ΜΟΔΑ

Το Instagram account αυτής της fashion influencer θα σε διδάξει color blocking

Instagram/Nina Sandbech

Σίγουρα έχουμε πει ήδη πολλές φορές μέχρι τώρα ότι τα έντονα χρώματα είναι φέτος ένα από τα δυνατά χαρτιά της μόδας. Όμως περίμενε ένα λεπτό μέχρι να δεις αυτό το account. Η Nina Sandbech είναι μία Scandi blogger με στιλ που αξίζει την προσοχή σου. Και οι εμφανίσεις της είναι ό, τι πιο πολύχρωμο θα δεις σήμερα στο Instagram.

Αν θέλεις να βάλεις το χρώμα στο στιλ σου και ψάχνεις την πηγή έμπνευσής σου, μόλις τη βρήκες. Και μιλάμε για πολύ χρώμα. Και φανταστικούς συνδυασμούς. Παιδιά η Nina Sandbech, Nina Sandbech τα παιδιά. Η Σκανδιναβή fashion influencer είναι για αυτόν ακριβώς τον λόγο ένα από τα πιο αγαπημένα it girls. Το στιλ της είναι vibrant, συνδυάζει πολλές διαφορετικές αποχρώσεις μεταξύ τους μαγικά και δημιουργεί το πιο πολύχρωμο content στο Instagram.

Η ίδια χαρακτηρίζει το στιλ της πολύχρωμο και διασκεδαστικό. Της αρέσει να φοράει ροζ (και φαίνεται) και έχει μεγάλη αδυναμία στο φούξια Jacquemus oversized σακάκι της. Το οποίο «παντρεύει» με λαχανί, πράσινο και παστέλ μοβ της λεβάντας σε ένα σύνολο. Όνειρο.

Η συμβουλή της για να πετύχεις το look είναι να επιλέξεις ένα χρώμα και να «παίξεις» με τις διάφορες αποχρώσεις του. Ενώ, αν θες να τολμήσεις το διαφορετικό μη φοβηθείς να συνδυάσεις εντελώς αντίθετα χρώματα μεταξύ τους. Ο απαράβατος κανόνας του στιλ της; Να διασκεδάζει με τα σύνολα που δημιουργεί. Κάτι που φαίνεται σε κάθε φωτογραφία της.

Ένα Instagram τόσο πολύχρωμο που θυμίζει rainbow

Το φούξια με το τιρκουάζ σε ένα σύνολο. Και κρόσσια παντού.

Αυτό το μοβ κοστούμι και αυτά τα πανέμορφα λουλούδια μαζί σε μία εικόνα.

Φοράει το multicolored μαντήλι σαν τοπ, το συνδυάζει με το leather look φούξια παντελόνι της, την πορτοκαλί τσάντα και τα τιρκουάζ mules.

Τα παστέλ χρώματα «συγκρούονται» μοναδικά με τα bold σε αυτό το φανταστικό σύνολο.

Εκτός από το φούξια, η Nina Sandbech αγαπά και το μοβ. Σε όλες τους τις αποχρώσεις.

Πουκάμισο από οργάντζα σε μοβ και aqua ψηλόμεσο παντελόνι. Εκτός από pro στο χρώμα, η scandi blogger χειρίζεται φανταστικά και τις τσάντες.

Όταν το μπλε γίνεται ντεγκραντέ και συναντά το μοβ.

Λαχανί, πράσινο και φούξια. Όχι ένας συνδυασμός που βλέπεις συχνά. Μήπως να το δοκιμάζαμε;

Ένα φόρεμα σε 3 αποχρώσεις συνδυασμένο με rainbow πέδιλα και γαλάζια τσάντα.

Off the shoulder τοπ στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου, leather look μοβ παντελόνι και λευκά mules. Φανταστική.