CELEBRITIES

Η Gisele Bundchen ζήτησε διαζύγιο από τον Tom Brady. Όλες οι φορές που έφτασαν κοντά στον χωρισμό

@2022 Charles Sykes/Invision/AP, File/AP Images

Το 2009 όλα έμοιαζαν να κυλούν όμορφα στη ζωή της Gisele Bundchen και του Tom Brady. Οι δύο τους παντρεύονταν κι όπως όλα τα ζευγάρια που ξεκινούν αυτό το ταξίδι πίστευαν ότι θα συνεχίσουν να πορεύονται ο ένας δίπλα στον άλλο για πάντα. 13 χρόνια έπειτα (και 16 χρόνια από την αρχή της σχέσης τους), μετά από μήνες φημών για κρίση στον γάμο τους, το ταξίδι αυτό κατέληξε σε μία αίτηση διαζυγίου.

Όπως επιβεβαίωσε το αμερικανικό People, τόσο η Gisele Bundchen όσο και ο Tom Brady κατέθεσαν αιτήσεις διαζυγίου την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, σε δικαστήριο της Florida. Οι δυο τους έχουν μάλιστα τατοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες της λύσης του γάμου τους, σύμφωνα και πάλι με το περιοδικό. «Συμφώνησαν στην κοινή επιμέλεια των παιδιών τους», είπε πηγή από το περιβάλλον τους.

Η Gisele Bundchen και ο Tom Brady είναι γονείς του 12 ετών Benjamin και της 9 ετών Vivian, ενώ ο αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου έχει αποκτήσει ένα ακόμα παιδί τον 15 ετών Jack από προηγούμενη σχέση του με τη Bridget Moynahan.

Σύμφωνα με το People, η Gisele Bundchen ήταν εκείνη που ένιωθε ότι ο γάμος τους έχει τελειώσει. «Ήταν στενοχωρημένη γι’ αυτό για πολύ καιρό κι είναι ακόμα δύσκολο, αλλά νιώθει ότι θέλει να προχωρήσει. Δεν πιστεύει ότι ο γάμος μπορεί να διασωθεί», είχε πει στις αρχές Οκτωβρίου πηγή από το περιβάλλον της στο People, ενώ πρόσωπο κοντά στον Tom Brady δήλωνε πώς εκείνος ήταν «πληγωμένος» με τις τελευταίες εξελίξεις στον γάμο τους.

«Εκείνη είναι που κατευθύνεται στο διαζύγιο», σημείωνε το ίδιο πρόσωπο. Ήδη από τον Αύγουστο του 2022 οι δυο τους ζούσαν χωριστά. Ο λόγος φέρεται να είναι η απόφαση του Tom Brady να επιστρέψει στο άθλημα από το οποίο είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του στο τέλος της σεζόν 2021. Η Gisele Bundchen τον περίμενε χρόνια να αποσυρθεί.

«Η απόφαση να τελειώσει ένας γάμος δεν είναι ποτέ εύκολη αλλά έχουμε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό και ακόμα κι αν είναι, φυσικά, δύσκολο να περάσουμε κάτι τέτοιο, νιώθω ευλογημένη για τον χρόνο που περάσαμε με τον Tom και του εύχομαι τα καλύτερα πάντα», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Tom Brady, το μοντέλο. Η ανακοίνωση αναρτήθηκε με τη μορφή Instagram Story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Gisele Bundchen Tom Brady Instagram.com/gisele

«Η προτεραιότητά μου ήταν πάντα και συνεχίζει να είναι τα παιδιά μας που αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Θα συνεχίσουμε την κοινή ανατροφή τους για να τους δώσουμε την αγάπη, τη φροντίδα και την προσοχή που τους αξίζει», ανέφερε επιπλέον η Gisele Bundchen.

Με τον ίδιο τρόπο απευθύνθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους και ο Tom Brady, ανακοινώνοντας το τέλος του γάμου του με τη Gisele. «Τις τελευταίες μέρες η σύζυγός μου κι εγώ ολοκληρώσαμε τις διαδικασίες για το διαζύγιό μας μετά από 13 χρόνια γάμου. Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί», σημείωσε ο αθλητής.

Gisele Bundchen Tom Brady Instagram.com/tombrady

«Είναι φυσικά επώδυνο και δύσκολο, όπως είναι για πολλούς ανθρώπους που περνούν κάτι τέτοιο κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Tom Brady στη δική του ανακοίνωση. Και οι δύο ζήτησαν σεβασμό της ιδιωτικότητάς τους σε αυτές τις στιγμές.

Οι δύο φορές που η Gisele Bundchen και ο Tom Brady έφτασαν κοντά στον χωρισμό στο παρελθόν

Η Gisele Bundchen και ο Tom Brady ξεκίνησαν τη σχέση τους στα τέλη του 2006. Τα πράγματα έμοιαζαν δύσκολα στην αρχή της κοινής τους πορείας και η σκέψη του χωρισμού πέρασε από το μυαλό τους ήδη από τον πρώτο καιρό. Βλέπεις, μόλις η σχέση τους ξεκίνησε ο Tom Brady έμαθε ότι η πρώην σύντροφός του ήταν έγκυος με τον γιο του Jack.

«Ήταν πρόκληση γιατί ήμουν εκεί και σκεφτόμουν “Βγαίνω με αυτόν τον τύπο, γνωριστήκαμε, βγαίνουμε και όλα είναι υπέροχα και μετά συμβαίνει αυτό”. Ένιωσα ότι δεν ήξερα τι να κάνω. Ήταν από αυτές τις στιγμές της ζωής που σκέφτεσαι: “Να φύγω απλά τρέχοντας;”», είχε πει η Gisele για εκείνη την περίοδο σε τηλεοπτική συνέντευξή της στο CBS, το 2015.

Το σκέφτηκε και αποφάσισε να μείνει. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2009 και λίγο καιρό μετά είπαν το “I do” σε δύο τελετές στη Santa Monica και στο σπίτι της οικογένειας της Gisele στην Costa Rica.

Παρόλο που η ίδια χαρακτήριζε υπέροχο τον γάμο τους, έφτασαν κοντά στο διαζύγιο μία ακόμα φορά, το 2015 όταν ο Tom Brady ενεπλάκη στο σκάνδαλο Defletegate στο άθλημά του. Ο ίδιος είχε διαψεύσει τις φήμες χωρισμού αλλά πέρασαν και τότε μία σημαντική κρίση.

Το 2020 ο Tom Brady αποκάλυψε ότι λίγα χρόνια νωρίτερα ο ίδιος και η Gisele είχαν απευθυνθεί σε σύμβουλο γάμου. «Η Gisele δεν ένιωθε ότι εγώ συνέβαλα όπως έπρεπε στην οικογένεια. Ένιωθε ότι έπαιζα ποδόσφαιρο όλη τη σεζόν κι εκείνη φρόντιζε το σπίτι και μετά όταν τέλειωνε η σεζον έλεγα “Ωραία, ας ασχοληθώ με τις άλλες επιχειρηματικές μου δραστηριότητες. Ας ασχοληθώ με τις προπονήσεις μου”. Κι εκείνη έλεγε “Λοιπόν, πότε θα κάνεις κάτι για το σπίτι; Πότε θα πας τα παιδιά σου σχολείο;”», είχε πει ο Tom Brady.

Όπως εξηγούσε η Gisele Bundchen του είχε γράψει κι ένα γράμμα για να μοιραστεί τις σκέψεις της για τη σχέση τους. «Το έχω ακόμα στο συρτάρι και το διαβάζω. Είναι ένα πολύ συναισθηματικό γράμμα στο οποίο εκείνη λέει που βρίσκεται σε αυτόν τον γάμο. Και είναι καλή υπενθύμιση για μένα για να καταλάβω ότι τα πράγματα θα αλλάζουν και θα εξελίσσονται στον χρόνο. Αυτό που συνέβαινε και δούλευε για εμάς 10 χρόνια πριν δεν θα λειτουργεί για πάντα γιατί ωριμάζουμε», σημείωνε.

«Νομίζω ότι μεγαλώνουμε και μαθαίνουμε πολλά ο ένας από τον άλλο. Ξέρεις το να βαδίζεις σε αυτή τη ζωή με έναν σύντροφο με τον οποίο μπορείς συνέχεια να ωριμάζεις και να μαθαίνεις από εκείνον είναι υπέροχο», έλεγε το 2017 για εκείνον και τη σχέση τους η Gisele Bundchen. Μέχρι που τα πράγματα δεν ήταν πια έτσι, όπως αποδεικνύει αυτή η τελευταία εξέλιξη.