ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νάσος Αναστασόπουλος διασκέδασαν στα μπουζούκια κι ένα φιλάκι ήταν λίγο, πολύ λίγο

NDP Photo Agency

Ό,τι και να πούμε για τον έρωτα της Κατερίνας Καινούργιου και του Νάσου Αναστασόπουλου θα είναι λίγο. Το ζευγάρι, την ύπαρξη του οποίου φανέρωσε το περασμένο καλοκαίρι το περιοδικό Hello, απολαμβάνει όλο και περισσότερες κοινές στιγμές ευτυχίας, ενώ τα ταξίδια που τους φέρνουν κοντά καθώς ο Νάσος Αναστασόπουλος δεν ζει μόνιμα στην Ελλάδα, είναι πλέον πολύ συχνά. Στο τελευταίο από αυτά, ο Νάσος Αναστασόπουλος και η Κατερίνα Καινούργιου διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο BOX. Και ο έρωτας ήταν έκδηλος.

Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη φορά που είδαμε το ζευγάρι σε τόσο τρυφερά στιγμιότυπα αφού απαθανατίστηκαν να διασκεδάζουν αγκαλιά και να φιλιούνται σε δημόσια θέα.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

 

NDP Photo Agency

 

NDP Photo Agency

 

NDP Photo Agency

 

Μπορεί, λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου να είχε αποφασίσει να προστατεύει την προσωπική της ζωή από τη δημοσιότητα και να αποφεύγει να μιλά για τον εκάστοτε σύντροφό της, αλλά όπως φαίνεται αυτή η σχέση της δημιουργεί την ασφάλεια που χρειάζεται για να μπορεί να τη χαίρεται δημόσια. «Σήμερα είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ! Άραγε αξίζω τόσο αγάπη; Νιώθω τόσο ευλογημένη» έγραφε πρόσφατα η παρουσιάστρια του Open TV με αφορμή την ονομαστική της εορτή για αυτή την άκρως ευχάριστη περίοδο που βιώνει στη ζωή της.

Πάντα τέτοια βρε παιδιά!

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency