CELEBRITIES

Η Τατιάνα Στεφανίδου δεν βλέπει τηλεοπτικούς αντιπάλους (ακούς Ελένη;)

Η Τατιάνα Στεφανίδου εξομολογήθηκε τα μυστικά της επιτυχίας του γάμου της, το άγχος της για το νέο ξεκίνημα με την αλλαγή της ώρας και του concept της εκπομπής της, που τη φέρνει αντιμέτωπη με την Ελένη Μενεγάκη.

Για την επικείμενη τηλεοπτική της “μάχη” με την Ελένη Μενεγάκη, η Τατιάνα δήλωσε: “Δεν ξεκινάω ποτέ από το τι θα κάνει ο απέναντι. Ύστερα από τόσα χρόνια στο χώρο, δε βλέπω αντιπάλους. Κατανοώ απόλυτα ότι όλη αυτή η “κόντρα” ανάμεσα σ’ εμένα και την Ελένη, “πουλάει”. Ωστόσο η θητεία μου στην απογευματινή ζώνη μου έχει δείξει ότι δεν υπάρχιε μόνο ένας υπολογίσιμος αντίπαλος. Μπορεί να κάνεις μια καταπληκτική εκπομπή και να έχεις απέναντί σου το “Παρά Πέντε” που εξακολουθεί να κάνει 45άρια στην 20η επανάληψή του. Πάντα θα υπάρχει ανταγωνισμός στην τηλεόραση και υπάρχουν ζώνες πολύ πιο δύσκολες από τη μεσημεριανή”.

Η νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου με τίτλο “Μία”, θα προβάλλεται από το Star Channel το μεσημέρι, απέναντι από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Σύμφωνα με την Τατιάνα, το “Μία” είναι ένα διαδραστικό γυναικείο τηλεοπτικό περιοδικό που θα περιέχει ένα κομμάτι ανθρώπινων ιστοριών και θέματα σχετικά με μόδα, ομορφιά, σχέσεις και μαγειρική. Την Τατιάνα θα πλαισιώνουν και 4-5 άτομα που θα παρουσιάζουν τις ενότητες της εκπομπής.

 

Στην ερώτηση πώς αντέδρασε όταν επικοινώνησαν μαζί της από το Star και της πρότειναν να μετακινηθεί στη μεσημεριανή ζώνη απάντησε: “Το πρώτο τηλεφώνημα από τους υπεύθυνους του σταθμού έγινε στα τέλη Ιουλίου. Ήμουν διακοπές με τον σύζυγό μου και ταξιδεύαμε στα νησιά του Ιονίου. Αρχικά ένιωσα έκπληξη, αγχώθηκα γιατί δεν είχα καθόλου στο μυαλό μου ότι μπορεί φέτος να έκανα κάτι διαφορετικό. η τελευταία συζήτηση που είχα με το κανάλι, όταν ολοκληρώθηκε η τηλεοπτική σεζόν, ήταν ότι από τον Σεπτέμβριο θα συνέχιζα το Μίλα. Λίγο αργότερα, άρχισα να επεξεργάζομαι την ιδέα θέλοντας να διαπιστώσω αν θα μπορούσα στα 44 μου χρόνια να κάνω ένα καινούριο ξεκίνημα. Αυτή η διαδικασία μού πήρε σίγουρα μία εβδομάδα και στις αρχές Αυγούστου επέστρεψα στον σταθμό για να συζητήσουμε αναλυτικά αν αυτό που σκεφτόμουν να κάνω μπορούσε να υλοποιηθεί”.

 

Πέρα από τα τηλεοπτικά της σχέδια, η Τατιάνα Στεφανίδου εκμυστηρεύτηκε στη συνέντευξή της πράγματα για τον γάμο της που δε γνωρίζαμε ως τώρα.

tati

“Δεν έχουμε κοιμηθεί ούτε ένα βράδυ χώρια. Με μοναδική εξαίρεση τη νύχτα που παρουσίαζε τις εκλογές στην Κύπρο. Ούτε βγαίνει ο καθένας μόνος του, όπως κάνουν άλλα ζευγάρια, εκτός αν πρόκειται για επαγγελματικό ραντεβού. Ο Νίκος, από τότε που με γνώρισε, δεν πήγε ούτε στο γήπεδο με τους φίλους του. Του αρέσει τόσο πολύ η συντροφικότητα και η επικοινωνία, που ακόμη κι όταν είμαστε έξω μαζί ο νους του είναι να γυρίσουμε πίσω στο σπίτι μας”.

 

Η Τατιάνα αποκάλυψε και το μυστικό που κρατά ζωντανό το γάμο τους στο πέρασμα του χρόνου: “Αυτό που συνήθως συμβουλεύω τους φίλους μας που είναι παντρεμένοι με παιδιά είναι ότι πρέπει να ξεκλέβουν τουλάχιστον μια εβδομάδα για να κάνουν διακοπές μόνοι τους. Το ζευγάρι έχει ανάγκη να έχει το χώρο και το χρόνο του. Το μεγάλο μυστικό είναι ότι δεν πρέπει να παραιτείσαι από τη σχέση.”

 

Πηγή: περιοδικό ΟΚ!