ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ

Η Καίτη Γαρμπή με κανάλι στο Youtube. Είναι αυτό το κάτι που θέλεις; Όχι; Ιεροσυλία

NDP Photo Agency

Έχεις καταλάβει πως η Καίτη Γαρμπή δεν είναι σαν όλες τις άλλες τραγουδίστριες. Ύψωσε το ανάστημά της στην Kim Kardashian και λάνσαρε τα Kaitoji. Τώρα πια ποιος θυμάται τα Kimoji. Κανείς. Είναι χαμένα μαζί με τα δάκρυα που έχυσες για τον Θανάση τον πρώην σου. Περασμένα ξεχασμένα λοιπόν και πάμε για άλλα. Η Καίτη ετοιμάζεται για το επόμενο διαδικτυακό της βήμα. Ένα κανάλι στο Youtube βρε αδερφέ.

Καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά έκανε τις ανακοινώσεις της και μάλιστα μας έδωσε και ένα hint για την εκπομπή της αλλά και τον πρώτο καλεσμένο.

«Σκέφτομαι τη στιγμή που θα κάνουμε αυτό το πράγμα μαζί, τι θα γίνει. Θα μαρτυρήσω ένα κομματάκι. Ψυχολόγος εγώ, ”Πείτε το στην Καίτη” και ασθενής μου ο Νίκος. Όλο αυτό με το Youtube γίνεται για να έχω πιο πολλή επαφή με τον κόσμο. Εξάλλου στο καμαρίνι κάνω αυτό. Είμαι μια ψυχολόγος εκεί στο καμαρίνι. Ενδιαφέρομαι πολύ για αυτό. Δεν με ενδιαφέρουν οι δημόσιες σχέσεις, αλλά με ενδιαφέρουν οι σχέσεις ψυχής. Μπορεί να τελειώνω 5 και πάει 7 έχω δώσει τα αυτόγραφά μου, έχω βγάλει τις φωτογραφίες μου και αρχίζει η κουβέντα», εξήγησε η Καίτη.

 

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να περιμένω το κανάλι της Καιτούλας.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency