CELEBRITIES

Gwen Stefani – Blake Shelton: Αναζητούν παρένθετη μητέρα για να κυοφορήσει το παιδί τους;

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Έτοιμοι να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί είναι σύμφωνα με το US Weekly η Gwen Stefani και ο Blake Shelton. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η 49χρονη τραγουδίστρια και ο 42χρονος σύντροφος και συνάδελφός της είναι αποφασισμένοι «να αποκτήσουν ένα μωρό» και τώρα ψάχνουν για την παρένθετη μητέρα που θα τους  βοηθήσει να τεκνοποιήσουν.

Όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους στο US Weekly οι δυο τους: «Είναι στα τελευταία στάδια της επιλογής της γυναίκας που θα κυοφορήσει το μωρό τους. Είναι τρομερά σημαντικό για τη Gwen το να προσφέρει ένα βιολογικό παιδί στον Blake και εκείνος είναι ενθουσιασμένος».

Οι δύο τραγουδιστές είναι ζευγάρι για περισσότερο απο 3 χρόνια. Η Gwen Stefani έχει ήδη γίνει τρεις φορές μητέρα, έχοντας αποκτήσει τον 12χρονο Kingston, τον 10χρονο Zuma και τον 4χρονο Apollo από τον γάμο της με τον Gavin Rossdale, τα οποία ο Shelton όχι μόνο γνωρίζει αλλά πραγματικά λατρεύει. Ωστόσο η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι θέλει να αποκτήσει και το δικό του βιολογικό παιδί με την σύντροφό του.

Η Gwen Stefani έχει πει σε συνέντευξή της στο Marie Claire, ότι ο Blake Shelton είναι ο καλύτερος φίλος της και ότι έπρεπε να της συμβεί ο δύσκολος χωρισμός της με τον Rossdale προκειμένου να μοιραστεί την ιστορία της με το κοινό της μέσω της μουσικής, αλλά και να έρθει κοντά με τον τωρινό σύντροφό της.

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Evan Agostini/Invision/AP