CELEBRITIES

Η Κατερίνα Στικούδη εξήγησε γιατί δεν φοράει βέρα και έπλεξε το εγκώμιο του συζύγου της

ndp

Μπορεί η Κατερίνα Στικούδη συχνά να αποφεύγει να μιλά για την προσωπική της ζωή αλλά σήμερα που βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» αποφάσισε να ενδώσει στις ερωτήσεις της Φαίης Σκορδά και να μιλήσει για την σχέση και τον γάμο της με τον Βαγγέλη Σερίφη, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγους μήνες στο Μορφάτι Θεσπρωτίας. Η Κατερίνα Στικούδη δεν ήταν παραδοσιακή νύφη αφού όπως είπε δεν ασχολήθηκε καθόλου με την οργάνωση του γάμου της και απλά πήγε στην εκκλησία, και επίσης δεν φοράει ποτέ την βέρα της, αλλά τα συναισθήματά της για τον σύζυγό της, με τον οποίο μετρούν ήδη 10 χρόνια σχέσης, αποπνέουν ρομαντισμό άλλης εποχής.

«Καλός γάμος τι είναι; Να περνάς καλά, να νιώθεις όμορφα, να είσαι ευτυχισμένος, έτσι δεν είναι;» σχολίασε στο ξεκίνημα της συζήτησης με τη Φαίη Σκορδά. «Ο Βαγγέλης είναι αρκετά αυστηρός αλλά μου αρέσει γιατί με πάει παραπάνω, με βοηθάει να γίνομαι καλύτερη, να μαθαίνω» συνέχισε η ίδια και στην ερώτηση πώς έγινε η πρόταση γάμου απάντησε ότι έγινε με απλότητα όσο εκείνη βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού τους. «Ένα πάρτι αγάπης είναι για εμένα ο γάμος. Δεν σκέφτηκα ότι πρέπει να γίνει κάτι που θα το ετοιμάζω πριν μήνες ολόκληρους. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με τον γάμο, πάνω από δύο ώρες δεν ασχολήθηκα. Είπα κάντε ό,τι θέλετε, πείτε μου την ώρα και που πρέπει να είμαι και θα είμαι εκεί. Τα άφησα στην οικογένεια μου στο Μορφάτι, στον πεθερό μου που είναι καταπληκτικός και σε όλη την οικογένεια εκεί. Εγώ απλά πήγα και πέρασα καταπληκτικά», σημείωσε.

 

Η ίδια συνέχισε σχολιάζοντας το Kiki Challenge της με το νυφικό το οποίο έγινε viral και έφτασε μέχρι την Daily Mail. «Είχαμε πολύ ωραία διάθεση και μου είπε βγες και χόρεψε. Και του λέω ”Έχεις τρελαθεί; Έχουμε πιει και λίγο κρασί” και επέμεινε ”Βγες, όλα τα μπορείς”. Χόρεψα σε έναν παράδρομο, όχι σε δρόμο κυκλοφορίας».

«Πολλές φορές δεν μιλάω για τα προσωπικά μου γιατί δεν ξέρω αν θα το καταλάβει κανείς όλο αυτό. Ο καθένας μας βιώνει με τον δικό του τρόπο τον έρωτα, την αγάπη, τον γάμο. Εμείς ας πούμε δεν φοράμε βέρα, τις έχουμε σαν κοσμήματα τις βέρες. Δεν θα με δεις έξω να τη φοράω, θα την χάσω δεν υπάρχει περίπτωση. Το ζούμε με τον δικό μας τρόπο», σημείωσε.

«Το δέσιμο το είδα από την πρώτη στιγμή που τον άγγιξα από τη χειραψία», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Στικούδη σημειώνοντας ότι νιώθει πολύ τυχερή που βρήκε τον άνθρωπό της από τόσο μικρή ηλικία. «Δεν είναι μόνο ότι δουλεύουμε μαζί, είναι και αυστηρός κριτής, είναι και στήριγμα και εύχομαι κάθε γυναίκα εκεί έξω που μας βλέπει να παίρνει πραγματικά αυτό που της αξίζει και να αγαπήσει κι εκείνη τον εαυτό της για να την αγαπήσει και ο άλλος», τόνισε η Κατερίνα Στικούδη που είπε πώς έγινε «ένα» με τον Βαγγέλη Σερίφη μέσα από τις δυσκολίες που πέρασαν με την ασθένεια και την απώλεια της μητέρας του την εποχή που εκείνη διαγωνιζόταν στο “Dancing With The Stars”. «Να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που να σας δίνουν χαμόγελο, να ξυπνάς το πρωί και να χαμογελάς» συμβούλεψε η Κατερίνα Στικούδη. Σερίφης γαρ ο σύζυγός της είναι αυστηρός κριτής και καμιά φορά τη μαλώνει για το πείσμα της όπως είπε η ίδια. «Έχω αλλάξει πολύ μαζί του, ήμουν πιο παρορμητική πιο εκδηλωτική, με την έννοια ότι θα πω τα νεύρα μου θα πω αυτό που θέλω και δεν με νοιάζει. Τώρα μπαίνω σε μια διαδικασία και σκέφτομαι ότι όλοι δεν σκεφτόμαστε το ίδιο, ούτε θα αλλάξουμε τον κόσμο γιατί εγώ θέλω να βλέπω κάτι με έναν τρόπο. Έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος δίπλα του. Στο λέω και συγκινούμαι», τόνισε η Κατερίνα Στικούδη προτού ξεκινήσει να μιλά και πάλι για τα επαγγελματικά της και την συμμετοχή στο Your “Face Sounds Familiar”.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency