CELEBRITIES

Gwyneth Paltrow: Τι ψιθύρισε στον άνθρωπο που τη μήνυσε μετά την απόφαση του δικαστηρίου

@2023 Rick Bowmer, Pool/AP Images

Μπορεί να εξόργισε τα πλήθη στα social media με την ατάκα της «Έχασα μισή μέρα σκι», μπορεί να πέρασε τις τελευταίες μέρες δίνοντας μαθήματα στιλ με θέμα «Κομψή στο δικαστήριο», μπορεί να έδειχνε να μην της καίγεται καρφάκι για τις κατηγορίες εις βάρος της για ένα ατύχημα στο σκι το 2016 από έναν 76χρονο οπτικό, αλλά η Gwyneth Paltrow τελικά μάλλον ήξερε γιατί δεν χρειαζόταν να της καίγεται καρφί. Είχε το δίκιο της και αυτό το δίκιο της αναγνώρισε το δικαστήριο στη Utah.

Στις 30 Μαρτίου οι ένορκοι του δικαστηρίου στο Park City της Utah, βρήκαν ότι ο Terry Sanderson ευθυνόταν 100% για το ατύχημα στο σκι που είχε σημειωθεί μεταξύ του ίδιου και της Gwyneth Paltrow το 2016 σε θέρετρο της περιοχής. Η απόφαση ανακοινώθηκε και στην Gwyneth Paltrow που είχε πραγματοποιήσει αντιμήνυση στον οπτικό, είπαν ότι ήταν ελεύθερη να φύγει από την αίθουσα.

Gwyneth Paltrow H στιγμή που η Gwyneth Paltrow μιλά στον Terry Sanderson. / @2023 Rick Bowmer, Pool/AP Images
H στιγμή που η Gwyneth Paltrow μιλά στον Terry Sanderson.

Αντί να αποχωρήσει όμως, η επιχειρηματίας και ηθοποιός σηκώθηκε από τη θέση της, πήγε στην απέναντι πλευρά της αίθουσας, στάθηκε πίσω από τον Terry Sanders, έσκυψε και του ψιθύρισε κάτι. Η σύντομη συναναστροφή τους έγινε viral στα social media και όλοι αναρωτιούνταν τι μπορεί να του είχε πει, μερικές φορές με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

Το E!News έμαθε το περιεχόμενο της φράσης που είπε η Gwyneth Paltrow στον άνθρωπο που από το 2016 προσπαθούσε να δικαιωθεί και να αποημιωθεί για τα τραύματα που ισχυριζόταν ότι υπέστη από αυτό το ατύχημα. «Σου εύχομαι τα καλύτερα», είπε η Gwyneth Paltrow κι έπειτα έφυγε παίρνοντας μάλλον τον δρόμο της ανωτερότητας.

Λίγο μετά την έξοδό της από το δικαστήριο η Gwyneth Paltrow εξέδωσε μία ανακοίνωση για τη νίκη της στο δικαστήριο. «Ένιωσα ότι το να δεχτώ χωρίς αντίδραση μία ψευδή κατηγορία έβαζε σε κίνδυνο την ακεραιότητά μου. Είμαι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα και εκτιμώ όλη τη δουλειά του δικαστή και των ενόρκων και τους ευχαριστώ για την σκέψη τους όσο χειρίζονταν την υπόθεση αυτή», είπε η 50χρονη που δικαιώθηκε από το δικαστήριο.

«Η Gwyneth έχει μία ιστορία στην υπεράσπιση των πιστεύω της. Αυτή η κατάσταση δεν ήταν διαφορετική και θα συνεχίσει να παλεύει για το σωστό», σημείωσε ο δικηγόρος της, Steve Owens σε δική του δήλωση.

Με τον δικηγόρο της, Steve Owens. / @2023 Rick Bowmer, Pool/AP Images
Με τον δικηγόρο της, Steve Owens.

Εκτός από την απόφαση να απαλλάξουν την Gwyneth Paltrow από οποιαδήποτε ευθύνη για το ατύχημα, οι ένορκοι αποφάσισαν να της δοθεί 1 δολάριο ως αποζημίωση, το συμβολικό ποσό που είχε ζητήσει στην αντιμήνυσή της προς τον 76χρονο συνταξιούχο (και όχι 1 εκατομμύριο δολάρια όπως είχε γραφτεί).

Ο Sanderson την είχε μηνύσει το 2019 ισχυριζόμενος ότι εκείνη έπεσε πάνω του σε πίστα σκι του Deer Valley Resort. Υποστήριζε ότι υπέστη εγκεφαλικό τραύμα, 4 σπασμένα πλευρά και άλλους τραυματισμούς, όπως επίσης και «σοβαρά, ψυχολογικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένου του φόβου, του άγχους και της κατάθλιψης», ως αποτέλεσμα της σύγκρουσής τους.

Η Gwyneth Paltrow προχώρησε με τη σειρά της σε μήνυση έναν μήνα αργότερα, τονίζοντας ότι εκείνος ήταν που έπεσε με φόρα στην πλάτη της και «την κατηγόρησε σε μία προσπάθεια να εκμεταλλευτεί τη διασημότητα και τον πλούτο της».

Η δίκη είχε διάρκεια 8 ημέρες και σε αυτή κατέθεσαν μάρτυρες και από τις δύο πλευρές. Ανάμεσα στους μάρτυρες υπεράσπισης της Gwyneth Paltrow ήταν και τα παιδιά της, η 18 ετών Apple και ο 16 ετών Moses, οι ένορκες καταθέσεις των οποίων διαβάστηκαν στο δικαστήριο.

Στη δική της κατάθεση η Gwyneth Paltrow επεσήμανε ότι αυτό το ταξίδι ήταν σημαντικό για την ίδια, τα παιδιά της και τον νυν σύζυγό της, Brad Falchuk που έχει επίσης δύο παιδιά από προηγούμενη σχέση του. «Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Brad κι εγώ γνωρίζαμε τα παιδιά μας μεταξύ τους και κάναμε κάτι όλοι μαζί για να δούμε αν θα μπορούσαμε να συνδυαστούμε σαν οικογένεια», κατέθεσε.