CELEBRITIES

Η Αθηναΐς Νέγκα δημοσιεύει συνομιλία της με την Τίνα Μεσσαροπούλου. Μία νέα κόντρα μόλις ξεκίνησε

ndp

Από κόντρες η ελληνική showbiz άλλο τίποτα. Αυτή τη φορά το μενού έχει τα εξής δύο ονόματα: την Αθηναΐδα Νέγκα και την Τίνα Μεσσαροπούλου. Αφορμή για τη φρέσκια αυτή κόντρα αποτέλεσαν κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν να κόβεται το νέο τηλεοπτικό παιχνίδι που θα παρουσιάσει η Νέγκα στο Open TV, «Κουζίνα για δύο». Η δημοσιογράφος του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, Τίνα Μεσσαροπούλου, αφού έβγαλε την είδηση στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, έπειτα επικοινώνησε μέσω μηνυμάτων με την Αθηναΐδα για να μάθει περαιτέρω πληροφορίες.

 

Η Νέγκα ξεκάθαρα τρόλαρε μέσω των απαντήσεών της την Μεσσαροπούλου, η οποία έδειχνε να μην αντιλαμβάνεται τι γίνεται. Στη συνέχεια η Νέγκα δημοσίευσε τα προσωπικά τους μηνύματα στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Και η συζήτηση συνέχισε

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ athinaisnega στις

 Kαι συνέχισε ως εξής:

«Δεν έχω ιδέα αν το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου αληθεύει, δεν γνωρίζω σε βάθος τίποτα πέραν από το ότι σήμερα και αύριο έχω υπερβολική δουλειά σε ραδιόφωνο, εφημερίδα και τηλεόραση. Αν όντως κόβεται η τηλεοπτική εκπομπή πριν αρχίσει, αν δεν άρεσα σε κάποιον, είναι σκληρό -πέραν από την πλάκα- να το γράφει και να με ρωτάει στη μέση μιας ημέρας εξαντλητικής δουλειάς, τόσο επίμονα -εφόσον είναι σίγουρη κ το υπογράφει. Είμαι σίγουρη πως γνωρίζει πως ο παρουσιαστής και εργαζόμενος το μαθαίνει πάντα τελευταίος -ας πάρει το κανάλι. Εμενα τι με ταράζει; Ποιον αφορά επίσης το ότι εγώ «δεν άρεσα καθόλου σε κάποιον και με έκοψε; Την ευχαριστώ πάντως. Στάζει καλοσύνη. Στην δημοσιογραφία που εγώ ξέρω γράφουμε και κάτι «καλούτσικο» δίπλα στο σκληρό. Cheers που λένε και οι Άγγλοι». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δεν έχω ιδέα αν το ρεπορτάζ της Τινας Μεσσαροπουλου αληθεύει, δεν γνωρίζω σε βάθος τίποτα πέρα από το ότι σήμερα κ αύριο έχω υπερβολική δουλειά σε ραδιο, εφημερίδα κ τηλεόραση ,αν όντως κόβεται η τηλεοπτική εκπομπή πριν αρχίσει ,αν δεν άρεσα σε κάποιον ,είναι σκληρό -πέρα από πλάκα -να το γράφει κ να με ρωτάει στη μέση μιας μέρας εξαντλητικής δουλειάς τόσο επίμονα -εφόσον είναι σίγουρη κ το υπογράφει . ειμαι σίγουρη πως γνωρίζει πως ο παρουσιαστής κ εργαζόμενος μαθαίνει πάντα τελευταίος -ας πάρει το κανάλι .εμενα τι με ταράζει ;ποιον αφορά επίσης το ο τι εγώ «δεν άρεσα καθόλου σε κάποιον κ με έκοψε ;»την ευχαριστώ πάντως .σταζει καλοσύνη ,στην δημοσιογραφία που εγώ ξέρω ,γράφουμε κ κάτι «καλουτσικο» δίπλα στο σκληρό !cheers που λένε κ οι Άγγλοι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ athinaisnega στις

 

Όλο αυτό δε σταμάτησε όμως εκεί. Μετά τη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων η Μεσσαροπούλου της ζήτησε να τα κατεβάσει, με την Νέγκα να συνεχίζει να ποστάρει στο Instagram λέγοντας τα εξής:

«Πρέπει να ζητήσω συγγνώμη στην Μεσσαροπούλου; Πείτε μου. Της απάντησα με χιούμορ. Δεν γνώριζα αν έχει κοπεί η εκπομπή -πού να ξέρω; Και τελικά δεν έχει κοπεί. Εκείνη έγραψε πως το αφεντικό μου με απέρριψε, ανέβασε μια ιστορία πως δεν άρεσα -αυτό με θίγει ως επαγγελματία- ποιος ο λόγος να γράψει κάτι τέτοιο; Πρέπει να της ζητήσω συγγνώμη που της απάντησα με χιούμορ; Είναι άγρια τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ και τα σχόλια κ θεωρώ πως έπρεπε κάπως να εκφράσω την «παρενόχληση» που γίνεται στους ανθρώπους που πάνε να κάνουν μια αρχή. Δεν ήταν ένα καλά διασταυρωμένο δημοσίευμα. Θα μείνω με την απορία».  

 

Και έκλεισε σημειώνοντας: «Αύριο το μόνο που θα έχουν να πουν κάποιοι είναι πως κακώς διέρρευσα την συνομιλία μου με την Μεσσαροπούλου (σιγά το watergate). Όμως θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει η αίσθηση του πώς γίνεται το τηλερεπορτάζ που συχνά προκαλεί ανασφάλεια σε πολλούς εργαζομένους, γιατί η τηλεόραση είναι ομαδική δουλειά. Έφαγα όλο το κέικ. Θα χοντρύνω κ θα φταίει ποιος;».

Για να δούμε πού θα καταλήξει όλο αυτό. Πραγματικά! 

Κεντρική φωτογραφία: ΝDP PhotoAgency