CELEBRITIES

H Όλγα Τρέμη χορεύει τσιφτετέλι και άντε κάντε όλοι στην μπάντα

PAPADAKIS PRESS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Μπορεί να έχεις συνδυάσει τα στιβαρά ονόματα της δημοσιογραφίας με μία συγκεκριμένη εικόνα. Στην περίπτωση των anchormen και anchorwomen αυτή η εικόνα είναι συνήθως από το μπούστο και πάνω σαν σοβαρές προτομές που μεταδίδουν τις ειδήσεις, σχολιάζουν και κάνουν ερωτήσεις, δεν γελούν και δεν «λύνονται» στον «αέρα». Η Όλγα Τρέμη, μπορεί να μην είναι πλέον anchorwoman, αλλά παραμένει ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που έχεις συνδυάσει με μία τέτοια «άκαμπτη» εικόνα. Αλλά είναι εδώ για να σου δείξει ότι όποια εικόνα κι αν έχεις στο κεφάλι σου, εκείνη με ευκολία την ανατρέπει.

Η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη βρέθηκε την παραμονή Πρωτοχρονιάς στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονται ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου και η Ελέανα Παπαϊωάννου. Κι εκεί γλέντησε με την παρέα της, μη διστάζοντας να ανέβει και στην πίστα και να χορέψει ένα τσιφτετέλι. Ένα «η Όλγα Τρέμη όπως δεν την έχεις συνηθίσει» αναβοσβήνει σαν νέον πινακίδα στο μυαλό μου. Να πέσει το video.

Η Όλγα Τρέμη καταγράφηκε από την κάμερα της εκπομπής Happy Day του Alpha, να χορεύει το τραγούδι Ο Σαλονικιός, που πρώτος είχε ερμηνεύσει ο Στράτος Διονυσίου. Ο γιος του, Στέλιος Διονυσίου, τραγουδούσε ενώ ο Χρήστος Νικολόπουλος τον συνόδευε με το μπουζούκι του.

Το 2023, που μόλις έφυγε, ήταν μία σίγουρα παράξενη χρονιά για την Όλγα Τρέμη. Αφενός αυτή τη χρονιά μαθεύτηκε ότι εδώ και αρκετά χρόνια έχει χωρίσει από τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Νικητέα, αφετέρου ο Ανδρέας Μικρούτσικος θυμήθηκε να αποκαλύψει την σχέση τους την εποχή που εκείνος ήταν φοιτητής κι εκείνη μαθήτρια.

«Περσινά ξινά σταφύλια. Ο χωρισμός συνέβη πριν από 3 χρόνια και το διαζύγιο πριν από περίπου 2 χρόνια. Δεν θεώρησα ότι θα πρέπει να απασχολήσει και να συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ήταν μία προσωπική εξέλιξη στη ζωή μου και τίποτε άλλο», είχε πει σε συνέντευξή της για το διαζύγιό της που μαθεύτηκε το 2023. «Δεν έκρυψα κάτι, όλος ο κόσμος το ήξερε. Τώρα εάν κάποιοι το ανακάλυψαν με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, προφανώς για να το επικαιροποιήσουν έκαναν μία μικρή χρονοκλοπή. Γιατί τι να έλεγαν; Ότι η Όλγα Τρέμη χώρισε πριν από 3 χρόνια; Είναι αστείο δημοσιογραφικά», πρόσθετε.

«Βάζω το όριο μου. Τελεία», είχε σχολιάσει σε συνέντευξή της στον Δημήτρη Δανίκα, για τα όσα είχε αποκαλύψει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Απέναντι σε όλα τα παραπάνω δηλαδή, η Όλγα Τρέμη κράτησε τις αποστάσεις της και την ψυχραιμία της. Η δημοσιογράφος δεν αφήνει το αδηφάγο βλέμμα των media να εισβάλει στην προσωπική της ζωή. Κι ακόμα κι αυτές τις προσωπικές στιγμές διασκέδασής της που κυκλοφόρησαν από το video του Happy Day την Τρίτη 2 Ιανουρίου, πιστεύω τις αντιμετωπίζει με την ίδια ψυχραιμία.

«Άντε κάντε όλοι στην μπάντα» που λέει και το τραγούδι, αφού η Όλγα Τρέμη έχει αποφασίσει να είναι αναπολογητικά ο εαυτός της. Και μπράβο της και ώπα της.