ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη από τις “Άγριες Μέλισσες” εξομολογείται: “Έψαχνα 2 ευρώ για να φάω”

Instagram/Hilafameli

Μία από τις πρώτες της τηλεοπτικές συνεντεύξεις παραχώρησε πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή «Η φωλιά των Κου Κου» του Star η τηλεοπτική «Θεοδοσία» των «Άγριων Μελισσών» του ΑΝΤ1. Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, μίλησε για τον ρόλο της (αυτόν της συζύγου του Λάμπρου που όμως είναι ερωτευμένος με τη Λενιώ) και για τις διαφορές της μαζί του, καθώς και για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει ζήσει στο παρελθόν, δραστηριοποιούμενη σε ένα τόσο επισφαλές επάγγελμα.

Διάβασε κι αυτό: Άγριες Μέλισσες: Η ακομπλεξάριστη Μαρία Κίτσου “τρολάρει” τη Λενιώ

«Είμαι τόσο εγωίστρια που δεν θα μείνω με έναν άνθρωπο που δεν είναι 100% σε μένα, ξενερώνω» είπε για τη μεγάλη της διαφορά με τον ρόλο που υποδύεται. «Μου έχει τύχει να είμαι με έναν άνθρωπο και το μυαλό μου να είναι αλλού, αλλά ποτέ δεν έχω απατήσει. Έχω ερωτευτεί συμπρωταγωνιστή, αλλά αυτές οι σχέσεις κρατάνε συνήθως όσο κρατάει η δουλειά», συμπλήρωσε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

 

«Φυσικά και δούλεψα ως σερβιτόρα, δουλειά είναι όλα, και σκάλες θα πάω να καθαρίσω. Έχω βρεθεί να ψάχνω στο σπίτι μου να βρω ένα 2ευρω να πάρω κάτι να φάω», είπε η ηθοποιός για τις οικονομικές δυσκολίες της που κρατούσαν ακόμα και όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία του Μανούσου Μανουσάκη «Ουζερί Τσιτσάνης». «Στο “Ουζερί Τσιτσάνης” υπήρχαν φορές που πήγαινα στο γύρισμα για να φάω από το catering γιατί δεν είχα λεφτά. Τώρα υπάρχουν στιγμές που ξυπνάω και λέω “Έχω λεφτά από το θέατρο;”. Εννοείται ότι σκέφτηκα να τα παρατήσω. Το μικρότερο μεροκάματο από το θέατρο ήταν 36 ευρώ για 4 μήνες», αποκάλυψε η τηλεοπτική Θεοδοσία.

Όσο για το πώς και δεν αποφάσισε να συμμετέχει στην τηλεοπτική δουλειά που υπογράφει ο Μανούσος Μανουσάκης στο Open (το «Κόκκινο Ποτάμι») η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη απάντησε: «Ο Μανούσος Μανουσάκης μου έκανε πρόταση για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο “Κόκκινο ποτάμι”, αλλά δεν έκατσε. Επειδή ήταν δύσκολο το πρόγραμμά μου το καλοκαίρι, μου άρεσε που στις Άγριες Μέλισσες ο ρόλος δεν ήταν πρωταγωνιστικός. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης μου εκμυστηρεύτηκε ότι δεν ήθελε να με δει για τη σειρά».

H ίδια μίλησε και για το (σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα φαινόμενο) διπλό της επώνυμο. Όπως είπε το Χειλά είναι το επώνυμο του πατέρα της και το Φαμέλη της μητέρας της, την οποία έχασε όταν η ίδια ήταν 16 ετών. Πρόσθεσε, λοιπόν, το επώνυμό της στο δικό της για συναισθηματικούς λόγους.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Hilafameli