ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ

H Μαρία Αλιφέρη επιστρέφει στην τηλεόραση. Και μην ξεχνάτε, σας αγαπά!

ndp

Μάλλον δεν θυμάσαι τα «Τετράγωνα των Αστέρων», το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε η Μαρία Αλιφέρη πριν πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, αλλά σίγουρα έχεις ακούσει ή ακόμα και πει τη φράση με την οποία έκλεινε τις εμφανίσεις της: «Και μην ξεχνάτε, σας αγαπώ». Η Μαρία Αλιφέρη δεν ξέχασε αυτήν την αγάπη της προς το κοινό και ετοιμάζεται να την εκδηλώσει μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά του Open «Για Πάντα Παιδιά», όπως πρόδωσαν οι συμπρωταγωνιστές της Αποστόλης Τότσικας και Τζένη Θεωνά.

Η τελευταία της τηλεοπτική συμμετοχή ήταν το 2008 στη σειρά «Επτά Θανάσιμες Πεθερές» του Mega και η χαρά της για την επιστροφή της είναι έκδηλη στα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν στο Instagram οι νέοι συνάδελφοί της στη σειρά. Η Μαρία Αλιφέρη θα υποδυθεί την μητέρα της Ειρήνης, της ηρωίδας που υποδύεται η Τζένη Θεωνά.

 

Ο Αποστόλης Τότσικας μάλιστα έγραψε χιουμοριστικά για την ηθοποιό: «Μαρία Αλιφέρη….. Κρατήστε αυτό το όνομα. Είναι νέα στον χώρο αλλά είναι ανοιχτή και πρόθυμη να μάθει. Είναι ταλαντούχα δεν θα σας το κρύψω. Χρειάζεται όμως λίγη καθοδήγηση . Εδώ στιγμιότυπο από το σεμινάριο μου “μπροστά από την κάμερα”».

 

Κι αν παρατηρήσεις προσεκτικά τη Μαρία Αλιφέρη θα δεις ότι ο Αποστόλης Τότσικας μέσα από το χιούμορ του είπε μια μεγάλη αλήθεια αφού η ζωντάνια της την κάνει να δείχνει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου. Και κάπως έτσι συμπεραίνουμε ότι έκανε και την καταλληλότερη επιλογή σειράς για την επιστροφή της, αφού, όπως και ο τίτλος του σήριαλ, έτσι κι εκείνη μένει «για πάντα παιδί».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency