ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ

Ηλιάκη- Καραβάτου συναντήθηκαν τηλεοπτικά και δεν άργησαν να βουρκώσουν

ndp

Το 2005 η Κατερίνα Καραβάτου και η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκαν πρώτη φορά στον αέρα του Alpha και την εκπομπή «Κους Κους το Μεσημέρι». Και αν κάτι θυμόμαστε από αυτή την εκπομπή πιο έντονα 13 χρόνια μετά είναι η συγκίνηση της Κατερίνας Καραβάτου που συχνά πυκνά δάκρυζε στον τηλεοπτικό αέρα. Χθες η παρουσιάστρια φιλοξένησε την καλή της φίλη και συνάδελφο Μαρία Ηλιάκη στην «Φωλιά των Κου Κου» και η συζήτηση για την αποχή της Μαρίας από την τηλεόραση αλλά κυρίως τον νέο της έρωτα έφεραν δάκρυα στα μάτια της.

 

«Πριν δύο χρόνια συνέβησαν διάφορα πράγματα περίεργα στη ζωή μου. Αποφάσισα να φύγω από μία σχέση η οποία δεν μου έκανε καλό και είπα ότι θα αρχίσω εργασιοθεραπεία με το «Ξαναδέστε Τους». Μετά από ένα μήνα κόπηκε κι εγώ έπρεπε να μείνω μόνη μου με τον εαυτό μου και να δω τι θα κάνω από εκεί και πέρα. Τότε συνειδητοποίησα ότι αυτό που είχα γίνει δεν μου άρεσε κι έπρεπε να το φτιάξω. Κατάλαβα ότι είχα κάνει κάποιες λάθος επιλογές, λάθος συμπεριφορές και η ζωή με έφερε στο να είμαι εκτός. Θεωρώ ευλογία ότι έμεινα εκτός γιατί με βοήθησε πολύ σαν άνθρωπο. Νομίζω ότι το βασικό λάθος που έκανα όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι δεν απολάμβανα τίποτα, πάντα αισθανόμουν ότι κάτι μου έλειπε. Δεν είχα μάθει να απολαμβάνω τα απλά πράγματα στη ζωή» είπε η Μαρία Ηλιάκη όσο η Κατερίνα Καραβάτου βούρκωνε απέναντί της στον καναπέ.

«Είσαι από τους ανθρώπους που έχουν διαχειριστεί τη μοναξιά τους όταν ήσουν μόνη σου με πάρα πολύ ωραίο τρόπο πρέπει να σου πω. Δεν έγινες δηλαδή ούτε καμία στρίτζω, ούτε καμία αντικοινωνική, δεν ήσουν άνθρωπος που κλαιγόταν και παρόλο που όλοι θεωρούμε και σου λέμε ότι είσαι ξινή, δεν είσαι πια, ήταν κάτι παλιότερο αυτό. Και μετά ξαφνικά ήρθε αυτό το δώρο, σαν όλες αυτές οι προσευχές που έκανες και κάναμε κι εμείς μαζί να ευοδώθηκαν, ήταν κάτι συγκλονιστικό. Εγώ θυμάμαι την πρώτη μέρα να μου ανακοινώνεις ότι συμβαίνει αυτό το πράγμα με αυτόν τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τον Στέλιο, και μου έρχεται να κλαίω» είπε βουρκωμένη η Κατερίνα Καραβάτου. Ναι καλά τα διάβασες, έγιναν προσευχές για την προσωπική ευτυχία της Μαρίας Ηλιάκη από τους φίλους της και αυτό ειπώθηκε στον «αέρα» μαζί με ένα μίνι βιογραφικό του νέου συντρόφου της Μαρίας Ηλιάκη, Στέλιου Μανουσάκη.

«Πάντα πίστευα ότι θα έρθει κάποιος να σε κάνει ευτυχισμένη. Δεν ισχύει. Αν δεν είσαι καλά μέσα σου. Τον Στέλιο τον ήξερα 7 χρόνια αλλά δεν… Όταν εγώ αισθάνθηκα καλά με μένα τότε ήρθε και αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου που τον βλέπω και λιώνω και είμαι πολύ χαρούμενη», σημείωσε στη συνέχεια η Μαρία Ηλιάκη, ενώ πρός το τέλος της συνέντευξής της, όσο η Κατερίνα Καραβάτου της έδινε τις ευχές της για το μέλλον της, της είπε: «Κατερίνα σταμάτα, θα κλάψω το καταλαβαίνεις; Σε βλέπω έχεις βουρκώσει μην μου το κάνεις αυτό κορίτσι μου». Κι εκεί τέλειωσε η εκπομπή χωρίς άλλα δάκρυα.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency