CELEBRITIES

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μιλάει για τα 50 κιλά που έχασε σε 2 χρόνια

Πάνος Γιαννακόπουλος/ 24MEDIA

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο περιοδικό Vita και στον δημοσιογράφο, Γιάννη Ιωάννου.

Μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα Ζουγανέλη μίλησε για τα κιλά που έχασε σε χρονικό διάστημα δυο χρόνων, το bullying που έχει βιώσει, την προσωπική της ζωή, τις απώλειες που της στοίχησαν, αλλά και για τη μητρότητα.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μιλάει για τα 50 κιλά που έχασε μέσα σε 2 χρόνια

Μιλώντας για την απώλεια κιλών, η τραγουδίστρια ανέφερε πως «δεν ένιωθε καλά με αυτή την εικόνα» και πρόσθεσε: «Δεν ένιωθα καλά με την εικόνα μου. Μπήκα στη διαδικασία και το έκανα, και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Δεν αισθάνομαι δυνατή επειδή το πέτυχα. Είμαι άνθρωπος που παλεύει να βελτιώσει τις συνθήκες της ζωής του, σε όλα τα επίπεδα. Μέρους αυτού ήταν και η διαδικασία της απώλειας βάρους».

«Δύο χρόνια τουλάχιστον. Συνέχισα και μετά να προσέχω. Προσπαθώ να συντηρούμαι στα κιλά που με κάνουν να νιώθω καλά. Ήθελε τεράστια πειθαρχία για να τα χάσω, αλλά όντως άλλαξε η ζωή μου. Ένιωσα καλύτερα και άρχισαν να μου αρέσουν άλλες γεύσεις», συμπλήρωσε η Ελεονώρα Ζουγανέλη για τα νέα δεδομένα στη ζωή της μετά την απώλεια βάρους. Όσο για το αν αποδέχεται τον εαυτό της, η ίδια δήλωσε: «Ήμουν και συνεχίζω να βρίσκομαι σε μια διαδικασία αποδοχής».

Αναφορικά με το bullying στα εφηβικά της χρόνια, η Ελεονώρα Ζουγανέλη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι πάρα πολύ παλιές αυτές οι ιστορίες. Δεν μου αρέσει λέξη bullying γιατί έχει γίνει της μόδας. Όλοι άνθρωποι έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με το να μας κάνουν οι γύρω μας κριτική με περισσότερη αγένεια. Η αγένεια με ενοχλεί, είτε έχει επίκεντρο εμένα, είτε οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο. Δεν συμβαδίζει με την αισθητική μου».

Η αυστηρότητα με τον εαυτό της και η αυτοκαταστροφικότητα

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη κρίνει αυστηρά τον εαυτό της, όπως παραδέχθηκε στη συνέχεια. «Είμαι αρκετά αυστηρή. Προσπαθώ να γίνω λίγο πιο μαλακή. Δεν μπορώ να σου πω ότι η αυστηρότητά μου με έχει σταματήσει. Πολλές φορές με έχει βοηθήσει να πάω μπροστά. Χρειάζεται, όμως, να βρεις το μέτρο. Αναγκαστικά, όταν είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου γίνεσαι και με τους γύρω σου. Παλεύω πιο πολύ να μαλακώσω, για τους ανθρώπους μου, όχι για μένα».

«Δεν υπήρξα ποτέ αυτοκαταστροφική! Ευτυχώς ή δυστυχώς, όμως, αυτή η ακραία πλευρά υπάρχει κάποιες στιγμές μέσα στη ζωή μου. Δεν θέλω να τη χάσω. Δεν μπορώ τίποτα φλατ. Μου αρέσει που εξοκέλλω. Δεν είναι εύκολο να πέφτεις και να ξανασηκώνεσαι, αλλά είναι απαραίτητο. Θα ήταν πολύ ανιαρή ζωή αν δεν είχε αυτές τις διακυμάνσεις», είπε μιλώντας για την αυτοκαταστροφικότητα.

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Οι απώλειες που την σόκαραν

«Έχω χάσει έναν φίλο, που ήταν νέος. Οι άλλες απώλειες στη ζωή μου ήταν πιο συμβατές, υπό την έννοια ότι ήταν μεγαλύτερη σε ηλικία άνθρωποι, είχαν κάνει έναν κύκλο ζωής. Βέβαια η απώλεια δεν παύει να είναι απώλεια. Όταν όμως έχασα τον φίλο μου, σοκαρίστηκα», ανέφερε η Ελεονώρα Ζουγανέλη για τις απώλειες της ζωής της, κάνοντας ειδική αναφορά στον Σάκη Μπουλά:

«Ο Σάκης ήταν άνθρωπος της οικογένειας μας. Επειδή περνούσε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δύσκολα με την υγεία του, γνωρίζαμε ότι θα συνέβαινε. Είχε περάσει στο πετσί μας η συνειδητοποίηση, χωρίς να σημαίνει ότι δεν ήταν τραυματική. Η απώλεια συνεχίζει να υπάρχει…».

«Θα μπορούσα να με φανταστώ μητέρα»

«Θα μπορούσα να με φανταστώ μητέρα. Δεν είναι αυτοσκοπός, όμως, για μένα η μητρότητα. Αν είναι να έρθει στη ζωή μου, θα το χαρώ. Θαυμάζω πολύ τις γυναίκες που έχουν παιδιά. Πιστεύω στην οικογένεια. Όσους ανθρώπους παίρνουν απόφαση να φέρουν παιδιά μέσα σ’ αυτό το χάος τους θεωρώ σοβαρούς αγωνιστές. Τους τιμώ και τους σέβομαι», πρόσθεσε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.