CELEBRITIES

H Μαρία Ναυπλιώτου γιόρτασε τα γενέθλιά της χωρίς μακιγιάζ. Μοναδικό «φίλτρο», η αγάπη

Instagram.com/marianafpliotou

Τι χρειάζεται για μία καλή φωτογραφία γενεθλίων; Μπορεί να νομίζεις ότι μία τούρτα γενεθλίων είναι το απαραίτητο «συστατικό» ή ένα λαμπερό birthday look ή το διάπλατο χαμόγελο του εορτάζοντα. Η Μαρία Ναυπλιώτου καταργεί μία μία όλες αυτές τις υποθετικές συμβάσεις και αποδεικνύει ότι το μόνο που χρειάζεται για την τέλεια, γενέθλια φωτογραφία είναι η αγάπη και η ευγνωμοσύνη. Εντάξει και η χωρίς προηγούμενο φυσική ομορφιά της ηθοποιού μπορεί να παίζει το ρόλο της.

Η Μαρία Ναυπλιώτου μοιράστηκε μία φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ, χωρίς κάποιο πολυτελές look, με τη δωρική της ομορφιά σε πρώτο πλάνο και το βλέμμα της αγάπης στα μάτια της. Κι αυτό γιατί πόζαρε στον φακό που κρατούσε η κόρη μίας από τις καλύτερες της φίλες. Η Μαρία Ναυπλιώτου άφησε την κόρη της Ζέτας Δούκα και του Μιχάλη Χατζηαντωνά, Θάλεια, να τραβήξει το πορτρέτο της για τα γενέθλιά της. Το αποτέλεσμα είναι που αποδεικνύει ότι τα μόνο απαραίτητα φίλτρα, είναι το καλοκαίρι και η αγάπη.

«Αυτή τη φωτογραφία την τράβηξε η Θάλεια. Το αστέρι μου. Ετών 6. Γι’ αυτό και είναι η πιο αγαπημένη μου από τα χθεσινά μου γενέθλια», έγραψε αρχικά η Μαρία Ναυπλιώτου και πρόσθεσε με ευγνωμοσύνη: «Σας ευχαριστώ για τις ευχές. Η αγάπη σας και η θετική σας ενέργεια με συντρόφευσε όλη την ημέρα».

Η Μαρία Ναυπλιώτου είχε τα γενέθλιά της την Κυριακή, 19 Ιουνίου. Μέτρησε μέσα της «έναν ακόμα χρόνο», όπως έγραψε σε hashtag της δημοσίευσής της στο Instagram και μοιράστηκε το συμπέρασμά της γι’ αυτό που είναι πιο ουσιαστικό στη ζωή της καθώς μεγαλώνει.

«Όσο μεγαλώνω αυτό που έχει σημασία είναι η ζεστασιά και η καλοσύνη των ανθρώπων. Η καλή τους κουβέντα και η παρουσία τους. Σας εύχομαι λοιπόν μέσα από την καρδιά μου, αυτά που επιθυμώ για τους ανθρώπους που αγαπώ και για μένα. Υγεία και να υπάρχουν πάντα λόγοι να χαμογελάτε. Κι αν δεν υπάρχουν να τους σκαρφιζόμαστε. Σας φιλώ και σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά», ανέφερε η Μαρία Ναυπλιώτου, κάνοντας tag στη φωτογραφία της τη Ζέτα Δούκα και τον σύντροφό της, καθώς και δύο ακόμα φίλες της.

Η συνάδελφός της και μητέρα της μικρής «φωτογράφου», αφιέρωσε με τη σειρά της ένα album στον λογαριασμό της στο Instagram στην καλή της φίλη. Η Ζέτα Δούκα θέλησε να ευχηθεί στη Μαρία Ναυπλιώτου για τα γενέθλιά της με μία σειρά από πολύτιμες κοινές τους στιγμές.

«Σήμερα έχει γενέθλια το κορίτσι μου, η φίλη μου, η συνοδοιπόρισσα μου στα εύκολα και τα δύσκολα, η συμβουλάτορας μου, η φωνή της λογικής μου, η “μέσα σε όλα” τα γέλια και τα κλάματα, η πιο όμορφη και ταλαντούχα γυναίκα που γνωρίζω, η Μαρία μου! Να είναι γερή, δυνατή και ευτυχισμένη πάντοτε! Σ’ αγαπώ ως το άπειρο Παρκουρίστριά μου!», σημείωσε η Ζέτα Δούκα.

Ας προσθέσουμε ένα ακόμα απαραίτητο φίλτρο για την τέλεια γενέθλια φωτογραφία, αυτό είναι το φίλτρο της αγάπης στα μάτια των φίλων μας. Σίγουρα παίζει το ρόλο της και η φυσική ομορφιά της Μαρίας Ναυπλιώτου. Μεγαλύτερο όμως ρόλο παίζει το γεγονός ότι συνειδητά χαράσσει στη ζωή μία πορεία με βάση τις επιθυμίες της και όχι τις προσδοκίες της κοινωνίας από εκείνη. Κανένα στερεότυπο δεν χωρά στην ευτυχία.

«Φυσικά και έχω ταλαιπωρηθεί από στερεότυπα. Όλες και όλοι μας έχουμε ταλαιπωρηθεί από στερεότυπα. Ζούμε σε μια πατριαρχική και ανδροκρατούμενη κοινωνία. Βεβαίως και το νιώθω. Ναι μεν τυπικά είμαστε ίσες και νομικά κατοχυρωμένες, αλλά θεσμικά καθόλου. Το γεγονός ότι έχω δεχτεί τόσες πολλές ερωτήσεις πάνω στο θέμα της οικογένειας και του παιδιού που ανάλογες δεν έχει δεχτεί ένας άνδρας συνάδελφός μου, είναι ένα στερεότυπο», είχε πει η Μαρία Ναυπλιώτου στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη σχετικά με τις δικές της συνειδητές επιλογές.

«Το ότι μια γυναίκα πρέπει να χαρακτηρίζεται μόνο από το αν έχει παντρευτεί και αν έχει κάνει παιδιά. Για έναν άνδρα αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό, ούτε το γιατί. Επέλεξα να κάνω πράγματα που θα μου προσέφεραν χαρά, ευτυχία και θα αισθανόμουν ήσυχη και χαρούμενη με τις επιλογές μου», πρόσθετε η ίδια.