ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ

Η Μαρία Σολωμού απαντά περί χωρισμού από τον Μουζουράκη και βάζει τα πράγματα στη θέση τους

ndp

Το πιο ξεκάθαρο τέλος έβαλε με δηλώσεις της στην εφημερίδα Real Life η Μαρία Σολωμού, στα σενάρια που αφορούν την προσωπική της ζωή το τελευταίο διάστημα. Αφορμή για τις φήμες χωρισμού της με τον Πάνο Μουζουράκη, στάθηκε η μετακόμιση του τελευταίου στο Los Angeles πριν από λίγους μήνες, προκειμένου να κυνηγήσει τα επαγγελματικά όνειρά του. Ωστόσο η μετακόμισή του δεν σήμανε τη λήξη της σχέσης τους, απλά της συγκατοίκησής τους, όπως σημείωσε η ηθοποιός.

«Είμαστε μαζί με τον Πάνο, δεν έχουμε χωρίσει. Εδώ και μία εβδομάδα, ο Πάνος βρίσκεται στην Ελλάδα και μαζί μου! Μάλιστα με πετύχατε καθ΄οδόν για να τον συναντήσω. Είμαστε μια χαρά. Το γεγονός πως ο Πάνος είναι στο Λος Άντζελες για επαγγελματικούς λόγους, δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε μαζί. Απλά, δεν μένουμε πλέον κάτω από την ίδια στέγη, γιατί δεν γίνεται, αφού μένει στην Αμερική», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και μας έκανε να χαρούμε.

Το ζευγάρι είναι μαζί ήδη 8 χρόνια και παραμένει ερωτευμένο παρά την απόσταση που τους χωρίζει. Και κάπως έτσι βρέθηκαν τα πειστήρια ότι η αγάπη ζει ακόμα σε αυτόν τον πλανήτη.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency