CELEBRITIES

Έλενα Τοπαλίδου: Μετά την κουζίνα της χόρεψε και σε διεθνή πασαρέλα. Όλα τα φώτα πάνω της

Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson/LadyLike.gr

Αν για κάτι είμαστε σίγουρες, είναι πως η Έλενα Τοπαλίδου ζει τη μαγεία του χορού σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της. Είτε παντρεύεται, είτε απλώνει τη μπουγάδα, είτε απλά βρίσκεται στην κουζίνα του σπιτιού της, η Έλενα Tοπαλίδου χορεύει. Και χορεύει με την ψυχή της. Αυτήν τη φορά, το έκανε σε fashion show.

Παρόλο που η ίδια δεν ασχολείται πλέον επαγγελματικά με τον χορό, πέρα απο το πλαίσιο της διαδασκαλίας, αυτή η μορφή τέχνης καθορίζει το είναι της Έλενας Τοπαλίδου. Τίποτα και κανείς δεν την εμποδίζει να εκφράζει την καλλιτεχνικότητά της με τις κινήσεις του σώματός της και η επίδειξη μόδας του fashion brand RIANNA + NINA στην οποία και συμμετείχε, δεν αποτέλεσε την εξαίρεση.

Η Έλενα Τοπαλίδου έκανε catwalk χορεύοντας. Στην κυριολεξία

Πιο συγκεκριμένα, οι Ελληνίδες σχεδιάστριες, Ριάνα και Nina, που βρίσκονται πίσω από το luxury brand RIANNA + NINA πραγματοποίησαν το τελευταίο fashion show τους (OPERA Runway Show) στο μουσείο Bode που βρίσκεται στο Βερολίνο. Ανάμεσα στα μοντέλα που έκαναν catwalk παρουσιάζοντας τα designer κομμάτια της νέας συλλογής ήταν και η Έλενα Τοπαλίδου, η οποία διένυσε την πασαρέλα χορεύοντας.

Φορώντας ένα εντυπωσιακό tribal, πολύχρωμο φόρεμα η Έλενα Τοπαλίδου περπάτησε στο runway συνδυάζοντας την τέχνη του χορού, δημιουργώντας ένα μοναδικό performance catwalk που ξεκάθαρα είχε τη δική της πινελιά και έκλεψε την παράσταση. Σχεδόν σε όλα τα stories που έκανε repost η επίσημη Instagram σελίδα του brand, η Έλενα Τοπαλίδου είναι η πρωταγωνίστρια. Εμείς επιλέξαμε μερικά από αυτά για να τη θαυμάσεις!

Τα γυαλιά ηλίου με το ειδικό λουρί, βοήθησαν την Έλενα Τοπαλίδου να έχει ελεύθερη κινησιολογία χωρίς να της πέσουν από το κεφάλι στο πάτωμα.

Έλενα Τοπαλίδου, πριν ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής ήταν χορεύτρια. Η ίδια είχε μιλήσει για την απόφασή της να αφήσει επαγγελματικά τον χορό στο LadyLike«Ήταν απόλυτη ανάγκη να απελευθερωθώ. Δεν ήξερα τι και πώς, σκεφτόμουν ακόμα κι ότι δεν θέλω να βγάλω τα ρούχα μου για να βάλω τα ρούχα της δουλειάς. Ήθελα να ζω όχι σαν χορεύτρια πια, αλλά σαν γυναίκα», έλεγε.

Ο χορός, ωστόσο, δεν αποτελεί παρελθόν για την ίδια. Είναι στη ζωή της «πολύ συντροφικά», όπως είχε πει στο LadyLike, ενώ αποτελεί την καθημερινή της ιεροτελεστία που δεν αλλάζει με τίποτα.

«Αρνούμαι να αλλάξω κάποιες συνήθειες, που είναι δομικές μου. Αρνούμαι να αλλάξω κάποια πράγματα στην καθημερινότητά μου γιατί η καθημερινότητα για μένα έχει μία ιερότητα που μου δίνει δύναμη. Αν αυτό κλονιστεί μπορεί να πεθάνω. Οι μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητα μπορεί να με ταράξουν πάρα πολύ. Εγώ κάνω μπαλέτο κάθε πρωί γιατί αυτή είναι η ιερή μου στιγμή», σημείωνε η ηθοποιός που βλέπεις στους Πανθέους του ΣΚΑΪ.

Στην ίδια συνέντευξη η Έλενα Τοπαλίδου είχε μιλήσει για την απώλεια του πατέρα της. «Εμένα ο πατέρας μου έφυγε με έναν “μαγικό” τρόπο, δεν ταλαιπωρήθηκε, απλά τον πήρε η θάλασσα, η καρδιά του σταμάτησε ενώ κολυμπούσε, τέλος. Δεν μπορώ να μην είναι ευγνώμων σε αυτό το γεγονός. Όταν το συζητάμε με την αδερφή μου, που έχει άλλο τρόπο διαχείρισης και θλίβεται περισσότερο της θυμίζω ότι δεν μπορώ να μην σκέφτομαι ότι είναι τρομερό, αλλά το γεγονός ότι σχεδόν δεν το κατάλαβε με παρηγορεί πάρα πολύ. Δεν θα ήθελα καθόλου να αρρωστήσει ή να ταλαιπωρηθεί. Τώρα το μόνο που εύχομαι είναι η μητέρα μου που είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, να απολαύσει επίσης τη ζωή της», σημείωνε.

Η Έλενα Τοπαλίδου εκτός από τον χορό αγαπά και τη μόδα και η μόδα την αγαπά κι εκείνη. Πριν βρεθεί στην πασαρέλα που την παρακολουθείς πιο πάνω, έχει υπάρξει και πρωταγωνίστρια της καμπάνιας της Phoeve Philo για τη συλλογή της σχεδιάστριας που παρουσιάστηκε στα τέλη Οκτωβρίου.