CELEBRITIES

Η δημόσια συγγνώμη του Βασίλη Ζούλια στη Βίκυ Χατζηβασιλείου

NDP Photo Agency

Ήταν μία διαμάχη που ξέσπασε από το πουθενά. Προηγούμενα δεν είχαν, έτσι όσα συνέβησαν μας προβλημάτισαν. Ο Βασίλης Ζούλιας τοποθετήθηκε δημόσια για τη στιλιστική επιλογή της Βίκυς Χατζηβασιλείου στην εκπομπή «Πάμε Πακέτο». Ένα μίνι φόρεμα ήταν η αφορμή. Εκείνος έγραψε την άποψή του, εκείνη απάντησε κι εμείς μείναμε να αναρωτιόμαστε γιατί το μήκος της φούστας πρέπει να είναι ανάλογη με τη σοβαρότητα της θεματολογίας μίας εκπομπής.

Στην επίδειξη μόδας του σχεδιαστή στο Ζάππειο οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν κι εκείνος θέλησε να επανορθώσει.

«Ήταν μια παρορμητική κίνηση από μέρους μου. Ήταν μεγάλο λάθος να το κάνω. Δεν ήθελα να το κάνω. Με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν ”κοιτά τι φοράει”. Επικοινωνήσαμε με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, μέσω Instagram. Η δουλειά μου δεν είναι να κρίνω. Αν είχα φιλική σχέση με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, θα την έπαιρνα τηλέφωνο να της το πω, αλλά δεν έχουμε. Δε μετανιώνω για τίποτα που κάνω στη ζωή μου. Απλά της ζήτησα συγγνώμη και ζητώ και δημόσια συγγνώμη. Δε χρειαζόταν να το κάνω. Ήταν μια παρορμητική κίνηση».

 

Το χρονικό της διαμάχης του μίνι

«Προσπαθώ να μην κρίνω, αλλά κάποιος πρέπει να μιλήσει σοβαρά στην κατά τα άλλα πανέμορφη κυρία Χατζηβασιλείου σχετικά με το ντύσιμο της για την συγκεκριμένη εκπομπή Πάμε πακέτο. Κάποιος πρέπει με τρόπο να της πει μερικά απλά πράγματα. Ότι είναι πολύ όμορφη με τέλεια γυμνασμένο σώμα και υψηλή μόρφωση και αυτά είναι πολύ δυνατά στοιχεία που θα έπρεπε να επαρκούν. Φορώντας λοιπόν ένα απλό φόρεμα σαν αυτά που φόραγε η Τζάκι θα ήταν αρκετό για αυτή την εκπομπή με αυτή την ιδιόμορφη θεματολογία. Κατά κάποιο τρόπο η εμφάνιση της προσβάλλει τους καλεσμένους που περνούν μια δύσκολη συνήθως δοκιμασία που καταλήγει σε κλάμα, είναι κάπως αστείο να τους παρηγορεί προσπαθώντας να ισορροπήσει σε πανύψηλα πέδιλα και μίνι. Κρίμα γιατί σίγουρα δεν της αξίζει να μιλούν άσχημα κάποιοι για το ντύσιμο της ενώ κάνει μια αξιόλογη και τόσο πετυχημένη εκπομπή κοινωνικού χαρακτήρα. Αυτά με όλη μου την εκτίμηση» ανέφερε το post του Βασίλη Ζούλια στο Facebook.

 

Λίγο αργότερα η Βίκυ Χατζηβασιλείου διάβασε όσα έγραψε ο Βασίλης Ζούλιας και συνέταξε την απάντησή της. Αρκούντως ειρωνική και καυστική.

«Ενημερώθηκα μόλις ότι γνωστός σχεδιαστής με επέκρινε (με καλή πρόθεση πάντα…) για το προχθεσινό κοντό μου φόρεμα. Αρχικά μου κάνει εντύπωση η δημόσια τοποθέτησή του! Θα μπορούσε, αν ήθελε όντως να με “προστατεύσει”, να μου πει κατ’ιδίαν τη γνώμη του, την οποία θα άκουγα με πολύ σεβασμό. Με αναγκάζει όμως έτσι να απαντήσω κι εγώ δημόσια! (με καλή πρόθεση πάντα…): Εν πρώτοις χαίρομαι πολύ που σε μια τόσο δύσκολη εκπομπή, με ιδιαίτερα ευαίσθητους χειρισμούς, το μόνο που ενόχλησε 14 χρόνια τώρα, ήταν το μήκος του προχθεσινού φορέματος!! Το οποίο για να πω την αλήθεια κι εμένα μου ήταν κάπως άβολο, αλλά δεν θα επιπλήξω και την ταλαντούχα στυλιστριά μου γιατί δεν πήρε μια φορά τη μεζούρα… Εν πάσει περιπτώσει, αν στις 1000 εμφανίσεις χάσαμε τη μία, τότε πανηγυρίζουμε το εξαιρετικό ποσοστό του 1 τοις χιλίοις!! Εύχομαι το ίδιο ποσοστό αποτυχίας στις δημιουργίες όσων με κατέκριναν. Σημασία πάντως δεν έχει πώς ισορροπείς στα ψηλοτάκουνα (άλλωστε το χω ευκολακι ως πρώην αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής), αλλά πώς ισορροπείς τις ψυχές των ανθρώπων που σου εμπιστεύονται τον μεγαλύτερό τους πόνο! Κι αυτό μόνο θα συνεχίσει να με απασχολεί.»

View this post on Instagram

Ενημερώθηκα μόλις ότι γνωστός σχεδιαστής με επέκρινε (με καλή πρόθεση πάντα..) για το προχθεσινό κοντό μου φόρεμα. Αρχικά μου κάνει εντύπωση η δημόσια τοποθέτησή του! Θα μπορούσε, αν ήθελε όντως να με "προστατεύσει", να μου πει κατ'ιδίαν τη γνώμη του, την οποία θα άκουγα με πολύ σεβασμό. Με αναγκάζει όμως έτσι να απαντήσω κι εγώ δημόσια! (με καλή πρόθεση πάντα…) : Εν πρώτοις χαίρομαι πολύ που σε μια τόσο δύσκολη εκπομπή, με ιδιαίτερα ευαίσθητους χειρισμούς, το μόνο που ενόχλησε 14 χρόνια τώρα, ήταν το μήκος του προχθεσινού φορεματος!! Το οποίο για να πω την αλήθεια κι εμένα μου ήταν κάπως άβολο, αλλά δεν θα επιπλήξω και την ταλαντούχα στυλιστριά μου γιατί δεν πήρε μια φορά τη μεζούρα… Εν πάσει περιπτώσει, αν στις 1000 εμφανίσεις χάσαμε τη μία, τότε πανηγυρίζουμε το εξαιρετικό ποσοστό του 1 τοις χιλίοις!! Εύχομαι το ίδιο ποσοστό αποτυχίας στις δημιουργίες όσων με κατέκριναν. Σημασία πάντως δεν έχει πώς ισορροπείς στα ψηλοτάκουνα (άλλωστε το χω ευκολακι ως πρώην αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής), αλλά πώς ισορροπείς τις ψυχές των ανθρώπων που σου εμπιστεύονται τον μεγαλύτερό τους πόνο! Κι αυτό μόνο θα συνεχίσει να με απασχολεί. ΥΓ(Ζητώ την κατανόηση των συναδέλφων δημοσιογράφων που δεν μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω σε έναν έκαστο εξ αυτών, αλλά ας σεβαστούμε το αγαθό της εργονομίας..) #αγαπημονο

A post shared by Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) on

 

Η προσωπική και η δημόσια συγγνώμη ειπώθηκε και το μόνο που μένει είναι τα παθήματα να γίνονται μαθήματα, χωρίς απαραίτητα να αναφέρομαι στον Βασίλη Ζούλια.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency