CELEBRITIES

Η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρεται έμμεσα σε σχόλιο της Μαρίας Κίτσου, την πιο λάθος στιγμή

Instagram.com/nonoram

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Μαρία Κίτσου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πόσο τη δυσκόλεψε το θέμα της αναγνωρισιμότητας, που ήρθε πιο έντονα στη ζωή της με τη συμμετοχή της στη σειρά Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1. Όσα είχε πει η Μαρία Κίτσου για τα media και ειδικότερα για τις εκπομπές και τα πάνελ που «προσπαθούν σαν όρνια, σαν αρπακτικά να βγάλουν το παραμικρό και να χρησιμοποιήσουν πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν», είχαν θυμώσει την Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη είχε σχολιάσει τότε ότι η υπεργενίκευση που είχε χρησιμοποιήσει η Μαρία Κίτσου ήταν που την πείραζε περισσότερο στα λεγόμενά της, αλλά και το ότι έχει κουραστεί πια να ακούει ηθοποιούς να λένε πως δεν τους αρέσει η έκθεση.

Ίσως πίστευες ότι αυτά ήταν όλα όσα είχαν να ειπωθούν για το θέμα κι ότι πήγαμε παρακάτω. Κι εγώ αυτό θα πίστευα. Ωστόσο, μία είδηση για την αναβολή και ακύρωση των παραστάσεων της Ηλέκτρας στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαρία Κίτσου, στάθηκε αφορμή η Ελεονώρα Μελέτη να θυμηθεί την ατάκα της περί «όρνεων» στις τηλεοπτικές εκπομπές και τα πάνελ, την πιο λάθος στιγμή.

Η Μαρία Κίτσου, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Γιώργος Κωνσταντίνου κ.α. πρωταγωνιστούν στην παράσταση Ηλέκτρα, του Ευρυπίδη που έχει ξεκινήσει την περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα. Πρόσφατα, 8 παραστάσεις στην Αθήνα και στην περιφέρεια ακυρώθηκαν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής, η ακύρωση των παραστάσεων προέκυψε μετά από ασθένεια της Μαρίας Κίτσου. «Η θεατρική παράσταση ΗΛΕΚΤΡΑ του Ευριπίδη μετά από μία μικρή διακοπή λόγω της ασθένειας της Μαρίας Κίτσου ξεκινάει πάλι κανονικά την περιοδεία της από Κυριακή 10 Ιουλίου από τον Βόλο. Οι αναβληθείσες παραστάσεις έχουν ενταχθεί σε νέες ημερομηνίες. Πληροφορίες στο viva.gr. Ζητάμε συγγνώμη από το κοινό για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε», ανέφερε η εταιρεία παραγωγής. Στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega, την είδηση μετέφερε στον αέρα ο Κώστας Τσουρός.

«Είναι ένα θέμα με το τι συμβαίνει με τη Μαρία Κίτσου, γιατί θυμάστε ότι και τον χειμώνα είχαμε ξαναπεί από εδώ ότι είχαν ακυρωθεί και πάλι παραστάσεις στο “Παλλάς” με το “Τρίτο Στεφάνι”. Και τώρα αναβάλλονται άλλες 8 παραστάσεις», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Το θέμα είναι ότι όταν ακυρώνονταν οι παραστάσεις, ο κάθε Πολιτιστικός Σύλλογος έλεγε και κάτι διαφορετικό στην ανακοίνωσή του. Οπουδήποτε έγινε κάτι τέτοιο, κανένας δεν έλεγε τον λόγο που ακυρωνόταν η παράσταση. Τελικά ακυρώνεται γιατί η Μαρία Κίτσου έχει ένα πρόβλημα υγείας και οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι αυτό το πρόβλημα θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί και τελικά επελέγη να μην αντιμετωπιστεί. Να περάσει φυσικά. Ας ελπίσουμε να είναι καλά η Μαρία Κίτσου. Δεν θυμάμαι άλλος πρωταγωνιστής να ακυρώνει τόσες πολλές παραστάσεις άλλη φορά για θέμα υγείας» πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Η Ελεονώρα Μελέτη πήρε τον λόγο και σχολίασε για τη Μαρία Κίτσου και την είδηση για τις παραστάσεις και την υγεία της. «Περαστικά της, τι να πούμε; Μπορούμε να πούμε και κάτι άλλο; Εγώ δεν λέω και κάτι άλλο, μην γίνω και όρνιο, δεν θέλω», σημείωσε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη. «Εδώ η τηλεόραση χρειάζεται, στις επικοινωνίες αυτές», συμπλήρωσε.

Η τηλεόραση χρειάζεται. Η επαναφορά της αντίδρασης στον σχολιασμό της Μαρίας Κίτσου για το πώς βίωσε εκείνη, τη σχέση της με τα media, δεν ξέρω αν χρειαζόταν. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μία δυσάρεστη είδηση που αφορά την υγεία και την εργασία της.