CELEBRITIES

Έλενα Ράπτη: Παντρεύτηκε τον Γιάννη Μπρατάκο

Γιώργος Παπαδάκης/Papadakis Press

Τον Σεπτέμβριο του 2022 έγινε γνωστό ότι η υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Ράπτη και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, είναι ζευγάρι. Οι 2 πολιτικοί, όπως είχε γίνει γνωστό τότε, ήταν ζευγαρι από το 2021 και στην πρώτη επέτειο της σχέσης τους αποφάσισαν να κοινοποιήσουν την πρώτη τους κοινή φωτογραφία και τον έρωτά τους στα social media.

Η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος, θέλουν να προστατεύσουν την προσωπική τους ζωή και κάνουν ό,τι μπορούν γι’ αυτό. Κάπως έτσι, κατάφεραν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο και να μην το πάρει χαμπάρι, σχεδόν κανείς. Ο Γιάννης Κουρτάκης, εκδότης των Παραπολιτικών, ήταν που γνωστοποίησε την είδηση του γάμου τους.

«Ο καλός πληροφοριοδότης μου, με ενημέρωσε ότι οι δύο επέλεξαν εντελώς διακριτικά να ζήσουν την μοναδική στιγμή της (κοινής) ζωής τους. Μάλιστα, ο Γιάννης Μπρατάκος και η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στον Δήμο Αθηναίων», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα στα Παραπολιτικά, που έκανε γνωστό τον «μυστικό» γάμο του ζευγαριού.

Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για την Έλενα Ράπτη, που και πάλι υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας, είχε παντρευτεί το 2019 τον τότε σύντροφό της, Κίμωνα Μπάλα. Το ίδιο «αθόρυβα» είχε λήξει ο γάμος τους λίγο καιρό αργότερα.

Η πρώτη, κοινή της φωτογραφία με τον Γιάννη Μπρατάκο είχε αναρτηθεί στον λογαριασμό του τελευταίου στο Instagram. Η λεζάντα πρόδιδε ότι οι 2 τους συμπλήρωναν έναν χρόνο σχέσης, ενώ προερχόταν από πασχαλινές τους διακοπές στη Μύκονο.

Ακολούθησε μία κοινή τους εμφάνιση που είχε καταγράψει ο φακός του περιοδικού ΟΚ! στο κέντρο της Αθήνας. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Πάρα πολύ ευτυχισμένη», είχε πει για την προσωπική της ζωή εκείνη την περίοδο η Έλενα Ράπτη. Κι αυτή η ευτυχία, μόλις επισφραγίστηκε.