ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ

Η ξανθιά πλέον Μαρία Κορινθίου ως Κατερινιώ και Σήφης στα γυρίσματα του trailer της παράστασης

Instagram/Panayiotispetrakis

Από 27 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν οι παραστάσεις της φιλόδοξης παραγωγής Η νεράιδα και το παλικάρι στο θέατρο Μπρόντγουαιη στην Αθήνα. Λίγες εβδομάδες πριν οι συντελεστές της με πρώτη και καλύτερη βέβαια την πρωταγωνίστρια Μαρία Κορινθίου στη νέα κατάξανθη εκδοχή της, ταξίδεψαν στα Χανιά για να γυρίσουν το trailer της παράστασης.

Η Μαρία Κορινθίου αλλά και ο συμπρωταγωνιστής της Παναγιώτης Πετράκης που θα υποδυθεί τον ρόλο που στην κινηματογραφική επιτυχία υποδυόταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τα γυρίσματα σε Insta Stories. Ανάμεσα σε αυτά θα τους δεις ντυμένους με παραδοσιακές στολές καθώς στο παλιό λιμάνι των Χανίων στήθηκε για τις ανάγκες των γυρισμάτων ένα παραδοσιακό γλέντι με τον Νίκο Ζωιδάκη.

Instagram/mariakorinthiou

Instagram/mariakorinthiou

Instagram/mariakorinthiou

Instagram/mariakorinthiou

 

Στα διαλείμματα βέβαια η Μαρία Κορινθίου όπως «πρόδωσε» ο σκηνοθέτης της παράστασης Γιώργος Βάλαρης, κυκλοφορούσε με τα μαλλιά της πιασμένα πρόχειρα σε κότσο. «Η Νεράιδα με το μπιφτέκι. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν» σχολίασε η ηθοποιός.

Instagram/georgevalaris

 

Επίσης ίσως συνήθισες ήδη την Μαρία Κορινθίου ξανθιά, αλλά μεταμφιεσμένη σε Κρητικό είσαι έτοιμοι να την δεις; Γιατί θα την δεις, ως Σήφη αμέσως τώρα.

Instagram/mariakorinthiou

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Panayiotispetrakis