ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ

Η Τζένη Μπαλατσινού μιλά στη Φαίη Σκορδά για την προσωπική της ζωή

NDP Photo Agency

Η Τζένη Μπαλατσινού πηγαίνει καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και μιλά στη Φαίη Σκορδά για την προσωπική της ζωή και πώς εκείνη ένιωσε με την έντονη δημοσιότητα που πήρε η τελευταία της σχέση με τον Βασίλη Κικίλια.

«Το να ξαναφτιάξει κάποιος κάτι σαν όρος δηλώνει ότι ήταν όλα λίγο διαλυμένα. Αν με ρωτάς αν μπορεί μια γυναίκα να εμπιστευτεί ξανά, θα σου πω ότι αρχικά πρέπει να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου. Αν ένας άνθρωπος είναι καθαρός σε κάποια πράγματα και ξέρει τι θέλει, δεν μπορεί κάτι να σε κουνήσει. Η επιλογή σου θα είναι καθρέφτης αυτού που θέλεις» είπε.

«Δεν περίμενα να ασχοληθούν τόσο πολύ με την τελευταία μου σχέση. Νόμιζα ότι επειδή έχω αποτραβηχτεί από όλο αυτό, από την έντονη υπερέκθεση. Θεώρησα ότι θα είναι πιο ήπια τα πράγματα. Τόσο πολύ δεν το περίμενα και ομολογώ ότι δεν ήταν και κάτι ευχάριστο. Επιδίωξα να μη διαβάζω όσα γράφονται και να μην ακούω όσα λέγονται. Δεν ήθελα ποτέ να το μοιραστώ, δεν υπάρχει λόγος. Αν μοιράζεσαι κάτι μετά αυτό έρχεται και γίνεται αναπαραγωγή και  δεν το μαζεύεις. Το ιδανικό θα ήταν να μη γίνεται τίποτα γνωστό αλλά είναι ακατόρθωτο. Ειδικά όταν είσαι με έναν άνθρωπο που είναι εκτός χώρου είναι για εκείνον βίαιο.»

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency