CELEBRITIES

Η ειλικρινής απολογία του Charlie Hunnam για τις άβολες δηλώσεις του για τον γάμο

Invision/AP Richard Shotwell

Σ’ τα λέγαμε πριν από λίγες ημέρες ότι η απάντηση του Charlie Hunnam για τα συναισθήματά του για τον γάμο κάτι άβολο είχε. Κάπως σαν να εξέθετε την κοπέλα του, την σχεδιάστρια κοσμημάτων Morgana McNelis που βρίσκεται στο πλευρό του βράχος εδώ και 14 χρόνια. Ο Charlie δήλωσε παντελώς αδιάφορος για τον γάμο και ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως θα το έκανε με το ζόρι για χάρη της κοπέλας του που το θέλει πολύ.

Όπως καταλαβαίνεις η Morgana, παρότι βράχος, έσπασε. Και πληγώθηκε. Και τρέχει τώρα ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος και ρομαντικότατος Charlie Hunnam να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Η συνέντευξη του Charlie Hunnam πραγματοποιήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας “The Gentlemen” κι ας μην φάνηκε καθόλου τζέντλεμαν ο ίδιος. Τώρα σε νέα του συνέντευξη ο Charlie Hunnam είπε για την κακιά του την στιγμή: «Είσαι με τα φιλαράκια σου και μερικές φορές δεν σκέφτεσαι». Να αυτό είναι το πρόβλημα βρε Charlie μου, δεν σκέφτηκες.

Η αρχική δήλωση

«Είμαι κάπως αδιάφορος για τον γάμο. Η κοπέλα μου δεν νιώθει το ίδιο. Ανυπομονεί να γίνει. Θα το κάνω επειδή είναι σημαντικό για εκείνη αλλά δεν έχω κανένα ρομαντικό συναίσθημα γι’ αυτό», είχε πει ο Charlie Hunnam. Και δεν ήταν πως φάνηκε μόνο σε εμάς περίεργο, φάνηκε και στον συμπρωταγωνιστή του, Hugh Grant. «Εγώ σίγουρα δεν θα πήγαινα με αυτή την ατάκα να κάνω την πρόταση γάμου. Θα σε βοηθήσω εγώ όταν έρθει η ώρα», σχολίασε ο Hugh και όλοι μαγκωθήκαμε.

Η απολογία του Charlie

«Πρέπει να πω, ότι πραγματικά πλήγωσα την κοπέλα μου και ειλικρινά μετάνιωσα που το είπα. Στην πραγματικότητα δεν το εννοούσα καθόλου. Ήταν απλά μια χαζομάρα που είπα πάνω στην έξαψη της στιγμής», εξήγησε ο Charlie στις νέες δηλώσεις του.

Ο ηθοποιός συνέχισε την απολογία του και παρακάτω. «Είμαι πολύ ρομαντικός και στην πραγματικότητα θεωρώ τον εαυτό μου παντρεμένο. Είμαι με την κοπέλα μου εδώ και 14 χρόνια. Υποθέτω ότι αυτό που ήθελα να πω είναι ότι το επίσημο πράγμα που αφορά το κράτος δεν σημαίνει τίποτα για εμένα. Αλλά η ρομαντική πλευρά του πράγματος σημαίνει πάρα πολλά», είπε. Και νόμιζες πως ο Charlie Hunnam θα έβαζε τελεία; Όχι, όταν ο Charlie μετανιώνει το κάνει αληθινά, οπότε συνέχισε για λίγο ακόμα.

«Πραγματικά το μετάνιωσα. Αλλά αν περνάς 12 ώρες την ημέρα για τρεις συνεχόμενες ημέρες κάνοντας συνεντεύξεις θα πεις και βλακείες. Ειδικά αν είσαι ένας τύπος σαν εμένα που δεν είμαι και πολύ έξυπνος», είπε και αναρωτηθήκαμε πού θα φτάσει πια αυτή η αυτοταπείνωση;

«Είναι και ο τόνος της συνέντευξης. Αυτή η συνέντευξη είχε πολλά πειράγματα με τον Hugh Grant, έναν πιο επιφανειακό τόνο. Δεν ήταν ότι προσποιούμασταν, αλλά δεν λέγαμε πραγματικά την αλήθεια μας. Και ξαφνικά πειραζόμαστε για κάτι και με ρώτησαν τη γνώμη μου για τον γάμο. Είπα απλά κάτι που δεν αντικατοπτρίζει τις αληθινές μου σκέψεις», ολοκλήρωσε o Charlie.

Κεφάλαιο οικογένεια

Και μετά ο Charlie πρόσθεσε ότι η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για εκείνον και πόσο ωραία τα περνάει με την Morgana. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο γάμος και η οικογένεια δεν αργούν στην περίπτωσή τους και επίσης ότι δεν πιστεύει πώς ο γάμος θα αλλάξει οτιδήποτε μεταξύ τους.  «Πάντα αργούσα σε αυτά. Το άφησα για πολύ καιρό. Όλα είναι τέλεια και εμείς απλά προσπαθούσαμε να κυνηγήσουμε τα επί μέρους ενδιαφέροντά μας, αλλά σίγουρα φτάνουμε στο σημείο που πρέπει να στραφούμε προς αυτή την κατεύθυνση», είπε για τον γάμο και την οικογένεια με τη σύντροφό του ο Charlie Hunnam.

«Δεν με αγχώνει ο γάμος για να είμαι ειλικρινής κυρίως επειδή είμαστε τόσα χρόνια μαζί. Είμασε 14 χρόνια ζευγάρι. Και που και που ακούς ιστορίες για τα πράγματα που αλλάζουν μόλις παντρευτείς στην σχέση με τον σύντροφό σου. Αλλά εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί σε εμάς γιατί γνωριζόμαστε τόσο καλά μεταξύ μας», κατέληξε. Μετά είπε πέντε Πάτερ Ημών, νήστεψε και οι αμαρτίες τους συγχωρέθηκαν. Από εμάς σίγουρα, από τη Morgana ελπίζουμε.