CELEBRITIES

Η Kate Middleton απέφυγε χάδι του πρίγκιπα William on camera. Τα 5 πιθανότερα σενάρια

Το ζευγάρι σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Λονδίνο. Pool via AP Chris Jackson

Νομίζεις ότι η ζωή των γαλαζοαίματων είναι εύκολη; Κάθε τους κίνηση καταγράφεται από τις κάμερες στις δημόσιες εμφανίσεις τους και αναλύεται στα social media μέχρι τελικής πτώσης. Κάπως έτσι συνέβη και όταν η Kate Middleton επιχείρησε και κατάφερε να αποφύγει το χάδι του συζύγου της πρίγκιπα William.

Το ξέρεις ήδη ότι το βασιλικό πρωτόκολλο είναι αυστηρό και γεμάτο απαγορεύσεις για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Τα μέλη της “The firm” όπως αποκαλείται επίσης η οικογένεια καταφτάνουν στις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους με προκαθορισμένη σειρά, αποφεύγουν την σωματική επαφή με τους πολίτες και δεν τρώνε οστρακοειδή. Όσοι δε ζουν στο παλάτι του Buckingham πρέπει να περιμένουν τη βασίλισσα Ελισάβετ να αποσυρθεί στα ιδιαίτερά τους πριν πάνε για ύπνο. Αν η Ελισάβετ έχει αϋπνίες, λοιπόν, θα έχουν και όλοι οι υπόλοιποι.

Παρόλο που το πρωτόκολλο δεν λέει κάτι για τις δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας των ζευγαριών της βασιλικής οικογένειας είναι συνηθισμένο τα ζευγάρια που βρίσκονται υψηλότερα στην ιεραρχία να τις αποφεύγουν. Έτσι ενώ βλέπεις τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry να κρατιούνται από το χέρι και να αγκαλιάζονται δημοσίως, σπάνια βλέπεις κάτι ανάλογο μεταξύ της Kate Middleton και του μελλοντικού βασιλιά της Αγγλίας, πρίγκιπα William.

Το τράβηγμα της Kate Middleton

Μια τέτοια αυθόρμητη στιγμή από αυτές που συνήθως αποφεύγουν είχαν η Kate και ο William κατά τη διάρκεια του εορταστικού προγράμματος του BBC: «Α Berry Royal Christmas», κατά τη διάρκεια του οποίου η ζαχαροπλάστης Mary Berry ακολούθησε το ζευγάρι στις βασιλικές του υποχρεώσεις. Το επεισόδιο ολοκληρώθηκε με το ζεύγος να ετοιμάζει ένα μενού μαζί της για μία φιλανθρωπική εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο πρίγκιπας William κάποια στιγμή βάζει το χέρι του στο μπράτσο της Kate Middleton. Κι εκείνη αντί να αφεθεί στο χάδι του, με ταχύτητα Flash Gordon, τράβηξε πίσω τον ώμο της και επανήλθε στη θέση της χωρίς το χέρι του πρίγκιπα William πάνω της. Αν και η σκηνή κράτησε για κλάσματα του δευτερολέπτου οι πιο παρατηρητικοί πρόσεξαν τη σκηνή και τη σχολίασαν στο Twitter.

«Δεν μπορώ να σταματήσω να το παρακολουθώ» ανέφερε ένας χρήστης του Twitter, ενώ κάποιος άλλος τόνισε: «Πράγματι, είναι πολύ αμήχανο». «Εκείνη κουνήθηκε αλλά δεν είδαμε καμία αντίδραση στο πρόσωπό της» επεσήμανε ένας τρίτος. «Δεν ήταν τόσο μεγάλο το βίντεο για να καταλάβεις τι ακριβώς συνέβη, αλλά έδειχναν και οι δύο ευδιάθετοι», είπε κάποιος άλλος. «Πολύ αμήχανο θα έπρεπε να το κόψουν στο μοντάζ». «Τι ακριβώς συνέβη εδώ; Άουτς». Σε αυτό το τελευταίο ερώτημα του Twitter θα σου απαντήσουμε τώρα κάνοντας τα δικά μας υποθετικά σενάρια για το τι μπορεί να συνέβη εκείνη την στιγμή.

Η Kate πόνεσε

Η Kate Middleton είναι μία μαμά τριών μικρών παιδιών η οποία μάλιστα ασχολείται πολύ με τα παιδιά της. Δεν αποκλείεται σε κάποιο από τα παιχνίδια της μαζί τους να απέκτησε στο μπράτσο μια μελανιά. Ο πρίγκιπας William το ξέχασε και πήγε να την αγγίξει εκεί. Η Kate προσπάθησε να «φυλάξει» το χέρι της.

Πέφτει η ράντα του σουτιέν της Kate

Ξέρεις αυτή την ενοχλητική στιγμή που αρχίζεις να νιώθεις την μία ράντα του σουτιέν σου να στέκεται κάπως πιο χαλαρωμένη στον ώμο σου και έτοιμη να πέσει. Η στιγμή που ο William βάζει το χέρι του στον ώμο της Kate ίσως συνέπεσε με αυτή τη συνειδητοποίηση και η κίνησή της ήταν η άγαρμπη προσπάθεια να επαναφέρει το σουτιέν στα δικά του βασιλικά καθήκοντα.

Τα χέρια του William είναι παγωμένα

Αγγλία είναι, κρύο θα έχει και αν ο πρίγκιπας William ανήκει στην ομάδα των ανθρώπων που έχουν κρύα χέρια μα ζεστή καρδιά, δεν αποκλείεται μέσα στο χαλαρό κλίμα της γιορτινής κατάληξης της εκπομπής το παγωμένο του χέρι να ξάφνιασε την Kate. Τι να κάνει η γυναίκα; Κρύωσε και τραβήχτηκε ασυναίσθητα. Εσύ δηλαδή όταν σου πετάξουν για πλάκα ένα παγάκι πάνω σου δεν αντιδράς;

Η Kate απέκτησε τικ

Θυμάσαι τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και το ανασήκωμα στους ώμους του; Ποτέ δεν είναι αργά για την Kate Middeton να εμφανίσει ένα τικ. Ίσως το εμφάνισε εκείνη ακριβώς τη στιγμή και γιατί να το κρύψει άλλωστε;

Η Kate και ο William ήταν τσακωμένοι

Ζευγάρι είναι η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William και μάλιστα εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν είναι σπάνιο λοιπόν να έχουν τις καλές και τις κακές τους στιγμές. Ένα τράβηγμα μπορεί να είναι ο τρόπος που η Kate λέει στον William το δικό της «θα τα πούμε στο σπίτι» με νόημα. Όπως και να έχει αγάπη να υπάρχει παιδιά. Όλα τα άλλα βρίσκονται.