CELEBRITY BEAUTY

Η Alicia Keys με αφέλειες και πάρα, μα πάρα πολύ μακριά μαλλιά είναι μία άλλη Alicia

Invision/AP, File Taylor Jewell

Μπορεί τα Billboard Music Awards 2020 να ήταν προγραμματισμένα να γίνουν στο Las Vegas στις 29 Απριλίου, όμως το outbreak της πανδημίας του κορονοϊού άλλαξε και αυτό το πλάνο. Όπως φαίνεται όμως δεν έβαλε τελεία, αλλά άνω τελεία. Έτσι το μουσικό event πραγματοποιήθηκε τελικά με 6 περίπου μήνες καθυστέρηση, την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου. Και μεταδόθηκε live μέσω του NBC. H Alicia Keys εμφανίστηκε στα βραβεία και μας σύστησε τον νέο της εαυτό, ο οποίος περιλαμβάνει αφέλειες και πολύ μακριά μαλλιά.

Η 39χρονη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή των Billboard Music Awards και τραγούδησε το “Love Looks Better” εντελώς διαφορετική. Οι αφέλειες και τα πολύ μακριά μαλλιά της Alicia Keys (που φτάνουν κάτω από τη μέση της) προφανώς έκαναν τα βλέμματα να στραφούν πάνω της. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τα νέα της μαλλιά πριν από το show της, μέσω Instagram. To φανταστικό hairlook της συνδυάστηκε με μία σούπερ λαμπερή ολόσωμη φόρμα και silver ψηλοτάκουνα.

Η νέα Alicia Keys με πυκνές αφέλειες και μαλλιά κάτω από τη μέση

 

«Νέα πλευρά της Alicia για να σας συστήσω. Χαίρομαι που σας γνωρίζω. Είμαι έτοιμη για απόψε» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της. Το glam ρούχο της «αγκάλιασε» τις υπέροχες καμπύλες της και το hairlook της απογείωσε την εμφάνισή της. Τα μαλλιά της ήταν τέλεια ισιωμένα, λεία και σε σκούρα καστανή απόχρωση. Ενώ στις αφέλειες υπάρχουν highlights που κάνουν το αποτέλεσμα πιο shiny.

Φυσικά, τα σχόλια των θαυμαστών της ήταν πολλά και αποδεικνύουν ότι τα νέα μαλλιά της Alicia Keys αρέσουν πολύ. Και δικαιολογημένα.

Λαμπερή επιδερμίδα και “no makeup” makeup look

Όσον αφορά στο μακιγιάζ της, η Alicia κράτησε τα πράγματα απλά. Η βάση της ήταν πολύ λαμπερή και τα μάτια της σχεδόν άβαφα -φαίνεται σαν να υπάρχει μόνο μάσκαρα. Για τα χείλη της δεν επέλεξε έντονο χρώμα, αλλά μόνο λάμψη και αποχρώσεις υγείας.

Η τραγουδίστρια δεν μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τη μεταμόρφωσή της, οπότε δεν γνωρίζουμε αν ευθύνεται η hairstylist, Nai’vasha Johnson, η οποία συνήθως επιμελείται τα μαλλιά της.

Στην περίπτωση που δεν πρόκειται για περούκα, το εντυπωσιακό μάκρος των μαλλιών της είναι αποτέλεσμα extensions. Αν και οι αφέλειές της μπορεί να είναι εντελώς αληθινές. Και σε αυτή την περίπτωση ανυπομονούμε να δούμε κι άλλα hairstyles με τα νέα της μαλλιά.