ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ

Η Μαρία Κορινθίου γίνεται κούκλα.Tα πικρά σχόλια στο Instagram αρχίζουν κι εκείνη απαντά

ndp

Θυμάσαι που οι υποψήφιες του "Next Top Model" μπήκαν σε κάποια κουτιά και φωτογραφήθηκαν ως κούκλες; Αν παρακολουθούσες τον λογαριασμό της Μαρίας Κορινθίου τις προηγούμενες ημέρες, θα έβλεπες ότι η ηθοποιός που φέτος έχει συζητηθεί πολύ, λόγω του πρωταγωνιστικού ρόλου της στην παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι» και του νέου ξανθού look της, είχε ποζάρει πριν από εκείνες ως κούκλα. Ο λόγος; μα επειδή θα γίνει κούκλα και θα κυκλοφορήσει στην αγορά.

Το παραπάνω αναφέρει ρεπορτάζ της Espresso, σύμφωνα με το οποίο πρόκειται για το νέο επιχειρηματικό βήμα της ηθοποιού. Και παρόλο που η ίδια ανέβασε τη μακέτα στο Instagram, γράφοντας «Ω ναι! Έρχεται», στην οποία τη βλέπεις στη νέα, ξανθιά εκδοχή της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ η κούκλα με τη μορφή της θα κυκλοφορήσει όπως γνωρίσαμε την ηθοποιό, δηλαδή μελαχρινή.

 

Η κούκλα θα βγει στην αγορά από το νέο έτος και θα φορά τα ρούχα της νέας ανοιξιάτικης κολεξιόν με την υπογραφή της ηθοποιού Maria Korinthioy Collection. Ο τρόπος για να την αποκτήσει κανείς, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αρχικά θα είναι μέσω παραγγελίας σε e-shop.

Όπως ίσως φαντάζεσαι, οι χρήστες του διαδικτύου δεν άφησαν ασχολίαστη την παραπάνω φωτογραφία και κυρίως την είδηση. Αν και οι περισσότεροι στήριζαν τη Μαρία Κορινθίου και την πληθωρική φιγούρα της ως πρότυπο για την κατασκευή μιας παιδικής κούκλας, δεν έλειψαν και οι φωνές που σχολίασαν αρνητικά την επιλογή της να δεχθεί να κυκλοφορήσει κούκλα με τη μορφή της. «Εντάξει είναι όμορφη κοπέλα, ok… Από εκεί και πέρα όχι και κούκλα, είπαμε… Έχει πολύ ομορφότερες και κορμάρες έλεος. Κατέβα από τη σκάλα κοπελιά», σχολίασε κάποια στο Instagram για να λάβει την απάντηση της Μαρίας Κορινθίου: «Ας ήταν να το έκανες και εσύ και ας έλεγες όχι κοπελιά».

Instagram/Mariakorinthiou

 

Η πρώτη επανήλθε με ένα πολύ σκληρό σχόλιο. «Κρίμα που δεν έχεις καθρέφτη σπίτι σου… Από εκεί και πέρα συνήθως οι κούκλες είναι συνδυασμένες με την Barbie που είναι καλλίγραμμη. Η Πατατούφα είναι πιο κοντά στις αναλογίες σου», έγραψε η χρήστης του Instagram, και η γυναικεία αλληλεγγύη αποχώρησε διακριτικά από το σκηνικό. Η Μαρία Κορινθίου επέλεξε να μη δώσει συνέχεια, ενώ δεκάδες διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να τη διαβεβαιώσουν για τη στήριξή τους αλλά και την πρόθεσή τους να αγοράσουν την κούκλα μόλις κυκλοφορήσει.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency