CELEBRITIES

Ηλίας Γκότσης: Τι είπε την επομένη της νίκης του στο Survivor 2 για τη Μελίνα

Instagram/Survivorpanoramagreece

Στην τελευταία εκπομπή Survivor Πανόραμα βρέθηκε ο νικητής του Survivor 2, Ηλίας Γκότσης. O personal trainer μίλησε μεταξύ άλλων στην παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου για τις τεταμένες σχέσεις του με την Μελίνα Μεταξά στην αρχή του παιχνιδιού αλλά και πόσο διαφοροποιήθηκε η σχέση τους στο πέρασμα του χρόνου. Στην ίδια εκπομπή συμμετείχαν και οι τρεις φιναλίστ που μπόρεσαν να φτάσουν κοντά στο μεγάλο έπαθλο, η Μελίνα, η Κατερίνα Δαλάκα και η Βιργινία Δικαιούλια.

«Η αλήθεια είναι ότι όντως στην αρχή υπήρχαν κάποιες δύσκολες στιγμές μεταξύ μας με μερικούς από τους συμπαίκτες μου. Παρόλα αυτά όσον αφορά τη Μελίνα νιώθω τυχερός γιατί όλο αυτό δεν το πέρασα μόνος μου. Μπορεί να ήταν το ότι εγώ με τη Μελίνα κατηγορήθηκα για κάποια πράγματα, μπορεί να περιθωριοποιηθήκαμε λίγο για αυτό, παρόλα αυτά όλο αυτό δεν το πέρασα μόνος μου και ευχαριστώ τη Μελίνα γιατί και με εμπιστευόταν και ήταν δίπλα μου σε κάθε δύσκολη στιγμή, νομίζω κι εγώ αυτό έκανα για τη Μελίνα. Όταν με χρειαζόταν ήμουν πάντα εκεί. Από εκεί και πέρα αυτό που έλεγα και στη Μελίνα ήταν ότι όταν έρχονται κάποιες τέτοιες καταστάσεις έχεις δύο επιλογές: ή να πας και εσύ κόντρα σε αυτούς που σε κατηγορούν, ή να αφήσεις το χρόνο να δείξει τι πραγματικά ισχύει. Ο χρόνος έδειξε ότι ήμασταν απλά επηρεασμένοι από κάποια πράγματα και ότι ίσως ήταν μικρότητες αυτά που αφήναμε να μας χωρίσουν γιατί είχαμε πολλά περισσότερα κοινά πράγματα» είπε ο Ηλίας Γκότσης ο οποίος στη συνέχεια αντιμετώπισε μία ακόμα μετάπτωση στη σχέση του με την Μελίνα,όταν άλλαξαν οι ομάδες και η Κατερίνα Δαλάκα επέλεξε πριν από εκείνον την ως τότε συμπαίκτριά του στην ομάδα της.

«Ήταν λίγος ο χρόνος που είχαμε να σκεφτούμε πως θα επιλέξουμε τους παίκτες. Είχα κάνει ένα σχεδιάγραμμα λίγο πρόχειρο. Η πραγματικότητα είναι ότι μόλις άκουσα την Κατερίνα Δαλάκα να λέει Μελίνα δεν το περίμενα, γιατί το είχα φανταστεί αλλιώς στο μυαλό μου. Δεν το πίστευα γιατί έπαιζαν και συνέχεια αντίπαλες και νόμιζα ότι υπάρχει ένας ανταγωνισμός, λέω δεν θα τη διαλέξει. Η Μελίνα είναι από τους ανθρώπους που στεναχωρήθηκα που δεν ήταν στην ομάδα μου γιατί και παρέα κάναμε και τη θεωρούσα μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του Survivor. Σεβάστηκα απόλυτα την αντίδραση της Μελίνας στην αρχή, γιατί καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να αλλάζεις, απλά αυτό που μου έκανε εντύπωση και το είχα πει και στη Μελίνα, είχα κάνει και κίνηση να της μιλήσω, της είχα δώσει και το χρόνο της, απλά δεν επέλεξε να έρθει μετά να με ξαναπλησιάσει. Επειδή γενικά στις σχέσεις μου νομίζω είμαι δοτικός και δένομαι και συναισθηματικός, ίσως το πήρα ότι ίσως να μην είναι αμοιβαίο όλο αυτό που πίστευα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Εγώ δεν κράτησα ποτέ κακία στη Μελίνα που είχε αυτή τη συμπεριφορά, απλά ήταν μια απογοήτευση, γιατί όταν έχεις έρθει με έναν άνθρωπο κοντά, περιμένεις ότι θα εξελιχθούν διαφορετικά τα πράγματα. Περνώντας ο χρόνος η Μελίνα έκανε την κίνηση της, ήρθε, μιλήσαμε και το έκανε όταν ήμουν μόνος μου που ήξερε ότι το έχω ανάγκη» σημείωσε.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Survivorpanoramagreece