CELEBRITIES

Η Κατερίνα Στικούδη έγινε μαμά: Ο γάμος, η εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά και ο νεογέννητος γιος της

24 Media Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Η Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι 3. 350 γραμμαρίων το απόγυεμα της Κυριακής 17 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το Mega Καλημέρα, και το ρεπορτάζ της εκπομπής, η Κατερίνα Στικούδη γέννησε με φυσιολογικό τοκετό. Κι όσο κλισέ κι αν ακούγεται, η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με τον νεογέννητο γιο τους.

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης, παντρεύτηκαν μετά από πολλά χρόνια σχέσης τον Αύγουστο του 2018. Είχαν καταφέρει να κρατήσουν τον γάμο τους «μυστικό» σχεδόν μέχρι την ώρα της τέλεσής του, ενώ είχαν κοντά τους μόνο τα πολύ αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Υπάρχει ιδιωτική Κατερίνα, γι’ αυτό τη λένε και ιδιωτική, γιατί την βλέπουν λίγοι. Είναι προσωπικές στιγμές, είναι αλλιώς. Δεν θα έλεγα ότι παίζω θέατρο, απλά είναι η προσωπική μου ζωή τελείως ξεχωριστή και τελείως διαφορετική σε σχέση με ό,τι κάνω στη δουλειά μου», δήλωνε η Κατερίνα Στικούδη στο LadyLike για την ανάγκη της να κρατά την προσωπική της ζωή, ιδιωτική.

«Ήθελα να δω πολύ πολύ χαρούμενη η μαμά μου και ξέρω ότι ήταν κάτι που το ήθελε πολύ. Δεν περίμενα να περάσω τόσο καλά, γιατί δεν ήμουν από τα κορίτσια που περίμενε πώς και πώς να έρθει αυτή η μέρα να παντρευτώ τον πρίγκιπα της ζωής μου, αλλά ήταν η πιο ωραία μέρα της ζωής μου. Ήταν όλοι οι άνθρωποι που αγαπώ εκεί και πέρασα καταπληκτικά. Αν έρχονταν δημοσιογράφοι, τη δουλειά τους θα έκαναν, δεν θα αντιδρούσα γιατί είμαι και πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά κι αν κάποιος το μάθαινε, μπράβο του. Δεν ήταν κάτι μυστικό, αλλά ήταν κάτι πολύ προσωπικό. Σε κλειστό κύκλο οικογενειακό», είχε δηλώσει στην ίδια συνέντευξη για τον γάμο της.

Το 2021 η προσωπική της ζωή ήρθε και πάλι στο επίκεντρο αφού ξεκίνησαν να κυκλοφορούν φήμες για την πρώτη εγκυμοσύνη της. Η Κατερίνα Στικούδη φρόντιζε να κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις και απέφευγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση. «Θα γίνουν όλα αυτά, δεν είναι ώρα για τέτοιες ανακοινώσεις. Ακόμα κι αν έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο, δεν θα το δηλώσω», δήλωνε τον Μάρτιο του 2021.

Η επιβεβαίωση ήρθε με τον καλύτερο τρόπο, λίγο πριν φέρει το πρώτο της παιδί, τον γιο της, στον κόσμο. Η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε στο Just The 2 Of Us με φουσκωμένη κοιλιά και αποκάλυψε επιπλέον το φύλο του μωρού που περίμενε. «Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Είναι τελικά αγοράκι το μωρό», είχε πει.

Λίγες ημέρες πριν την είσοδό της στο μαιευτήριο, που ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης το βράδυ του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου μέσω του J2US, η Κατερίνα Στικούδη είχε μιλήσει στην εκπομπή Super Κατερίνα για τα όσα ένιωθε. Η τραγουδίστρια είχε σημειώσει ότι είχε μπει στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της κι ότι από στιγμή σε στιγμή περίμενε τη γέννηση του γιου της.

«Θα του δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα του μπέμπη να το επεξεργαστεί. Έχει πάρει τον 9ο μήνα, οπότε είναι θέμα ωρών και ημερών. Θα κάνουμε την προσπάθεια να γεννήσω φυσιολογικά και θέλω να σκέφτομαι θετικά», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Στικούδη. Και η θετική σκέψη της, επιβεβαιώθηκε.