OPINIONS

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης φιλιούνται όλο πάθος στην πίστα κι όλοι έχουν κάτι να πουν

Σύνθεση 24MEDIA/Ανδρέας Σιμόπουλος/Papadakis Press/

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ερωτεύτηκαν. Και πολύ καλά έκαναν. Από τότε που ερωτεύτηκαν έχουν μάλλον αποφασίσει σε κάθε ευκαιρία να ζουν τον ερωτά τους, ιδιωτικά και δημόσια. Ταυτοχρόνως έχουν αποφασίσει να μην τους νοιάζει και καθόλου η γνώμη μας. Κι όμως εμείς επιμένουμε να τη δίνουμε και κάπως έτσι η Βανδή και ο Μπισμπίκης και ο έρωτάς τους γίνονται trend στο Twitter.

Το βράδυ του Σαββάτου, 18 Φεβρουαρίου, η Δέσποινα Βανδή μετά την πρεμιέρα του J2US, βρέθηκε στη σκηνή του νυχτέρινου κέντρου Έναστρον όπου εμφανίζεται στο ίδιο σχήμα με τον Χρήστο Μάστορα και το συγκρότημα Μέλισσες. Ανάμεσα στο κοινό που παρακολουθούσε το πρόγραμμα ήταν και ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha, Αυτή η νύχτα μένει, η οποία επίσης διαδραματίζεται σε περιβάλλον νυχτερινού κέντρου, βρέθηκε πάνω στην πίστα, ενώ η Δέσποινα Βανδή ερμήνευε το τραγούδι της, Όλα ξαναρχίζουνε με μένα. Ο Βασίλης Μπισμπίκης χόρεψε, αγκάλιασε την τραγουδίστρια, φιλήθηκαν και ξαναχόρεψε.

«Θα της αφιέρωνα το Να Μ’ αγαπάς του Σιδηρόπουλου. Επειδή έχω το ανυπόφορο μέσα μου και μια αγωνία κι ίσως αυτό με κάνει να δημιουργώ, όταν είμαι με την Δέσποινα και γίνεται μια γεφυρούλα ψυχική, αυτό το ανυπόφορο που έχω μέσα μου μαλακώνει, σβήνει», είχε πει πρόσφατα για τη Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Η τραγουδίστρια από πλευράς της είχε πει: «Νομίζω ότι αυτό που μας ένωσε τόσο δυνατά με τον Βασίλη ήταν η αλήθεια μας. Στην αρχή κάναμε παρέα. Δεν γίναμε αμέσως ζευγάρι, πέρασε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα. Και σε αυτή την παρέα που κάναμε, αισθανόμασταν ότι κουμπώνουμε ολοένα και περισσότερο. Είναι πολλά τα κοινά μας».

Είναι πολλά τα κοινά τους κι είναι πολύ το συνάισθημα. Εμάς, τους κριτές του πληκτρολογίου δεν ξέρω τι μας πιάνει. Δεν ξέρω γιατί οπωσδήποτε πρέπει να μιλήσουμε για «γεροντοέρωτα», λες και τα συναισθήματα μπορεί κανείς να τα ζει μόνο μέχρι τα 25 του χρόνια. Δεν ξέρω γιατί πρέπει να κρίνουμε αν χορεύει ωραίο ζεϊμπέκικο ο Μπισμπίκης, λες κι εμείς μάθαμε ζεϊμπέκικο σε σχολη παραδοσιακών χορών. Δεν ξέρω γιατί πρέπει να μετρήσουμε με μεζούρα την κοιλιά του Βασίλη Μπισμπίκη ξερνώντας όλη την χοντροφοβία μας εκεί έξω. Δεν ξέρω γιατί πρέπει να παραπονεθούμε που «πληρώσαμε να δούμε Μάστορα Βανδή» κι όχι «Μπισμπίκη».

Δεν ξέρω απλά γιατί δεν σταματάμε να μιλάμε. Γιατί δεν καταλαβαίνουμε ότι ο έρωτας της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη δεν μας αφορά. Μας αφορά η δουλειά τους, θα τους κρίνουμε για το πώς τραγουδούν ή πώς παίζουν αντίστοιχα, αν επιλέξουμε να τους παρακολουθήσουμε. Η ζωή τους είναι ζωή τους όμως, προσωπική για να τη ζήσουν όπως προσωπικά επιλέγουν. Και δεν μας πέφτει λόγος.

Το Twitter διχάστηκε για άλλη μία φορά χωρίς ποτέ ούτε η Δέσποινα Βανδή, ούτε ο Βασίλης Μπισμπίκης να ζητήσει τη γνώμη του. Διχάστηκε ανάμεσα στο cringe του θεάματος και στη χαρά του έρωτα. Ευτυχώς, εκείνοι που στράφηκαν στη χαρά ήταν περισσότεροι.

Ο έρωτας είναι συναίσθημα. Να το γιορτάζουμε παιδιά. Όπου κι αν εκδηλώνεται, σε όποια ηλικία, σε όποιο σημείο της πόλης, σε ένα παγκάκι ή σε μία σκηνή νυχτερινού κέντρου. Να χαιρόμαστε για τους ανθρώπους που νιώθουν ασφαλείς σε μία αγκαλιά, που δεν έχουν πρόβλημα η χαρά τους να ξεχειλίζει και να μοιράζεται προς τα έξω, που το φιλί στον σύντροφό τους τούς είναι απαραίτητο. Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη, είναι όμορφος, είναι ζωτικός. Ας σταματήσουμε πια να γκρινιάζουμε γι’ αυτόν.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ερωτεύτηκαν. Κι αποφάσισαν να ζουν τον έρωτά τους όπως θέλουν, ιδιωτικά και δημόσια. Κι είναι δικαίωμά τους. Και κάποια μέρα θα πρέπει να πάρουμε απόφαση πως δεν μας ζήτησαν την άδεια. Και να συμβιβαστούμε με αυτό, αντί να κρίνουμε την κάθε τους κίνηση.