CELEBRITIES

Η εκ βαθέων εξομολόγηση της Έλλης Κοκκίνου για τον γιο, τη μητέρα της και τον γάμο

ndp

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν την Τρίτη η Έλλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην παρουσιάστρια για τον ρόλο που παίζει στην ζωή της η μητέρα της, Μαίρη αλλά και το πώς είναι η ίδια ως μαμά του μοναχογιού της, Αλέξανδρου, που απέκτησε από τον γάμο της με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Βασιλειάδη, με τον οποίο έχει πάρει εδώ και αρκετά χρόνια διαζύγιο.

«Η μαμά μου είναι ο άνθρωπος που με μεγάλωσε, που με έμαθε να είμαι ανεξάρτητη, ο στυλοβάτης του σπιτιού μέχρι ακόμα και τωρα σε κάποια θέματα, ο άνθρωπος που με άφησε ελεύθερη να σπουδάσω δύο αντικείμενα γιατί τελικά η πρώτη σπουδή, η γραφιστική, δεν με γέμιζε τόσο. Με άφησε στα 22 μου να φύγω Αμερική μαζί με φίλους να σπουδάσω μουσική, εμένα το μοναχοπαίδι της, μια πολύ δύσκολη διαδικασία για εκείνη. Είναι ο άνθρωπος που τα πλήρωσε όλα, ιδιωτικά σχολεία, σπουδές στην Αμερική, σπουδές γραφιστικής εδώ, μιλάμε για πάρα πολύ μεγάλα ποσά όλα αυτά τα χρόνια. Είναι η γυναίκα που στήριξε την κάθε μου επιλογή είτε συμφωνούσε είτε διαφωνούσε, σε όλα τα επίπεδα. Η μαμά μου έχει την έκτη αίσθηση, είναι σαν να βλέπει το μέλλον λίγο και σε κάποια πράγματα το είχε δει. Έχω έρθει πολλές φορές σε αντιπαράθεση μαζί της, όμως μετά δεν μπορούσα παρά να της παραδεκτώ το ένστικτό της», είπε η Έλλη Κοκκίνου σε μια εξομολόγηση που σίγουρα κάθε μαμά ονειρεύεται να ακούσει από την κόρη της πόσο μάλλον όταν τα λέει όλα αυτά στην τηλεόραση.

 

Όσο για τον δικό της ρόλο ως μαμά του 10,5 ετών Αλέξανδρου, είπε: «Είμαι αυστηρή μαμά αλλά με κάνει και ό,τι θέλει μερικές φορές. Η γιαγιά είναι ένα βούτυρο μπροστά του. Γενικώς τη μαμά μου μπορείς να την κάνεις ό,τι θέλεις μέχρι τα 12 – 13. Είναι ένα προτέρημά της και μοιάζει πολύ μικρότερη από την ηλικία της και έχει μια ενέργεια που μακάρι να την έχω κι εγώ όταν μεγαλώσω και φτάσω σαν εκείνη, νιώθει πολύ μικρότερη κι από εμένα και αρκετές φορές της το λέω όταν τσακωνόμαστε ότι “Πόσο χρονών είσαι, επτά;” γιατί νιώθω ότι μιλάω με επτάχρονο. Κι όμως αυτό είναι που την κρατάει ζωντανή και δραστήρια. Είμαι αυστηρή μαμά αλλά με κάνει και ό,τι θέλει. Είμαι γλυκιά και απότομη μερικές φορές. Άλλες φορές για να σκληρύνει λιγάκι γιατί η ζωή δεν είναι τόσο γλυκιά όσο την παρουσιάζουμε στα παιδιά μας μέχρι μια ηλικία, και θέλω να γίνει ανεξάρτητος και προσπαθώ να βρω την ισορροπία πώς θα το κάνω. Πάρα πολλές φορές νιώθω τύψεις, άλλες φορές επειδή έχω υψώσει φωνή γιατί έχω τα δικά μου. Και που λείπω κάποιες φορές πιο πολύ από ό,τι θέλω. Εκεί είναι οι ενοχές που έχω. Δεν θέλω να παίρνω το ρόλο του μπαμπά γιατί είναι λάθος, και δεν είμαι ο μπαμπάς, ο μπαμπάς έχει τον δικό του ρόλο. Όμως ζώντας με ένα παιδί 24 ώρες το 24ωρο πάνω κάτω, έχω περισσότερες ευθύνες. Εγώ του δίνω την παιδεία που πρέπει γιατί ζούμε μαζί, από το πώς πρέπει να βάλει τα μαχαιροπίρουνά του για να φάει, το πώς συμπεριφέρεται στους ανθρώπους στο περιβάλλον στα ζώα, θέλω να έχει κάποιες αρχές πάνω σε αυτό. Στη μόρφωσή του, στα μαθήματά του, έχω ευθύνες, πώς δεν έχω».

Η Έλλη Κοκκίνου -προς έκπληξη της Φαίης Σκορδά- δήλωσε ακόμα πώς δεν θέλησε να παντρευτεί ποτέ ξανά και πώς δεν δέχεται τη φράση «ξαναφτιάχνω τη ζωή μου» μετά από ένα διαζύγιο. «Επειδή πάντα ήμουν από σχέση σε σχέση, και πάντα πολυετείς σχέσεις, μου έκανε πάρα πολύ καλό όσο κι αν μου λέιπει ένας σύντροφος στη ζωή μου, το οτι είμαι μόνη μου. Είμαι στην προσπάθεια του να βρω την ευτυχία μόνη μου, και να μην εξαρτάται η δική μου ευτυχία από έναν άνθρωπο που θα είναι ο σύντροφός μου, αλλά από εμένα και τους φίλους μου. Γιατί έτσι και στην επόμενη σχέση και στον επόμενο χωρισμό που θα έρθει, θα σταθώ πολύ πιο γρήγορα στα πόδια μου γιατί θα έχω μάθει να είμαι μόνη μου και θα είμαι καλά με τον εαυτό μου μόνη μου». Προσέχει για να έχει η Έλλη και όπως κατάλαβες έχει μπει δυναμικά στην τροχιά της αυτοεκπλήρωσης.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency