ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ

Η ατάκα του Νίκου Μουτσινά για τη σχέση του με τη Μαρία Ηλιάκη

NDP Photo Agency

Ο Νίκος Μουτσινάς παρακολούθησε την παράσταση «Το έπος της Μαλάμως» με πρωταγωνιστεί τον Θανάση Αλευρά. Στάθηκε μπροστά στις κάμερες και μίλησε για πολλά. μεταξύ των πολλών και η Μαρία Ηλιάκη που καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου» μίλησε για τη μεταξύ τους σχέση.

«Με τον Νίκο δεν έχουμε επιλέξει να είμαστε φίλοι στις ζωές μας. Έχουμε ο καθένας τις παρέες του, τους φίλους του, τους δικούς του ανθρώπους. Παρ΄όλα αυτά είναι τόσα πολλά αυτά που μας δένουν, δηλαδή έχουμε περάσει αρρώστιες, θανάτους, χωρισμούς, επιτυχίες, ευτυχίες, έρωτες, τα έχουμε ζήσει όλα μαζί. Οπότε, δε γίνεται να μην υπάρχω στη ζωή του με έναν τρόπο και αυτός στη δική μου. Τώρα για το αν θα ήθελα να ξαναδουλέψουμε, νομίζω είναι καλό που πια δε δουλεύουμε μαζί. Έπρεπε κι ο ένας να κάνει άλλα πράγματα. Και αυτός και εγώ. Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να είμαστε μαζί φέτος.»

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε με τη σειρά του: «Η Μαρία είπε και συμφωνώ ότι κάποια στιγμή αρχίζει μια άλλη πορεία. Κλείνουν κάποιοι κύκλοι, που δεν σημαίνει ότι κλείνουν και οι σχέσεις των ανθρώπων. Γιατί κάπως τα ενώνουμε πολλές φορές. Δεν κάναμε παρέα κολλητή όλη την ημέρα. Δεν ήμασταν ποτέ ο Φώτης και η Μαρία που έχουν κάνει κουμπαριές.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency