ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ

Η Αθηνά Οικονομάκου με μπικίνι και χωρίς ρετούς δηλώνει: “Μη τα βάζετε μαζί μου”

Instagram/Ath1naoikonomakou

Διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz και δεν είναι παράξενο που τολμά να το δείξει χωρίς φίλτρο και χωρίς ρετούς. Και ναι όλα τα παραπάνω ισχύουν, ακόμα και μετά τη γέννηση του γιου της Μάξιμου. Η Αθηνά Οικονομάκου υπήρξε μια γλυκιά εγκυμονούσα και πλέον είναι μια εντυπωσιακή μαμά. Και σε κάθε εκδοχή της μας αρέσει.

Η ηθοποιός μοιράστηκε στα Insta Stories της μία καλοκαιρινή φωτογραφία της ακριβώς όπως είναι με το κόκκινο μπικίνι της και η εικόνα της είναι αυτή μιας νέας μαμάς με αυτοπεποίθηση. Και το τελευταίο όπως ξέρεις είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται κάθε γυναίκα για να νιώθει όμορφα με το σώμα και την εικόνα της.

Instagram/Ath1naoikonomakou

 

«Μη τα βάζετε μαζί μου… Είμαι μαμά! 3 μήνες μετά τη γέννα. Χωρίς φίλτρο. Χωρίς ρετούς» ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία της η ηθοποιός, που ξέρει ότι αυτή η περίοδος που ζει κρατώντας εδώ και τρεις μήνες που έχει το γιο της Μάξιμο κοντά της είναι τόσο ευτυχισμένη που η εικόνα της πραγματικά δεν χρειάζεται κανένα φίλτρο. Χρειάζεται μόνο το ευλογημένο DNA της, τη διάθεσή της και το ευτυχισμένο  καλοκαίρι της.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Ath1naoikonomakou