CELEBRITIES

Claudia Schiffer: Συνεχίζει το (ελληνικό) καλοκαίρι της στην Αντίπαρο

Grant Pollard/Invision/AP Images

Ήταν στις 13 Ιουνίου 2023 που σου έγραψα για πρώτη φορά ότι η Claudia Schiffer βρίσκεται στην Ελλάδα. Το μοντέλο που μεσουράνησε στα catwalks των 90s «επιμένει ελληνικά» αυτό το καλοκαίρι και κάπως έτσι, μετά τις ημέρες που πέρασε στις Σπέτσες τον Ιούνιο, ακολούθησαν οι εξορμήσεις στις Κυκλάδες τον Ιούλιο.

Έναν μήνα και κάτι αφού είχε πραγματοποιήσει την απόβασή της στην Ελλάδα, η Claudia Schiffer απαθανατίστηκε στην Αντίπαρο, όπου επισκέφθηκε το κατάστημα της σχεδιάστριας Μαριλίζας Δημάκου.

«Ουάου. Η Claudia Schiffer είναι εδώ», ανέφερε στη λεζάντα της δημοσίευσης που πραγματοποίησε για την επίσκεψή της ο επίσημος λογαριασμός του καταστήματος στο Instagram.

Η Claudia Schiffer δεν έχει κρύψει την αγάπη της για την Ελλάδα. «Δεν θα ξεπεράσω ποτέ αυτά τα τοπία», έγραφε το περασμένο καλοκαίρι δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις διακοπές της στη χώρα μας. Και μάλλον δεν τα ξεπέρασε, δεδομένου ότι έχει περάσει τον πρώτο μήνα των καλοκαιρινών της διακοπών με αρκετές στάσεις στα ελληνικά νησιά.

Τον περασμένο Αύγουστο είχε πάλι βρεθεί στις Σπέτσες, ολοκληρώνοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές που είχαν συμπεριλάβει την ακτή Amalfi και την Κροατία. «Η Ελλάδα με καλούσε», είχε γράψει μεταξύ άλλων στις δημοσιεύσεις της από το νησί. Κι όπως κατάλαβες, το κάλεσμα αυτό το ένιωσε και φέτος.

Η Ελλάδα πάντως δεν είναι η μόνη χώρα που αγαπά να βρίσκεται κάθε καλοκαίρι. Η Claudia Schiffer στα τέλη του Ιουνίου είχε μοιραστεί μέσω Instagram και τις στιγμές που πέρασε «Εξερευνώντας την Ιταλία και όλη την όμορφη τέχνη και αρχιτεκτονική της», όπως είχε γράψει στο Instagram.

Το μοντέλο δεν έχει μοιραστεί νέα στιγμιότυπα από τα ταξίδια της στα ελληνικά νησιά και η παρουσία της στην Αντίπαρο καταγράφηκε μόνο στην παραπάνω ανάρτηση. Η Claudia Schiffer ζει την αληθινή καλοκαιρινή ξεγνοιασιά, αυτή που προστάζει να αφήσεις το κινητό και τις φωτογραφίες στην άκρη και να ανοίξεις μάτια και καρδιά στην ομορφιά των τοπίων γύρω σου. Αυτών που το μοντέλο δήλωσε ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει. Εκείνα που την κάνουν να επιστρέφει ξανά και ξανά.

Παρόλο που αγαπά να περνά χρόνο των διακοπών της στην Ελλάδα, παρά τη γερμανική της καταγωγή και τη ζωή του jet setter που έζησε ως θρυλικό μοντέλο, η Claudia Schiffer μόνο μία πόλη αποκαλεί σπίτι της κι αυτή είναι το Λονδίνο.

«Εκεί ήταν που ερωτεύτηκα με τον σύζυγό μου και έκανα τα παιδιά μου. Αγαπώ κάποια εστιατόριά του και τα μουσεία του, τις εκθέσεις τέχνης του και το θέατρο. Είναι μία από τις πιο όμορφες πόλεις», είχε πει στο AnOther.