CELEBRITIES

Η αηδιαστική μακαρονάδα του Robert Pattinson. Κρίμα οι πένες

Invision/AP Joel Ryan

Μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι ότι αυτή η περίοδος έχει αλλάξει τις συνήθειές μας. Έχει κάνει πολλούς από εμάς να ασχοληθούμε με χόμπι που δεν ξέραμε ότι θα αποκτούσαμε ποτέ. Μας ανάγκασε να μπούμε και στην κουζίνα που πολλοί την είχαμε απλά επιπλωμένη για να κρατάμε τα προσχήματα στο σπίτι. Το ότι μπήκαμε όμως στην κουζίνα δεν σημαίνει ότι γίναμε ξαφνικά chef. Η περίπτωση του Robert Pattinson είναι η απόδειξη που χρειάζομαι για να σε πείσω γι’ αυτό.

Robert Pattinson είναι αυτός, δεν θα μπορούσε να αντισταθεί και να μην πει κάτι εξωφρενικό σε συνέντευξή του. Το είχε κάνει και παλιά όταν είχε πει ότι μυρίζει σαν κηρομπογιά, το έκανε και τώρα όταν μοιράστηκε με το GQ την ανακάλυψη του. «Μια μακαρονάδα που μπορείς να κρατήσεις στα χέρια σου», όπως είπε. Και κάπου ο μακαρονάς μέσα μας άρχισε να παίρνει βαθιές εισπνοές για να αντέξει.

Ο Robert Pattinson παραχώρησε συνέντευξη με αφορμή τη συμμετοχή του στον νέο “The Batman” του Christopher Nolan, κι αυτό είναι το μόνο φυσιολογικό πράγμα που θα διαβάσεις σε αυτό το κείμενο.

Ο ηθοποιός, που ακόμα απορούμε αν αστειεύεται ή όχι, εξήγησε στο GQ, ότι θέλει να δώσει στη μακαρονάδα του «Το ίδιο είδος των διαπιστευτήριων του fast food, που έχουν και τα burger ή η πίτσα», όπως είπε. Όσο για το όνομά της δημιουργίας του, αυτή είναι Piccolini Cuscino που σημαίνει «μικρό μαξιλάρι» στα Ιταλικά.

Μάλιστα ο Robert Pattinson ήταν τόσο σίγουρος για το προϊόν του που το πρότεινε στον ιδιοκτήτη εστιατορίου Lele Massimini, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι όντως συνέβη κάτι τέτοιο. «Tου είπα το επιχειρηματικό μου σχέδιο και δεν άλλαξε καν η έκφρασή του. Όχι απλά δεν αναγνώρισε τι ήταν το επιχειρηματικό μου πλάνο. Δεν μου έδωσε κανένα σημαδί, τίποτα. Και αυτό με έριξε λίγο. Πραγματικά προσπαθώ να την πουλήσω αυτή την ιδέα. Το κάνω για το brand μου», είπε ο Robert Pattinson.

Η συνταγή του Robert Pattinson για fast food μακαρόνια (κρίμα οι πένες)

Ο Robert Pattinson δημιούργησε ένα από τα πιάτα του για το GQ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του με τον δημοσιογράφο του GQ μέσω skype. Ναι, ο Zach Baron είναι ο μόνος που είδε live αυτή τη δημιουργία. Είπε ότι τα μόνα υλικά που χρειάζεται είναι μακαρόνια, νιφάδες καλαμποκιού, τυρί σε φέτες, ψωμί για burger και «ότι σάλτσα θες».

Ο Robert Pattinson έβαλε τις πένες του στον φούρνο μικροκυμάτων για 8 λεπτά, έβγαλε ένα αλουμινόχαρτο και άρχισε να βάζει ζάχαρη πάνω του. «Βρήκα μετά από πολύ πειραματισμό ότι πρέπει να καλύψεις τα πάντα με μία τεράστια ποσότητα ζάχαρης και τυριού. Θέλει να κάνει κρούστα από ζάχαρη», λέει ο ίδιος.

Πάνω από τη ζάχαρη μπήκαν οι φέτες του τυριού και έπειτα τα μακαρόνια. Μετά μια κόκκινη σάλτσα. Έπειτα τα μακαρόνια, οι νιφάδες καλαμποκιού και μάντεψε, κι άλλη ζάχαρη.

Στο τέλος κάλυψε τα μακαρόνια με το μισό ψωμί για τα burger το οποίο είχε αδειάσει από ψίχα. Έπειτα καίει το ψωμί με έναν δικής του έμπνευσης μεγάλο αναπτήρα. Το τυλίγει σε αλουμινόχαρτο και το βάζει στο φούρνο. Βέβαια, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις του δημοσιογράφου να χρησιμοποιήσει κανονικό φούρνο, ο Robert Pattinson έβαλε τη μπάλα μακαρονιών του μέσα σε αλουμινόχαρτο στον φούρνο μικροκυμάτων. Μετά από λίγα λεπτά συνέβη μια έκρηξη. «Καλύτερα να το αφήσω ήσυχο», είπε γελώντας. «Αλλά ναι, αυτό είναι ένα πιάτο Piccolini Cuscino», πρόσθεσε.

Κρίμα τόσα καλά μακαρόνια, όπως θα έλεγε και ο Joey από τα «Φιλαράκια».

Ο Robert Pattinson βρισκόταν σε καραντίνα στο Λονδίνο όσο πραγματοποιούσε τη συνέντευξη και φωτογραφήθηκε μόνος του για το εξώφυλλο του GQ. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τι άλλες συνταγές έχει δοκιμάσει να φτιάξει κατά τη διάρκεια αυτής της καραντίνας.