CELEBRITIES

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ποζάρει με μαγιό και η Σμαράγδα Καρύδη θέλει «να τα φτιάξουν»

Papadakis Press Κώστας Μοσχόπουλος

Τη φράση «σπάνια φωτογραφία» την έχεις δει πολλές φορές εδώ κι από αυτή την ταπεινή συντάκτρια γραμμένη. Αλλά είναι ελάχιστες οι φωτογραφίες που αποδίδουν τον χαρακτηρισμό «σπάνια» στην κυριολεξία του. Κάποιες από αυτές είναι -με το χέρι στη φωτιά- αυτές που μοιράστηκε πριν από λίγες ημέρες η Δήμητρα Παπαδοπούλου μέσω Instagram.

Η συγγραφέας (διάβασε εδώ για το πρώτο της μυθιστόρημα και όσα σε μαθαίνει για τον έρωτα), σεναριογράφος και ηθοποιός που το φετινό καλοκαίρι δημιούργησε την επιθεώρηση Τι ζούμε ρε; στην οποία επίσης πρωταγωνιστεί στο θέατρο Άλσος, δημοσίευσε μία σειρά από καλοκαιρινά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έχει αποκτήσει λογαριασμό στη δημοφιλή πλατφόρμα εδώ και λίγο καιρό κι αυτές ήταν οι πρώτες φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε φορώντας το μαγιό της.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου πόζαρε μπαίνοντας στη θάλασσα με το ολόσωμο μαγιό της, τράβηξε μία selfie έξω από αυτήν χωρίς μακιγιάζ κι άλλο φίλτρο από την καλοκαιρινή ανεμελιά και δημοσίευσε παράλληλα κι ένα video που την δείχνει να κάνει την πρώτη της βουτιά στη θάλασσα. Κι ήταν σε αυτό το video που όλα τα χαρακτηριστικά που το κοινό έχει συνδέσει μαζί της, ήδη από την εποχή των τηλεοπτικών Απαράδεκτων: το γέλιο, η παιδικότητα, η αγνή ευτυχία στα πιο απλά πράγματα στον κόσμο, εμφανίστηκαν στην οθόνη.

Και δεν είναι το χαμόγελό της μέσα κι έξω από το νερό, ούτε το εντυπωσιακό της μαγιό που ταιριάζει με τα πράσινα μάτια της, που είναι τα πιο γοητευτικά στοιχεία των φωτογραφιών της. Είναι η ίδια η ύπαρξη της Δήμητρας Παπαδοπούλου που μας γοητεύει και μας κάνει να ταυτιζόμαστε με τα σχόλια των διάσημων φίλων της κάτω από τη δημοσίευση. Κυρίως με αυτό που έκανε η Σμαράγδα Καρύδη.

Δήμητρα Παπαδοπούλου Instagram.com/dimipapadopoulou_official

«Θέλεις να τα φτιάξουμε;» τη ρώτησε η Σμαράγδα Καρύδη κι η Δήμητρα Παπαδοπούλου της απάντησε: «Αμέ». Τόσο απλά ζητάς και παραχωρείς τη γοητεία. Στην απόλυτη κυριολεξία αυτών των σχολίων, θα μιλούσαμε για το «νέο ζευγάρι της showbiz». Στην απόλυτη δική τους κυριολεξία, μιλάμε για δύο γυναίκες που τις χαρακτηρίζει η ίδια παιδικότητα, όπως την εκφράζουν από τα social media τους. Δύο γυναίκες που αναγνωρίζουν η μία στην άλλη τη γοητεία και το παραδέχονται δημοσίως.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου στην επιθεώρηση Τι ζούμε ρε; συνεργάστηκε για μία ακόμα φορά στην καριέρα της με τον σύντροφο της Σμαράγδας Καρύδη, Θοδωρή Αθερίδη, που έχει υπογράψει τη σκηνοθεσία και επίσης παίζει στην παράσταση.

«Δεν αντέχω τη μεγάλη σοβαρότητα», είχε πει η Δήμητρα Παπαδοπούλου αυτό το καλοκαίρι με αφορμή το βιβλίο της, Ο έρωτας είναι παιχνίδι μωρό μου, αλλά και την επιθεώρηση στο θέατρο Άλσος, στο The Magazine. Κι αυτή τη «μεγάλη σοβαρότητα» την αποτινάζει από πάνω της όπως μπορεί.

«Στους ανθρώπους με κουράζει πολύ η αλαζονεία, η έλλειψη ταπεινότητας, και η φλυαρία. Προσπαθώ να μην είμαι εκεί όταν συμβαίνουν. Δεν συζητάω καν για κακία, για μοχθηρία, αυτά είναι τα ευνόητα. Ελπίζω ότι δεν έχω στο περιβάλλον μου τέτοια. Νομίζω ότι έχω διώξει από τη ζωή μου όσο περισσότερα κακά άτομα με σκοτεινή ύπαρξη γίνεται.

Θα ήθελα να μπορούσαν να γελάνε οι άνθρωποι με τα χάλια τους. Να μπορούσαν να τα δουν τα χάλια τους από εκείνη τη γωνία που μπορείς και να γελάς. Δεν αντέχω τη μεγάλη σοβαρότητα», έλεγε χαρακτηριστικά.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου χαίρεται το καλοκαίρι στην πρώτη της καλοκαιρινή δημοσίευση, όπως ζει. Ως η αντιστάρ που είναι. Χωρίς αλαζονεία, χωρίς φλυαρία, χωρίς κανένα κυνήγι ψεύτικης τελειότητας. Μία αντιστάρ που δεν ψάχνει να βρει το κατάλληλο φως, τη σωστή γωνία και τη σωστή ώρα για να βγάλει μία φωτογραφία στη θάλασσα. Είναι απλά ένας άνθρωπος που χαίρεται τις στιγμές του. Που πριν τις καταγράψει, τις έχει ζήσει. Κι αυτό είναι το στοιχείο της ακαταμάχητης γοητείας που έψαχνες.