CELEBRITIES

Η Κατερίνα Καινούργιου και τα δάκρυα για τη Μαρία Ηλιάκη: «Έχω συγκινηθεί. Ό,τι και να έχει γίνει»

Papadakis Press Εξωτερικός συνεργάτης

Ένα ρεπορτάζ για το όνομα που θα δώσει η Μαρία Ηλιάκη στην κόρη της, προβλήθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open. Η Κατερίνα Καινούργιου μετά το αφιέρωμα στη Μαρία Ηλιάκη και την κόρη της, εμφανίστηκε συγκινημένη στον «αέρα» και ξέσπασε σε κλάματα. Ο χρόνος, βλέπεις, «σβήνει» κόντρες, λειαίνει σχέσεις, ανθρώπους, χαρακτήρες και συναισθήματα. Κι όταν υπάρχει αγάπη, αυτή τελικά επικρατεί.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Μαρία Ηλιάκη είχαν συνεργαστεί στην εκπομπή «Δέστε Τους», στον Alpha. Υπήρξαν καλές φίλες, αλλά το διάστημα πριν την ολοκλήρωση της εκπομπής, το 2013, το κλίμα άρχισε να γίνεται περίεργο. «Τους τελευταίους μήνες του “Δέστε τους” υπήρχε ένα περίεργο σύννεφο από πάνω μας, γιατί συνέβησαν διάφορα γεγονότα, παρασκηνιακά και μη. Δεν θα έλεγα πως απομακρυνθήκαμε μεταξύ μας, αλλά υπήρχε περίεργη ατμόσφαιρα», είχε πει σχετικά η Μαρία Ηλιάκη στο People. Αλλά όλα αυτά ανήκουν πια σε ένα μακρινό παρελθόν.

«Παιδιά έχω συγκινηθεί. Γιατί με κάποιους ανθρώπους μπορεί στην πορεία να έχεις παρεξηγηθεί, ό,τι και να έχει γίνει», ξεκίνησε να λέει η Κατερίνα Καινούργιου μετά το ρεπορτάζ για τη Μαρία Ηλιάκη και το όνομα της κόρης της.

«Όταν ξεκίνησα να βγαίνω μπροστά από τις κάμερες και με την Μαρία και με τον Νίκο τον Μουτσινά, δέθηκα πάρα πολύ. Και αν με ρωτάτε τώρα με ανθρώπους που είναι στην τηλεόραση, με ποιους έχεις περάσει περισσότερες στιγμές, σίγουρα θα πω την Μαρία και τον Νίκο. Και επειδή με την Μαρία έχουμε ζήσει έντονες στιγμές, ήξερα πόσο πολύ ήθελε αυτό το παιδάκι και ήμουν και εγώ σε μια φάση μακάρι, ναι», είπε κι έπειτα η συγκίνηση την κατέβαλε. «Απλά συγκινούμαι. Ήξερα πόσο πολύ το ήθελε», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου συγκινείται για την Μαρία Ηλιάκη και μιλά για τη σχέση τους σήμερα

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στη συνέχεια ότι σκέφτεται συνέχεια τελευταία την Μαρία Ηλιάκη και μίλησε για την επικοινωνία τους, που έχει αποκατασταθεί. «Όταν έμαθα ότι είναι έγκυος, παρόλο που είχαμε παρεξηγηθεί και είχαμε χαθεί όλα αυτά τα χρόνια, ήθελα να της στείλω ένα μήνυμα, να πάω να την αγκαλιάσω, να της εκφράσω… Eίχαμε επικοινωνία συνέχεια και ξαφνικά είναι σαν να έχουμε κάνει delete όλες τις άσχημες στιγμές και θυμάμαι όλες τις όμορφες στιγμές και τις δύσκολες. Γιατί και με την Μαρία και τον Νίκο είχα δεθεί τόσο πολύ, που βιώσαμε δύσκολες στιγμές ο ένας του άλλου. Τον τελευταίο καιρό την σκέφτομαι συνέχεια», σημείωσε συγκινημένη.

«Περνούσαν από το μυαλό μου στιγμές δύσκολες από τότε που είχε χάσει τη μαμά της, από μια δύσκολη δική μου στιγμή που μου είχε συμπαρασταθεί πάρα πολύ. Περνούσαν από το μυαλό μου κουβέντες που είχαμε κάνει η μία στο σπίτι της άλλης. Και λέω μήπως τελικά είχαμε κάνει λάθη και δεν θα έπρεπε και οι δύο να το είχαμε τραβήξει; Μακάρι και εμένα ο Θεός να με αξιώσει να γίνω μανούλα», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου απαντώντας αρνητικά στη συνέχεια σε ερώτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για το αν προσπαθεί να αποκτήσει παιδί.

H Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε το όνομα της κόρης της

Όσο για το όνομα της κόρης της Μαρίας Ηλιάκη, αυτό θα είναι Κατερίνα, όπως αποκάλυψε η ίδια μιλώντας για τη γέννηση της κόρης της στο περιοδικό OK!. «Τώρα, αυτό που ζούμε στο σπίτι είναι ίσως και καλύτερο από αυτό που θα τολμούσα να έχω φανταστεί. Είναι ένα μικρό πλασματάκι που είναι δικό μου. Τη βλέπω και τρελαίνομαι. Τη μικρή θα την πούμε Κατερίνα. Όπως λένε τη μαμά του Στέλιου», είπε η Μαρία Ηλιάκη.

«Εγώ δεν ήμουν από τις γυναίκες που ονειρεύονταν πώς θα είναι η ζωή με το μωρό. Είχα μια εγκυμοσύνη με πολλές πρακτικές δυσκολίες, με σοβαρές ναυτίες, οπότε δεν ήμουν από εκείνες που χάζευαν την κοιλιά τους και έκαναν όνειρα. Ήθελα να γεννήσω, να τη δω και να σιγουρευτώ ότι είναι καλά», πρόσθεσε η Μαρία Ηλιάκη για την εμπειρία της πρώτης εγκυμοσύνης της.