CELEBRITIES

H 24χρονη κόρη του Eros Ramazzotti, Aurora, είναι μια κούκλα και τραγουδά υπέροχα

Instagram.com/therealauroragram

Τον Eros Ramazzotti τον γνωρίζεις και τώρα έχει έρθει η ώρα, να γνωρίσεις καλύτερα και την κόρη του, Aurora. Η 24χρονη είναι το μόνο παιδί που απέκτησε ο Ιταλός τραγουδιστής από τον γάμο του με το μοντέλο και παρουσιάστρια Michelle Hunziker. Η Aurora απέκτησε τέσσερα ακόμα ετεροθαλή αδέρφια από τους επόμενους γάμους των γονιών της, την Sole και τη Celeste Trussardi από τον γάμο της μητέρας της με τον Tomaso Trussardi και τη Raffaela και τον Gabrio από τη σχέση του πατέρα της με τη Marica Pellegrinelli. Η Aurora έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς και τα αδέρφια της και συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα μαζί τους στο Instagram, όπου διατηρεί ένα κοινό 2 εκατομμυρίων ακολούθων.

Γεννημένη από διάσημους γονείς η κόρη του Eros Ramazzotti και τη Michelle Hunziker φαίνεται να έχει κληρονομήσει τα ταλέντα και των δύο. Έχει περάσει από το πόστο της παρουσίασης της εκπομπής X- Factor Daily το 2015 ενώ έχει γίνει και μοντέλο για τον οίκο Trussardi με τον οποίο όπως κατάλαβες έχει οικογενειακή σχέση.

Όσο για το καλλιτεχνικό γονίδιο του πατέρα της, η Aurora, που είναι πολύ δραστήρια στα social media, καμιά φορά μας αφήνει να ακούμε την εκπληκτική φωνή της τραγουδώντας στο Tik Tok.

@therealauroragram L’ho fatto fino ad avere male alla milza, direi che sono una schiappa😅come si fa?!???? ♬ suono originale – Aurora Ramazzotti

Η Aurora Ramazzotti γενήθηκε τον Δεκέμβριο του 1996 στην Ελβετία. Ο πατέρας της, Eros Ramazzotti έχει αφιερώσει σε εκείνη τα τραγούδια του “L’ Aurora” και “Quanto Amore sei”. Η Aurora σπουδάζει κοινωνιολογία στο Catholic Univercity του Μιλάνο και από τα 18 της και μετά βγήκε από τη σκιά των γονιών της προσπαθώντας να χαράξει τον δικό της δρόμο.

Η όμορφη κόρη του Eros Ramazzotti πιστεύει πολύ στη δύναμη της αλλαγής και θέλει να εξελίσσεται κάθε μέρα που περνά. «Βρίσκω πολύ αστείο όταν οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τη φράση “άλλαξες” με αρνητική χροιά. Ευτυχώς, έχω αλλάξει. Η αλλαγή είναι απαραίτητη αλλά πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι να την διαχειριστούμε. Μαζί και την ζήλια των ανθρώπων που δεν μπορούν να αλλάξουν. Η αλλαγή είναι σωστή και σημαντική. Και αυτοί που δεν το δέχονται αυτό, δεν έχουν δικαίωμα να σταθούν εμπόδιο στον δρόμο σου. Η αλλαγή οδηγεί στην βελτίωση αλλά απαιτεί αφοσίωση», είχε πει. Να πέσει το διπλό χειροκρότημα. Για τη φωνή και για τις απόψεις της.

Η Aurora με τη μητέρα της.

Όσο για την προσωπική της ζωή η Aurora Ramazzotti είναι σε σχέση με τον Geoffrey Cerza εδώ και καιρό. Μαζί βρέθηκαν το περασμένο καλοκαίρι στις Μαλδίβες με τον πατέρα της Aurora, Eros Ramazzoti και τα δύο μικρότερα παιδιά του. Σε αυτές τις οικογενειακές διακοπές, ήταν που ο πατέρας της συνειδητοποίησε ότι η κόρη του έχει μεγαλώσει πολύ.

«Στις Μαλδίβες, παίξαμε, μιλήσαμε, αντιμετωπίσαμε τα μεγάλα παραμένοντας ταπεινή. Θα τις θυμάμαι ως κάποιες από τις ωραιότερες και πιο ποιοτικές περιόδους τις ζωής μου γιατί από τα παιδιά μπορείς να μάθεις τόσα πολλά, ενώ η Aury, αυτό το μικρό κορίτσι, δεν είναι πια μικρό αλλά μία γυναίκα με ένα πολύ έξυπνο μυαλό», είχε πει ο Eros Ramazzotti για τις διακοπές τους που ήταν οι πρώτες μετά τον χωρισμό του από τη Marica Pellegrinelli.

«Δεν μπορώ να ζήσω αν δεν έχω θετικά συναισθήματα. Ακόμα κι όταν η ζωή σου δείχνει το άλλο της πρόσωπο, και ο πόνος που νιώθεις είναι αναπόφευκτος, μπορείς να γυρίσεις από την άλλη και να δεις ποιος είναι πίσω σου. Και πίσω μου είναι τρία υπέροχα παιδιά, περισσότεροι από 60 εκατομμύρια δίσκοι που έχουν πουληθεί και ένα κοινό διάσπαρτο στον κόσμο που ξέρει τα τραγούδια μου και με ακολουθεί εδώ και 30 χρόνια. Τι περισσότερο να ζητήσω;», συμπλήρωνε μιλώντας για τον χωρισμό και τα παιδιά του, ο Eros Ramazzotti.