CELEBRITIES

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μάς δείχνει τη γιαγιά της και το Instagram γεμίζει με την αγάπη τους

Instagram.com/ioannatri

Πριν από λίγους μήνες, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είχε πει στην εκπομπή Πάμε Δανάη ότι κάθε φορά που βρίσκεται στο Los Angeles πιο πολύ της λείπουν «Οι άνθρωποι και η σωστή φέτα». Η ηθοποιός, που μέχρι σήμερα μοιράζει τον χρόνο  της μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, νοσταλγεί τους ανθρώπους της κάθε φορά που βρίσκεται μακριά τους. Ανθρώπους όπως την αγαπημένη της γιαγιά.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μοιράστηκε πρόσφατα ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τη γιαγιά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία τους, η γιαγιά της την κοιτάζει και γελά και η ηθοποιός της χαϊδεύει την πλάτη και γελά επίσης. Αν αυτό δεν είναι οικογενειακή ευτυχία κι απόλυτη αγάπη σε μία φωτογραφία, τότε δεν ξέρω τι είναι.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ήταν εκείνη που μέσα σε μία λέξη κατάφερε να εκφράσει όλη την αγάπη της για τη γιαγιά της. Έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας την αγγλική λέξη που αντιστοιχεί στην έννοια γιαγιά. Η σύνθετη λέξη grandmother αν τη σπάσεις στα δύο μέρη της σημαίνει κυριολεκτικά «μεγάλη μαμά». Η ηθοποιός, λοιπόν, την έγραψε τονίζοντας το μέρος της «μαμάς» με κεφαλαία γράματα. Αυτή είναι η “grandMOTHER” της κι αυτή είναι η αγάπη τους.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου για τη γιαγιά της θα είναι πάντα μία «πρίμα μπαλαρίνα»

Αυτή μπορεί να είναι η πρώτη φορά που η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μάς δείχνει τη γιαγιά της μέσω των social media, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται σε εκείνη σε αυτά. Σε ένα από τα ταξίδια της από τις ΗΠΑ πίσω στην Ελλάδα το 2018, είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από το σπίτι της γιαγιάς της. Πρωταγωνίστρια της φωτογραφίας ήταν η ίδια η ηθοποιός. Για να είμαι πιο ακριβής, πρωταγωνίστρια ήταν η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στην παιδική της ηλικία.

«Και μπαίνεις μέσα στο δωμάτιο της γιαγιάς και βλέπεις τι αναμνήσεις έχει επιλέξει να κρατήσει. Ε ναι λοιπόν, τουλάχιστον για τη γιαγιά μου θα είμαι πάντα μια πρίμα μπαλαρίνα», έγραφε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Στα σχολικά της χρόνια η ηθοποις είχε ασχοληθεί με τον χορό. Μάλιστα είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Yes I Do, ότι η ενασχόλησή της αυτή της χάρισε την εξοικείωση με τη σκηνή και την έκθεση στο κοινό.

Ο χορός που την έκανε να εξοικειωθεί με την έκθεση μπροστά στο κοινό

Μιλώντας για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, η ηθοποιός σημείωνε: «Το όνειρο δεν ξέρω πώς ξεκίνησε γιατί ήμουν πολύ μικρή και δεν θυμάμαι ποιο ήταν το ερέθισμα. Με μάγευε η διαδικασία του να μπαίνεις σε ρόλους και να υποδύεσαι άλλες προσωπικότητες και να ψάχνεις πώς μπορεί αυτός να περπατά, να κινείται, να μιλά. Λόγω χορού και παραστάσεων που δίναμε από μικρή ηλικία, ήμουν και από νωρίς εξοικειωμένη με τη σκηνή και την έκθεση μπροστά σε κόσμο».

«Το όνειρο, όμως, που υπήρχε μόνο σε φαντασιακό επίπεδο στο μυαλό μου, ένιωσα να παίρνει μορφή όταν είδα το όνομά μου στους επιτυχόντες στις εισαγωγικές εξετάσεις του Κ.Θ.Β.Ε. Από τότε αυτή η δουλειά απασχολεί το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητας μου και μου δίνει συνεχώς κίνητρα και ερεθίσματα», πρόσθετε.

H Ιωάννα Τριανταφυλλίδου συνεχίζει την καριέρα της στις ΗΠΑ, όπου το 2019 συμμετείχε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Homeland. Πρόσφατα κυκλοφόρησε η (δικού της σεναρίου) μικρού μήκους ταινία Nexting στην οποία πρωταγωνιστεί. Επιπλέον, σύμφωνα με τη σελίδα της στο IMDB, έχουν ολοκληρωθεί δύο ακόμα ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί, το θρίλερ The Ghosts of Monday και το δράμα From Dark Eyes to Winter’s Eternity.