ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για την καθημερινότητα με τον Βασίλη Κικίλια, το γαμήλιο ταξίδι και τα ψευδή δημοσιεύματα

NDP Photo Agency

Μία εκδήλωση με θέμα τη γυναικεία ενδυνάμωση διοργάνωσε η Τζένη Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια, πρώην μοντέλο και σύζυγος του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που κάλυψαν την εκδήλωση για την απόφασή της να απέχει από την τηλεόραση, τον σύζυγό της, αλλά και τα ψευδή δημοσιεύματα που κατά καιρούς κυκλοφορούν για εκείνη.

«Δεν θα με δείτε τηλεοπτικά, είναι προσωπική μου απόφαση. Δεν θα συνεχίσω στην τηλεόραση. Αν θα κάνω τηλεόραση, θα κάνω κάτι πολύ δημιουργικό και ωραίο στο οποίο δεν θα έχω πρωταγωνιστικό ρόλο, μπορεί να είμαι σε έναν άλλο ρόλο», είπε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού και στην συνέχεια πέρασε στο κεφάλαιο έγγαμος βίος.

Διάβασε κι αυτό: Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Η πρώτη κοινή φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, που ίσως προδίδει τον προορισμό τους

Το ταξίδι του μέλιτος λόγω των εκλογών το περασμένο καλοκαίρι, αναβλήθηκε επ’ αόριστον όπως αποκάλυψε η Τζένη Μπαλατσινού «Σε κάποια χρόνια, πρώτα ο Θεός, θα καταφέρουμε να πάμε ταξίδι του μέλιτος», σημείωσε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε σε σχέση με το πως έχει αλλάξει την καθημερινότητά της ο γάμος της με τον Βασίλη Κικίλια: «Δεν έχει αλλάξει, είχα πάντα μια έντονη καθημερινότητα, συνεχίζω να έχω. Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον ο τομέας που ασχολείται ο Βασίλης, έχει να κάνει με τον ανθρώπινο παράγοντα, είναι πάρα πολύ όμορφο και πολύ δύσκολο. Τον θαυμάζω πολύ».

Τέλος η ίδια αναφέρθηκε στα ψευδή δημοσιεύματα για το άτομο της που βλέπουν κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας. «Πιστεύω στην ελευθερία του Τύπου και του λόγου, αυτό το οποίο αρνούμαι είναι η ελευθεριότητα των ηθών και τον τρόπο που μπορεί να γράφεται ένα κείμενο κάποιες φορές», δήλωσε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού.

Να σου θυμίσω ότι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύτηκαν στις 16 Ιουνίου στον Ι.Ν. Αγίων Ισιδώρων του Λυκαβηττού. Η είδηση του γάμου της έγινε γνωστή μέσα από την επίσημη αναγγελία της σε εφημερίδα, που ήρθε όσο όλοι μας πίστευαν ότι το ζευγάρι ήταν χωρισμένο οριστικά.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency