ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε σε follower που σχολίασε αρνητικά τα μαλλιά της

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία γυναίκα που φωνάζει «αυτοπεποίθηση». Ποιος αμφιβάλλει; είναι πανέμορφη κι ευτυχώς, το ξέρει. Αλλά εντάξει, δεν είναι κι από πέτρα. Τα αρνητικά σχόλια την αγγίζουν. Άνθρωπος είναι. Ειδικά όταν γίνονται δημόσια και την «χτυπούν» σε αδύναμα σημεία. Αλλά και χωρίς να την πληγώνουν, δεν είναι κακό να επιλέγει να βάζει καμιά φορά στη θέση τους κάποιους αγενείς.

Μία τέτοια, αγενή συμπεριφορά αντιμετώπισε μετά την έξοδό της από το κομμωτήριο. Νέα τηλεοπτική σεζόν και η ανανέωση στο ξανθό, απαραίτητη. Ανέβασε λοιπόν η Ελένη φωτογραφία για να ευχαριστήσει το κομμωτήριο που την φρόντισε, να ακούσει κι εντυπώσεις. Στην πλειονότητά τους ήταν θετικές, άλλωστε η αλλαγή είναι αμελητέα. Μια follower της, όμως είχε αντίθετη άποψη και την έβγαλε στη φόρα όσο πιο απότομα γίνεται.

«Το χρώμα στα μαλλιά χάλια και είσαι κατακόκκινη στη μούρη», γράφει η ακόλουθος της Ελένης- ονόματα δε λέμε-. Κακή μέρα; απόλυτη ειλικρίνεια; θράσος; ποιος ξέρει. Πάντως σίγουρα αγαρμποσύνη.

 

Η Ελένη το είδε, όπως μάλλον όλα τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της. Επέλεξε να απαντήσει ως εξής στη διαδικτυακή της «φίλη»: “Καταλαβαίνω ότι δεν αγαπάς τα θερμά χρώματα γιατί βλέπω πως προτιμάς τα Σαντρε (είδα τη φωτο σου) όμως αγαπημένη μου εμένα μου αρέσουν τα θερμά χρώματα και με αυτά είμαι σε όλη μου τη ζωή. Σήμερα με βλέπεις πρώτη φορά; Πολλά Φιλιά.

ΥΓ. Αλήθεια, αν σου πει κάποια άγνωστη ότι το χρώμα σου είναι χάλια και σε χλωμιάζει (ότι μου έγραψες δηλαδή) θα πας την άλλη μέρα να κάνει το δικό μου θερμό ξανθό ή θα κρατήσεις το δικό σου; Καλό χειμώνα».

Καλή καρδιά Ελένη μου.