ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ

Η Μαρία Μπεκατώρου με τη μαμά και την πεθερά της στο θέατρο

NDP Photo Agency

Η παρέα είναι η εξής: Αννίτα Μπεκατώρου, Μαρία Μπεκατώρου, Αντώνης Αλεβιζόπουλος και Ευαγγελία Αλεβιζοπούλου. Το ζευγάρι το γνωρίζεις και μάλιστα πολύ καλά αφού οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι πολλές. Τις άλλες δύο κυρίες, κατά πάσα πιθανότητα, τις βλέπεις για πρώτη φορά. Η μαμά και η πεθερά της Μαρίας και αντίστοιχα η μαμά και η πεθερά του Αντώνη. Όλοι μαζί, χαμογελαστοί και ευθυτενείς για την πόζα μπροστά στους φωτογράφους.

Την παράσταση «Το δικό μας σινεμά» παρακολούθησαν στο Θέατρο Άλσος. Το φοβερό με τους τέσσερις είναι πως όλοι μοιάζουν μεταξύ τους. Πολύ άνετα η πεθερά θα μπορούσε να είναι η μητέρα και τούμπαλιν.

Αριστερά η Αννίτα Μπεκατώρου και δεξιά η Ευαγγελία Αλεβιζοπούλου.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Η παρουσιάστρια μιλώντας στο περιοδικό People πριν από τρία χρόνια είχε μιλήσει για ένα αστείο περιστατικό με πρωταγωνίστρια τη μητέρα της

«Ακόμη και η μαμά μου μου τηλεφωνεί και μου λέει ”αμάν, ρε κορίτσι μου, με την ηλικία σου”. ”Αφού είναι γνωστό πως έχω γεννηθεί το 1974” της απαντάω. ”Από πού το ξέρουν, παιδί μου;” με ρωτάει. Το λέει για εκείνη, κατάλαβες, γιατί φανερώνεται και η δική της ηλικία. (γέλια) ”Τι πας και λες; Οι άλλες γιατί δεν λένε;” με ρωτάει.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency