ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ

H Pink διαγνώστηκε με κορονοϊό και δωρίζει 1 εκατομμύριο δολάρια για την αντιμετώπισή του

Invision/AP Evan Agostini

Η Pink αποκάλυψε ότι προσβλήθηκε από τον κορονοϊό. Σήμερα έχει αναρρώσει εντελώς και δωρίζει 1 εκατομμύριο δολάρια για τη μάχη κατά του ιού. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογράφια με τον γιο της και αποκάλυψε πως και ο μικρός παρουσίασε συμπτώματα του ιού.

Μόλις η Pink έμαθε ότι το τεστ για τον κορονοϊό βγήκε θετικό, απομονώθηκε στο σπίτι της. Όπως επίσης και η οικογένειά της. Σήμερα που έχει αναρρώσει πλήρως, η τραγουδίστρια δωρίζει 1 εκατομμύριο δολάρια από τα χρήματά της. Τα μισά από αυτά θα δοθούν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Temple, που βρίσκεται στην πατρίδα της Πενσυλβάνια και τα άλλα μισά στο Mayor Emergency Covid-19 Crisis Fund του Λος Άντζελες. Η Pink αποκάλυψε ότι είναι κρούσμα του κορονοϊού και ο 3χρονος γιος της, Jameson.

Η δήλωση της Pink για τον κορονοϊό

Συγκεκριμένα έγραψε στο Instagram. «Πριν από 2 εβδομάδες, ο 3 ετών γιος μου Jameson και εγώ είχαμε συμπτώματα του Covid-19. Ευτυχώς, ο γιατρός μου είχε πρόσβαση σε τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. Η οικογένεια μου ήταν ήδη σε καραντίνα στο σπίτι, πράγμα που συνεχίσαμε να κάνουμε και για τις επόμενες 2 εβδομάδες, σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού. Μετά από λίγες ημέρες κάναμε το τεστ ξανά και ευτυχώς βγήκε αρνητικό».

Στην ίδια δημοσίευση, η τραγουδίστρια επικρίνει την κυβέρνηση των ΗΠΑ, για την αντίδρασή της στην παγκόσμια πανδημία. Η Pink υποστηρίζει πως η κυβέρνηση δεν ήταν αρκετά γρήγορη για να διασφαλίσει ότι όλοι οι Αμερικανοί μπορούν να εξεταστούν για να δουν αν μεταφέρουν ή πάσχουν από τον κορονοϊό. «Αυτή η ασθένεια είναι σοβαρή και πραγματική. Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι η ασθένεια επηρεάζει νέους και ηλικιωμένους, υγιείς και ασθενείς, πλούσιους και φτωχούς» ανέφερε η Pink.

 

Σχετικά με τη μεγάλη δωρεά της για να βοηθήσει όσους εργάζονται ασταμάτητα για να καταπολεμήσουν την ασθένεια, η Pink έκανε την επιλογή με συναισθηματικά κριτήρια. Προσέφερε 500 χιλιάδες δολάρια στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Temple, με σκοπό να τιμήσει τη μητέρα της που εργαζόταν εκεί για 18 χρόνια. Τα υπόλοιπα χρήματα πηγαίνουν στην ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού που καταπολεμά τον ιό στο Λος Άντζελες.

«Ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες υγείας και όλους όσοι εργάζονται σκληρά για να προστατεύσουν τους αγαπημένους μας. Είστε οι ήρωές μας» έγραψε η Pink, προτρέποντάς μας να μείνουμε σπίτι.