και στάθηκαν αφορμή να νιώσω πολύ βαθιά πράγματα σήμερα. Και δε θα αναφερθώ σε αυτά, για να μην τους δώσω δύναμη. Αλλά θα πω αυτό: Σας ευχαριστώ. Σας αγαπώ όσο αγαπάτε τον εαυτό σας. Και ελπίζω να τον αγαπάτε πολύ. Θα συνεχίσω να βγάζω μουσική και να κάνω αυτό που κάνω».

Κι ας κλείσουμε αυτό το θέμα με αυτό ακριβώς που ξέρει να κάνει πολύ καλά η Lizzo:

Και με την ευχή, να αγαπάς πράγματι πολύ τον εαυτό σου, αδιαφορώντας για το τι θα πει ο κόσμος.