CELEBRITIES

Η Ελένη Μενεγάκη έστειλε εξώδικο σε περιοδικό

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Με στόχο να διαφυλάξει άγνωστα δεδομένα από την προσωπική ζωή των παιδιών της, η Ελένη Μενεγάκη έστειλε σήμερα εξώδικό στο εβδομαδιαίο περιοδικό Hello. Συγκεκριμένα, στο τεύχος που κυκλοφόρησε, υπάρχει φωτογραφικό υλικό από τα γενέθλια της κόρης της, Βαλέριας, ενώ ο κεντρικός τίτλος του περιοδικού είναι “Η Ελένη Μενεγάκη μας υποδέχθηκε στο πάρτυ γενεθλίων της Βαλέριας”.

Όπως αναφέρει η παρουσιάστρια, το Hello παραβιάζει κάθε έννοια ασύλου της κατοικίας και σεβασμού της ιδιωτικότητας της ζωής των παιδιών της και ξεκαθαρίζει ότι κανένα άτομο που εργάζεται στο περιοδικό δεν ήταν καλεσμένος.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναγράφονται στο εξώδικο

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΙΡΙΟΥ και ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ”

Της Ελένης Μενεγάκη του Κωνσταντίνου, κατοίκου Μελισσίων Αττικής, δι’ εαυτήν και ως ασκούσα την επιμέλεια και τη γονική μέριμνα (από κοινού με τον πατέρα τους) των ανηλίκων τέκνων της Αγγέλου-Ιωάννη Λάτσιου, Λάουρας Λάτσιου και Βαλέριας Λάτσιου κατοίκων Μελισσίων Αττικής.

ΠΡΟΣ

1. Την εταιρεία με την επωνυμία «ALPHA EDITIONS Α.Ε.» (περιοδικό HELLO),

που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, Λ. Κηφισίας 40, νομίμως

εκπροσωπουμένης.

2. ΤηνΈλενα Μακρή-Λυμπέρη εκδότρια του περιοδικού HELLO,

3. Τον Άρη Καβατζίκη, διευθυντή σύνταξης του περιοδικού HELLO,

αμφοτέρων των υπό 2 και 3 κατοίκων ομοίως, Λ. Κηφισίας 40.

Έλαβα στα χέρια μου σήμερα το τεύχος του περιοδικού σας που θα κυκλοφορήσει αύριο στα σημεία διάθεσής του σε όλη τη χώρα και διαπίστωσα ότι στο τεύχος σας αυτό, το εξώφυλλο μεταξύ άλλων, έχει ως κεντρικό τίτλο και θέμα: «Η Ελένη Μενεγάκη μας υποδέχθηκε στο πάρτυ γενεθλίων της Βαλέριας» και περιλαμβάνει, εκτός του εξωφύλλου και στις μέσα σελίδες του φωτογραφίες από τον ιδιωτικό χώρο που η ανήλικη κόρη μου Βαλέρια, γιόρτασε πρόσφατα τα έβδομα γενέθλιά της. Πρόκειται για χώρο (αίθουσα) ξενοδοχείου τον οποίο μίσθωσα και στον οποίο εκλήθησαν οι καλεσμένοι μας, στους οποίους δεν συμπεριλαμβανόταν το περιοδικό σας ούτε κανείς υπεύθυνος αυτού, προκειμένου να γιορτάσουμε τα γενέθλια της

κόρης μου. Η γνωστή σε εμένα επιχειρηματολογία, δική σας, αλλά και όλων των μέσων έως σήμερα, περί δημοσίου προσώπου, προφανώς αντιλαμβάνεστε ότι δεν έχει καμία ισχύ όταν πρόκειται, όπως εν προκειμένω, για τα ανήλικα παιδιά μου αφενός, και για φωτογραφίες που τραβήχτηκαν εν αγνοία μας σε ιδιωτικό χώρο, αφετέρου. Ιδίως δε, δεν ευσταθεί και ούτε γίνεται δεκτή από εμένα καμία δικαιολογία, όταν γνωρίζετε πολύ καλά, ότι το περιοδικό σας (με την αυτή εκδότρια, πάντοτε) έχει γίνει αποδέκτης κατά το πρόσφατο παρελθόν, ρητής επιστολής, δικής μου αλλά και από κοινού με τον κ. Γιάννη Λάτσιο ότι απαγορεύουμε κάθε δημοσίευση φωτογραφιών των παιδιών μας, ακόμα και με την χρήση της τεχνικής pixel.

Η παραβατικότητα της συμπεριφοράς σας, είναι πολλαπλή και παραβιάζει συνταγματικές επιταγές, αλλά και όλο το φάσμα των διατάξεων για την προστασία της ιδιωτικότητας του βίου, του ασύλου της κατοικίας και των ανηλίκων. Λαμβανομένων υπόψη των ανωτέρω και προς αποφυγήν της τεράστιας διασποράς που θα έχει το θέμα, καθώς θα «παιχθεί» και θα αναπαραχθεί από τα υπόλοιπα περιοδικά, τις τηλεοπτικές εκπομπές με σχετικό περιεχόμενο και το διαδίκτυο, σας καλώ να απαλείψετε από το συγκεκριμένο τεύχος όλες τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τον ιδιωτικό χώρο (νομικά ισοδύναμο με την κατοικία που απολαμβάνει και της αυτής συνταγματικής προστασίας του ασύλου), όπου έλαβε χώρα μία απολύτως ιδιωτική εορτή, ήτοι τα γενέθλια της ανήλικης κόρης μου

Βαλέριας, άλλως, σας γνωρίζω ότι προτίθεμαι να προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια, προκειμένου να διασφαλίσω τα απόλυτα δικαιώματα προστασίας των ανηλίκων τέκνων μου.

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος μου.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα προς αυτούς στους οποίους απευθύνεται προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντάς την εξ ολοκλήρου στην οικεία έκθεση επίδοσης“.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, η απόφαση του δικαστηρίου βγήκε πριν από λίγη ώρα και το αίτημα της παρουσιάστριας για “απαλοιφή” των στιγμιοτύπων από το τεύχος που κυκλοφορεί, απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Ελένη Μενεγάκη-Γιάννης Λάτσιος: Γιατί δεν θα γιορτάσουν μαζί τα γενέθλια της κόρης τους, Βαλέριας

Ελένη Μενεγάκη: Τα λουκάνικα, ο απρόσμενος επισκέπτης στο πλατό και η εγκυμοσύνη της Κατερίνας Ζαρίφη