ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Η Ελένη Μενεγάκη σε μία σπάνια συνέντευξη στο εορταστικό Down Town

Τριάμισι σχεδόν χρόνια από την τελευταία φορά που φωτογραφήθηκε και μίλησε σε περιοδικό, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία εξαίρεση για χάρη του Down Town και με αφορμή τα 21 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του, έδωσε μία πολύ απολαυστική κι εξομολογητική συνέντευξη στον Θανάση Αναγνωστόπουλο ω από το πώς άλλαξε η ζωή της τις 2 τελευταίες δεκαετίες.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια πόζαρε στο φακό της Ρούλας Ρέβη με εορταστική διάθεση, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τους λόγους για τους οποίους παραμένει η αδιαφιλονίκητη πρωταγωνίστρια της ελληνικής σόουμπιζ όλα αυτά τα χρόνια.

Απόλυτα ικανοποιημένη από το αισθητικό αποτέλεσμα, η Ελένη ανέβασε στο λογαριασμό της στο instagram το εξώφυλλο του Down Town.

#eleni #elenimenegaki @downtownmaggr #downtownmaggr #cover

A photo posted by @elenimenegaki on

Η Ελένη είπε μεταξύ άλλων: “Εγώ άλλαξα, μεγάλωσα και, όσο μεγαλώνω, μαθαίνω από τα λάθη μου. Δεν αποποιούμαι το παρελθόν μου και, εντάξει, δεν έκανα και κανένα έγκλημα. Δοκίμαζα τον τρόπο ζωής με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζεις ανθρώπους, δουλειές, καταστάσεις. Δεν έκανα κάτι με πρόγραμμα, ούτε ήξερα εκ των προτέρων το αποτέλεσμα…. Μαθαίνω, ελίσσομαι, βλέπω και αλλάζω, όσο αλλάζουν οι εποχές. Εγώ δεν είχα δίπλα μου συμβουλάτορες, ούτε μάνατζερ να μου πουν τι είναι σωστό και τι όχι. Όλα τα λάθη μου από το κεφάλι μου τα έκανα πάντα, όμως, όλοι έχουμε δικαίωμα στα λάθη. Στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου, όταν ανατράπηκαν όλα, ανακάλυψα ότι πλέον δεν μου αρέσει αυτό, δεν θέλω άλλο να με βλέπω συνεχώς, πες το έκθεση, υπερέκθεση, πες το όπως θες, αλλά είδα ότι δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου. Δεν είμαι πια η ίδια Ελένη, δεν είμαι στα 30 που παντρεύτηκα”.