CELEBRITIES

H Miley Cyrus νιώθει δυνατή και θυμάται τη σκληρή κριτική που δέχτηκε στα 20 της

@2023 Charles Sykes/Invision/AP Images

Η Miley Cyrus έκανε μία αναδρομή στα περασμένα χρόνια και στην εποχή που ήταν 20 ετών μιλώντας στη Vogue. Η τραγουδίστρια δεν μετανιώνει για τίποτα, ούτε για τη γυμνή της εμφάνιση στο video clip του τραγουδιού Wrecking Ball, ούτε για το twerking στα VMAs, ούτε για τη σχέση της με τον Liam Hemsworth και δηλώνει συμφιλιωμένη με το παρελθόν της. Δεν ένιωθε όμως πάντα έτσι.

«Κουβαλούσα ενοχή και ντροπή για τον εαυτό μου για χρόνια εξαιτίας του ότι αναστάτωνα και είχα θεωρηθεί αμφιλεγόμενη», είπε στη βρετανική Vogue η Miley Cyrus. «Τώρα που είμαι ενήλικη, συνειδητοποιώ πόσο σκληρά είχα κριθεί. Με έκριναν αυστηρά ως παιδί κάποιοι ενήλικες και τώρα, ως ενήλικη, καταλαβαίνω ότι ποτέ δεν θα έκρινα σκληρά ένα παιδί», πρόσθεσε η 30 ετών σήμερα Miley Cyrus.

Όπως παραδέχτηκε, ο λόγος που χρειαζόταν να προκαλεί αναστάτωση και να προχωρά σε αμφιλεγόμενες πράξεις και εμφανίσεις, ήταν για να απομακρυνθεί από την persona της Hannah Montana που έπαιζε επί σειρά ετών για τη Disney.

«Τραβούσα την προσοχή πάνω μου (δημιουργούσα ενδιαφέρον για μένα) γιατί διαχώριζα τον εαυτό μου από τον χαρακτήρα που υποδύθηκα. Οποιοσδήποτε κι αν είσαι, όταν είσαι 20 ή 21, έχεις περισσότερα πράγματα να αποδείξεις. “Δεν είμαι οι γονείς μου”. “Είμαι αυτή που είμαι”», δήλωσε μεταξύ άλλων στην ίδια συνέντευξη η Miley Cyrus.

Αναφερόμενη σε αυτή τη σκληρή κριτική, η τραγουδίστρια παρουσίασε ένα πραγματικά δυνατό παράδειγμα. Σύμφωνα με όσα είπε για να εξηγήσει πώς την αντιμετώπιζε ο Τύπος στα 20 της, πριν από 10 χρόνια είχε κυκλοφορήσει εξώφυλλο περιοδικού για την ακμή της με τίτλο «Μία χρονιά έξαρσης».

«Ποιος πίστευε ότι θα ήμουν ένας άνθρωπος που δεν θα τον πλήγωνε αυτό; Ήμουν ένα κορίτσι 20 ετών. Βέβαια, στα 20 μου ήμουν όπως όλοι οι εικοσάρηδες. Νομίζεις ότι έχεις μεγαλώσει, αλλά τώρα έχω συνειδητοποιήσει πως “Όχι, ήμουν εντελώς παιδί”», σχολίασε η Miley Cyrus για το εν λόγω εξώφυλλο.

Η τραγουδίστρια δεν ήθελε σε καμία περίπτωση η συνέντευξή της να μετατραπεί σε μία κλισέ ιστορία για τους αγώνες, την επιβίωση και τον θρίαμβο μίας διάσημης γυναίκας. Η Miley Cyrus δεν χρειάζεται ενδυνάμωση πια, κουβαλά πάντα τη δική της δύναμη μαζί της, όπως είπε στη Vogue.

«Ένα πράγμα που δεν θέλω, είναι αυτό το κείμενο να βγει σαν παράπονο για μία γυναίκα που βρίσκεται στη βιομηχανία. Δεν χρειάζομαι αυτή να είναι μία ιστορία γυναικείας ενδυνάμωσης. Έχω τη δύναμή μου μαζί μου όλη την ώρα. Δεν χρειάζεται να την προβάλλω», τόνισε η ίδια.

Η αλήθεια είναι ότι η Miley Cyrus ζει μία από τις καλύτερες χρονιές της, επαγγελματικά εξαιτίας του single Flowers. To τραγούδι συνδέθηκε από τους fans της και από ορισμένους προφανείς συμβολισμούς στο video clip που το συνόδευσε, με τον χωρισμό της από τον Liam Hemsworth. Ωστόσο, η τραγουδίστρια τόνισε ότι το album της, Endless Summer Vaction δεν είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον πρώην σύντροφό της.

«Δεν θα έσβηνα την ιστορία μου, ούτε θα ήθελα να διαγραφεί. Το να έχω μία ενδιαφέρουσα ζωή κάνει ενδιαφέρουσες τις ιστορίες μου», σχολίασε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον Liam Hemsworth. Ανάμεσα σε αυτές τις ενδιαφέρουσες ιστορίες, δεν θα βρεις πλέον κάποια που να αναφέρεται για το πώς είναι να είσαι «κομμάτια σε ένα club». Η Miley Cyrus ισχυρίζεται ότι έχει αφήσει πίσω κι αυτό τον τρόπο ζωής και τις αναφορές σε αυτόν στη μουσική της. Απλά εξελίχθηκε, όπως λέει.

«Είμαι 2 χρόνια νηφάλια. Δεν περνάω εκεί πια τον καιρό μου. Είναι πιο πιθανό να με βρεις με τους φίλους μου να περπατάμε σε έναν ανθισμένο κήπο ή να πηγαίνουμε στο μουσείο. Δεν είναι ότι ξαφνικά σοβάρεψα. Απλά εξελίχθηκα», επεσήμανε η Miley Cyrus.