CELEBRITIES

Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη, σε άμαξα με τον μπαμπά της. Καροτσέρη, καροτσέρη και λίγα λέμε

Papadakis Press Γιώργος Παπαδάκης

Ήταν Κυριακή, 29 Μαρτίου του 2015 όταν η Ελένη Μενεγάκη απέκτησε το τέταρτο παιδί της, την κόρη της Μαρίνα. Η μικρή Μαρίνα ήταν το πρώτο παιδί που απέκτησε με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και η μικρή αδερφή των Άγγελου, Λάουρας και Βαλέριας Λάτσιου, που είχε αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο.

«Φέτος ήταν μία χρονιά αλλιώτικη από τις προηγούμενες για μένα», έλεγε τον Μάιο του 2015 επιστρέφοντας στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Ελένη» στον Alpha τότε ακόμα, η Ελένη Μενεγάκη. Η μικρή Μαρίνα είχε έρθει στον κόσμο και τη γέμιζε κάθε μέρα τρυφερότητα και αγάπη.

«Δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες, γιατί εσείς ξέρετε πολύ καλά όπως ξέρατε από την αρχή, όπως πραγματικά σας ευχαριστώ που ποτέ δε με φέρατε σε δύσκολη θέση. Όλοι ξέρατε ότι ειδικά φέτος εγώ χρειαζόμουν τη δική σας θετική διάθεση, τη δικιά σας ενέργεια, τη δικιά σας αγάπη», πρόσθετε η παρουσιάστρια.

Η κόρη που απέκτησαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος είναι πλέον σχεδόν 7 ετών. Ξανθιά σαν τους γονείς της και, σύμφωνα με όσους έχουν δει το πρόσωπό της χωρίς τη θολούρα των pixels που προστατεύουν την ιδιωτικότητά της, ίδια η παρουσιάστρια που φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά στο Mega.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε πρόσφατα μία έξοδο της μικρής Μαρίνας με τον πατέρα της, Μάκη Παντζόπουλο. Μπαμπάς και κόρη βρέθηκαν για μία βόλτα στην Κηφισιά. Στο πλαίσιο της βόλτας τους, η Μαρίνα ήθελε να ανέβει σε μία άμαξα και ο μπαμπάς της δεν της χάλασε το χατίρι. Μπορείς να τους δεις να κάθονται πλάι πλάι στην άμαξα και να ακούσεις σχεδόν στο μυαλό σου την Αλίκη Βουγιουκλάκη να τραγουδά «Καροτσέρη».

Γιάννης Νταρίλας/ Papadakis Press Γιάννης Νταρίλας/ Papadakis Press
Γιάννης Νταρίλας/ Papadakis Press Γιάννης Νταρίλας/ Papadakis Press
Γιάννης Νταρίλας/ Papadakis Press

«Ήταν μια βαθιά επιθυμία μας και νιώθουμε ευγνωμοσύνη που αυτό το πλασματάκι ήρθε στη ζωή μας και συμπλήρωσε την οικογένεια μας», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στο περιοδικό Madame Figaro για την κόρη της, Μαρίνα, η Ελένη Μενεγάκη.

Κι αυτή η ευγνωμοσύνη είναι φανερή στο χαμόγελο του Μάκη Παντζόπουλου σε κάθε του φωτογραφία με την Μαρίνα. Εντός κι εκτός της άμαξας.

Ελένη Μενεγάκη Μαρίνα Μάκης Παντζόπουλος Γιάννης Νταρίλας/ Papadakis Press
Γιάννης Νταρίλας/ Papadakis Press Γιάννης Νταρίλας/ Papadakis Press
Γιάννης Νταρίλας/ Papadakis Press
Γιάννης Νταρίλας/ Papadakis Press Γιάννης Νταρίλας/ Papadakis Press

Η Ελένη Μενεγάκη μιλά για την εγκυμοσύνη της σε ηλικία 44 ετών, τη Μαρίνα και τον Μάκη Παντζόπουλο

«Αποφάσισα στα 44 μου να μείνω έγκυος και δόξα τον Θεό που τα κατάφερα γιατί είχα πάρα πολύ μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ. Ήταν κάτι όμως το οποίο το θέλαμε πολύ. Μάλλον εγώ το ήθελα περισσότερο από τον σύντροφό μου μέχρι να γίνει», είπε πρόσφατα στην Ελεονώρα Μελέτη η Ελένη Μενεγάκη αναφερόμενη στην κοινή τους επιθυμία με τον Μάκη Παντζόπουλο να γίνουν γονείς μαζί.

«Δεν με έβαλε ποτέ να σκεφτώ τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Αν αρχίσω να σκέφτομαι στα χρόνια που με ξέρετε και με βλέπετε μέσα από την τηλεόραση, σε αποφάσεις δικές μου πόσοι μπήκαν να σχολιάσουν και γιατί το έκαναν», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.

«Ο τρόπος που γίνεται, όμως, με έχει στεναχωρήσει τις στιγμές που συνέβαινε, με έχει προβληματίσει ότι “άραγε άλλα θέματα δεν υπάρχουν να ασχοληθεί κανείς παρά μόνο η δική μου προσωπική ή επαγγελματική ζωή” και έχω σκεφτεί σε άλλες φάσεις πως το ίδιο επαναλαμβάνεται από άλλες γυναίκες, αλλά είναι πιο κουλ τα πράγματα», εξήγησε για τη σκληρή κριτική που έχει δεχτεί πολλές φορές για τις επιλογές της.